« Върни се назад Публикувано на 07.09.2014 / 9:51

Главният прокурор: „Кой? Аз!”. АФЕРА: Щом сте Вие, започнете от „областните звена”!

Сотир ЦацаровВ интервю за БНТ главният прокурор Сотир Цацаров отговори на баналния въпрос на журналиста, водил разговора: „Кой ръководи главния прокурор?”, така: „Кой? Аз!” и допълни, че онова, което носи като съвест и всичко у себе си го ръководи в работата му. Цацаров иронично изреди „редичката” по която го навързват: „Пеевски, Доган, Станишев и … многоточие”.

Главният прокурор даде знаково послание с фразата: „Реша ли, че съм най-силният, аз съм изгубил себе си” и уточни, че се е нагледал на много такива трансформации, визирайки лица, които като получат власт в ръцете си, решават, че са хванали Господ за шлифера, или за други части на тялото, за които не е прилично да се говори.
В този ред на мисли АФЕРА препоръчва на главния прокурор Сотир Цацаров да се взре много внимателно в онези, с които „за първи път”, както се изрази, ще гони купувачите на гласове.
„За първи път ще има областни звена, които включват областният шеф на ДАНС, директорът на ОД на МВР и окръжния прокурор”, каза Цацаров, сочейки как ще се води битката с купуването на гласове, отговаряйки на въпрос – ще има ли нова афера „Костинброд”.
Впрочем, само за френетичните кретени – фенове на ГЕРБ не бе ясно, че „аферата Костинброд” си бе напълно реална.
Като имаме познания обаче кои „спецове” ще водят „областното звено” във Варна – изумителният „спец” – шеф на ДАНС – Варна Цветан Панайотов, потресаващият „спец” – шеф на ОД на МВР – Варна – Николай Калчев – „Пуйчето” и втрещяващият „спец” окръжен прокурор на Варна Владимир Чавдаров – отсега алармираме главния прокурор, че по-скоро трябва да се занимае първо с тях, преди да залови „босовете” на купуване на гласове.
Защото, уважаеми господин Главен прокурор, във Варна СИМБИОЗАТА НА МАЗАЧИТЕ НА ФИЛИИ, включва и „борците”, опънали чадъри, от „областното звено”.
Afera.bg

«