« Върни се назад Публикувано на 06.06.2023 / 14:12

ГЛАВНИЯТ ПРОКУРОР ГЕШЕВ ВНЕСЕ НОВИ ДОКАЗАТЕЛСТВА ПО „БАРСЕЛОНАГЕЙТ“ СРЕЩУ БОЙКО БОРИСОВ И ПРАНЕТО НА ПАРИ! ЗАКОВАН Е С „ЧЕРНИЯ СИ СЧЕТОВОДИТЕЛ“ И БЕЙЗАД!

Главният прокурор изпрати в 49-ото Народно събрание допълнителни материали към внесеното искане за разрешение за възбуждане на наказателно преследване срещу народния представител Бойко Борисов, бивш министър-председател на Република България.

Материалите са във връзка с досъдебно производство на Софийска градска прокуратура, известно в медиите като „Барселонагейт“, и съдържат доказателства, относими към предмета на разследване.

Материалите съдържат протокол за претърсване и изземване на имот, одобрен с определение от Софийски градски съд, с който са иззети множество веществени доказателства – документи и електронни устройства. Приложени са още протокол за доброволно предаване, справка от проверка на СДВР по повод възложени оперативно-издирвателни мероприятия и молба за правна помощ до Република Турция, изготвена от отдел „Международен“ към  Върховната касационна прокуратура.

АФЕРА публикува още преди дни, че лицето Бойко Методиев Борисов е закова за пране пари!:

Биволъ пък извади на показ „черния световодител“:

Afera.bg

«