« Върни се назад Публикувано на 09.01.2014 / 10:08

ГЛАВНИЯТ ПРОКУРОР: АКО НЯКОЙ СИ МИСЛИ, ЧЕ В ТАЗИ СТРАНА МОЖЕ ДА НАНЕСЕ УДАР НА ПОЛИЦАЙ И ДА СЕ УПРАЖНЯВА ПОСЛЕ В КРАСНОРЕЧИЕ ЗА ПОЛИТИЧЕСКИ НАТИСК, МНОГО СЕ Е ОБЪРКАЛ!

 

Възможно е да бъдат поискани още депутатски имунитети заради скандала с Атака на летище Варна. Категорично отхвърлям обвиненията на Волен Сидеров, че действията на прокуратурата са повлияни от оказан политически натиск от едва ли не всички партии в държавата. Каквото имах да кажа съм го казал – за мен има хулигански действия и за тях се полага съд и наказателна отговорност. Какъв политически натиск – Политически натиск на поведението му на аерогарата, политически натиск по отношение на поведение спрямо униформен полицай?

Ако някой си мисли, че в тази страна може да нанесе удар на униформен полицай и да се упражнява след това в красноречие с оправдания за политически натиск се е объркал, ама много се е объркал, категоричен бе Цацаров. Не е вярно, че културното аташе на Франция го е провокирала. Разследващите не разполагат с данни за провокации от нейна страна.”, заяви главният прокурор Сотир Цацаров преди заседанието на ВСС.

 

Afera.bg

«