« Върни се назад Публикувано на 08.07.2023 / 14:09

ГЕШЕВ, ТИ ШМЪРКАШ ЛИ?! КАКТО И ДА СЕ РАЗЧЕКВАШ МЕЖДУ АМЕРИКАНЦИТЕ, ПУТИН И ЗЕЛЕНСКИ, ФИЛМА ТИ Е ПРИКЛЮЧЕН! ПУТИН ЩЯЛ ДА АРЕСТУВА. ВОЙНАТА Е СРЕЩУ ХРИСТИЯНСТВОТО И Я ВОДЯТ САТАНИТЕ, НА КОИТО СЛУЖИШ!

Иван Гешев на страницата си във Фейсбук:

„За първи път след Втората световна война в Европа – и то до границите на България – се води пълномащабна война. Ясно е, че агресор е режимът на Путин, а Украйна е жертва.

Но най-важно от всичко е българският национален интерес и този на народа ни, както и дали обичаме България, а не чужди страни, които и да са те. Защото единственото разделение, което можем да си позволим в тези тежки времена е разломът между българофили и българофоби❗️

Съпричастността не е показност, начесване на егото.

Селфи-шоуто със Зеленски, докато на фронта измират стотици, е панаир на суетата, пир по време на чума, отказ от национален суверенитет.

Сред новите активни борци срещу путинизма разпознах онези, които подаряваха овчарки на Путин и строяха Южен поток срещу тлъсти комисионни.

Аз единствен обещах да арестувам Путин, ако стъпи на българска територия. Това не ми беше простено от водевилната агитка, която се покланяше на Зеленски.

Тези хора са преди всичко лицемери и отцеругатели – те не са искрени нито с Путин, нито със Зеленски, още по-малко пък със своя народ, когото са превърнали в заложник на личното си оцеляване и в жертва на техните кражби.“

….

АФЕРА:

Гешев, ти шмъркаш ли?!

Щото с тая къса п…а, която показа, като НЕ АРЕСТУВА НИКОГО ОТ ТЕЗИ, КОИТО ТРЯБВАШЕ ДА АРЕСТУВАШ И „ПО НЕОТЛОЖНОСТ“, къде си тръгнал Путин да арестуваш, а?!

И понеже се правиш на много набожен и на „божи инструмент“, би трябвало да ти е ясно, тъпак с тъпаците, че в момента ВОЙНАТА Е СРЕЩУ ХРИСТИЯНСТВОТО И Я ВОДЯТ САТАНИТЕ, НА КОИТО СЛУЖИШ!

Впрочем, тия същите САТАНИ, на които целуваше задника, за да „се прегрупирате“, сготвиха ли те? Сготвиха те!

Както и да се разчекваш между Американците, Зеленски и Путин, филма ти няма да се получи!

Защото за американците си приключен, тъй като за тях минаваш като лице, прокарващо руски интереси у нас и обслужващо олигарси и мафия, за руснаците и за Путин – пак си приключен, и даже не те ебават за слива, нищо, че слушаш руски блатни песни, а за българите също си приключен, тъй като ги излъга, че ще провеждаш „операция Чисти ръце“ и вместо да я извършиш, а имаше 50 дни поне един да арестуваш!, си чопли в носа, топи си пурите в уиски и се договаря с точно онези, които трябваше да арестуваш.

Ако си въобразяваш, Гешев, че АФЕРА няма доказателства за това, фатално си се объркАл! Бир парче бивш милиционер си, не ти ли казаха, че с АФЕРА трябва да внимаваш, ама много да внимаваш, и то точно, когато се прави тая пуста АФЕРА на „улава“!

Чакаме само да си обявиш официално смешния политически проект, за да ти отрежем главата от петите. После ще те оставим на Путин. Да те довърши. Апропо, заедно с американците.

Afera.bg

«