Публикувано на 04.07.2022 / 16:24

ГЕШЕВ СЪН НЕ СПИ, ЗА ДА „ХВАНЕ“ ЛЕНА ПАРАПЕТА, ДА, БЕ, ДА! В БЪЛГАРИЯ ПРОКУРАТУРАТА НИКАКВА Я НЯМА, ЗАЩОТО И ДЪРЖАВА ВЕЧЕ НЯМАМЕ

От две седмици, когато правителството на ПростотоКиро се срути, израелските ПР на „Продължаваме Подмяната“ упорито търсят начин да изкарат жертва, не толкова Петков или дори Асен Василев, а клетата Лена, дето сън не я хваща. Но и друг човек не спи в тази държава.

Главният прокурор Иван Гешев явно място не може да си намери, сутрин, обед и вечер, та и посред нощ се чуди как да „хване“ Лена Парапета.

„Господин Гешев явно също е ангажиран пряко в това разследване (за скандалния договор с ББР за близо 14 хиляди лева месечно възнаграждение на Лена Бориславова), така че аз съм готова да сътруднича, ако наистина има досъдебно срещу мен като конкретен извършител„, заявила днес край парламента Лена Бориславова.

Само отчаян човек може да говори подобни глупости пред медиите – няма си работа Гешев, че ще се занимава с крайно неизгоден договор за някакви си мижави 14 хиляди лева между адвокатска кантора и държавната банка. Ако, че този договор е сключен десет дни след като Кирил Петков, тогава служебен икономически министър, влиза в любовна квартира с Лена Бориславова, служител на кантората, получател на възнаграждението от Българската банка за развитие.

Гешев не спи, заради Лена, но не и заради схемите на Лорер, Асен Василев, Кирил Петков, Корнелия Нинова и Калоян Методиев, които скандализират с арогантността си. То не бяха схеми за доставка на газ за милиони от Русия, но чрез посредници, то не бяха семейни и приятелски назначения, износ за милиарди на българско оръжие за Украйна, макар и през трети страни, от което комисионните са в размер на милиони левове, то не бяха схеми за завод за батерии за милиард и половина, не бяха схеми за нагласени проекти по Плана за възстановяване и устойчивост – те не са важни, важен е само този нелеп контракт на Лена.

Хитри са ПР-те на „Продължаваме Подмяната“, за да не се обясняват за схемите, малка част от които са изредени по-горе, лансират удобно в медиите историята на „Лена – жертва на омразния Гешев“. Щото, тя нали е млада, девойка, мома за женене, а той е страшен, всевластен, главен прокурор, нищо, че прокуратурата нищо не върши и си трае за поредицата от национални предателства, които ежедневно се вършат.

Забележителна е и схемата, по която подмяната се осъществява.

Първо Лена Бориславова информира с пост във фейсбук, че била разследвана. Това става часове преди в парламента да бъде свалено правителството на ПростотоКиро. И понеже, никой не обръща внимание на „новината“, четири дни по-късно, пак Лена се жалва пред „Сега“, че е разследвана за договора с ББР. Не била викана на разпит, нито била търсена, но знаела, че прокуратурата я разследва, разяснява Лена Бориславова, която е и юристка и е работила като стажант-адвокат в две софийски кантори. И понеже и на тази партенка никои не се връзва, седмица по-късно и БТВ „бомбастично“ обявява, че Лена Бориславова е разследвана от прокуратурата. Телевизията, в която има цяло предаване на Министерския съвет, дори се позовава на прокурор, но по същество, новина в информацията няма, а по-късно дори от държавното обвинение изрично уточняват, че разследването не е персонално срещу Лена Бориславова. Тя обаче пак недоволна, твърди, че лично Гешев се занимава с делото срещу нея, което всъщност не било срещу нея. Шизофренично, не е ли?

Сега сериозно!

Ако имахме истинска прокуратура у нас, то отдавна Кирил Петков, Асен Василев, Даниел Лорер, Корнелия Нинова, Калоян Методиев, нямаше да имат време да правят схеми, по които да си пазаруват депутати-предатели, за да си запазят властта на тях и на кукловодите, които им дърпат конците. Просто, защото нямаше да имат време от разпити и даване на показания за скандалните далавери, които натвориха за шест месеца. А Лена, нямаше и да е сънувала договори за по 14К и любов в почивната стая на кабинета на министър-председателя, а в най-добрия случай, можеше още да носи кафетата в канторите.

Да, ама в България прокуратурата никаква я няма, защото всъщност и държава вече нямаме.

Afera.bg

Коментари 32 за
“ГЕШЕВ СЪН НЕ СПИ, ЗА ДА „ХВАНЕ“ ЛЕНА ПАРАПЕТА, ДА, БЕ, ДА! В БЪЛГАРИЯ ПРОКУРАТУРАТА НИКАКВА Я НЯМА, ЗАЩОТО И ДЪРЖАВА ВЕЧЕ НЯМАМЕ”

 1. Напротив , прокуратурата я има !
  Както и при Боко , така и сега , я има само за да брани властимащите !

 2. Гешев е по дащен от Лена. Хитрата путка пуска където трябва. За педерасите и манафите нямам идея.Сигурно им идва отвътре. Дарба..

 3. Като си помисля само, че такива минет4ийки кат Гуглен@ ще ни пращат на война, то по-доре да ги наеВем предварително.
  И кво?
  Ще стоя в окопа с калашника, а тя в това време ще мачка чаршафите и ще ги прави мокри.
  Няма да стане, п*тко!
  И майка ти ще наеВем и татко ти, че и Кир4у усмихнатия.

 4. миризливците в юдея са насраха хаха и там са води битка кой да води четата ама мълчат хаха

  1. в копенхаген има убити трима но това не е терористичен акт защо, защото единия от убитите е руснак ако беше евреиин това щеше да е тежък терористичен акт хаха в дания не живеят терористи когато убиват руснаци нали хаха

 5. Слънчицето Лена жертва на страшния Гешев. Ох, Боже ! Тез изтрещяха и оглупяха ептен.

 6. И това преди очите на народа в България, на Европейския съюз, че и пред очите на народите от съседните държави – братските ни РСМакедония, Турция, Сърбия …

  „Ако имахме истинска прокуратура у нас, то отдавна Кирил Петков, Асен Василев, Даниел Лорер, Корнелия Нинова, Калоян Методиев, нямаше да имат време да правят схеми, по които да си пазаруват депутати-предатели, за да си запазят властта на тях и на кукловодите, които им дърпат конците.“
  …………..

  Трагикомично.
  Изброените лица, в момента онлайн са влезли в ролята на „Изкусителят“, който примамва бедната човешка, упс депутатска душа, и я омайва, натиска, омайва, натиска, омайва .. какви благини ще получи стига да топне пръстчето в бутончето….

  Грешна работа, позорна, срамна, антибългарска.

  Изглеждат с мисъл и поведение, като ухапани от вампир!

  Ако останат още 6 месеца, де що е останала истинска българска народна кръвчица ще бъде източена, и добрата ни българска душа ни изсушена от злостност, от лъжи, лъжи, лъжи…

  В неделя БНТ и Тошко Йорданов се дивеше, как е възможно да се лъже така даровито, което се обяснява с черта в характера на човека – снимаш се с някого за 5 сек. и после разказваш измислици от 1-часов и др.подобни примери…
  ………….

  „Независими“ са само пролетариите, които могат да загубят само оковите си!“
  😉

 7. Тези си мислят, че всички в тая държава сме идиоти. Вместо да разследват кой му плаща и за какво на това безлично същество ,те ни занимават с това жалко подобие на откачалката Грета Тумберг ,но в друга сфера.

 8. ГугЛената е като къртица в мутрата с тоя голЕм поялник. Явно ще дойде и недо-е-бана и недоклатена не само в г[email protected]за и задния двор ами и в главата проста.

  1. Според мен Гугленк@ е по-вълнуваща и вероятно по-способна като минеt4ийка, отколкото като матрял за чукане.
   Представи ст, шефе, две нежни мили очи, а около к*ра ти две мустачета, също леко и свенливо наболи, като току що изникнали кокичета.

 9. лената и да я жертват и да не я жертват, това няма да оправи проблемите натрупани след две служебни и едно редовно, от септември насетне ще страдаме (даже от 01.072022г. малко така се качиха едни цени – ама лято-конюктура, моренце, почивки, никой не му обръща внимание в момента, поне не масово), ама яката. Не виждам и кой кандидат ще се хване за шапката си да ни вади от блатото – предишните, пък още по-предишните даже няма смисъл да пиша за тях, тренда е ясен – надолу, пък вече без съюзници става отвесно надолу, това е положението.

  1. Колега софиянец, има доста притеснителна информация- прогноза от германски експерти за вероятно намаление с 12-12, 5 % на германския БВП към края на тази година.Изпращам ти заглавието и линк към него.
   Само за справка ще ти кажа , че БВП на Германия за миналата година е над 1(един) трилион долара, т.е. над 1000 млрд. долара.
   Сега си представи, какво може да се случи с нашият БВП, на колониална България…
   Нашите икономистне говорят за това по телевизиите, защото няма кой да им плати за подобна информация.

   „BIP könnte um bis zu 12 Prozent einbrechenStudie: Sofortiges Gas-Embargo gegen Russland wäre „aktuell hochriskant“
   https://www.focus.de/politik/ausland/ukraine-krise/hoch-riskant-studie-bei-sofortigem-gas-embargo-gegen-russland-koennte-bip-um-zu-12-prozent-einbrechen_id_96488376.html

   1. Как да кажа г-н Хей, всичко е вярно, само дето ние сме вече и в по-неизгодна позиция и от канцлер-актаджиите.

 10. До Мария

  Мариите печелим в повечето случаи, особено ако искаме! Поздрави!

 11. Господин Гешев явно също е ангажиран пряко в това, т.е. да държи „парапета“ на др. Мийка Силева.
  Парапетофили, курви, мафиоти, ибрикчии, чекиджии и чужди агенти управляват България, уважаеми дами и господа.
  На оръжие, братя!
  То комай не остана, защото го изпратиха в разни страни, НО НЕ и в ОКРАИНА.
  Който няма оръжие да си купи прашка. С топчета 8-9 мм от сачмени лагери прашката е страхотно оръжие- безшумно и с голяма пробивна сила срещу кухи лейки и нахални тикви.Освен това не се води на отчет.
  Бог да пази България!

  1. хахахаха, парапет – разсмяхте ме, щото една жена ако се казва, така както се казва жената дето визирате – освен да сади домати – за нищо, ама за нищо друго не бих имал връзка с нея…

   1. Игра на букви е това име.
    Иначе жената Мийка Силева е добре известна.

 12. Най-накрая се сетих на кого ми прилича мис Льони… На Мария Калас. 🙂 На прецаканата от Онасис тоест.
  Това го пиша за „добрите душици“, които сън не спят, че „жените с името Мария винаги печелили“. Печелят- ядец! Само в очите на злорадстващите- непонятно защо. 🙂
  А приликата с Калас е единствено визуална, ъфкорс…

  1. Ех Мария,

   знаеш, че никога не съм искал да те обидя! И ти си права, че само една Мария знае и за победите и за загубите, ама нали сме си серсеми:-)… смешното е, че при малък размисъл в исторически план Ленчетата хем са били победителки, хем победени – това към статията де.

   1. Като си напишете имената- заедно с Красная шапочка- ще можем да обсъдим и Вашите. Печелят ли, носят ли ви късмет и т.н. (Това брутално ли беше?)
    Освен това веднъж ми написахте: „Поздрави на хубавото момиче!“, пък аз съм достолепна жена в третата възраст и още се чудя и мая на Вашите думи. (А това брутално ли беше?)
    Бъдете здрав и умната, столичен младежо!

    1. Съжалявам- обърках Ви с г-н „столичанин“. Ето, достолепната ми възраст не прощава! 🙂

     1. Беше с добро, определно не с лошо, да сте жива и здрава и всичко най-хубаво!

 13. Това е истината, грозната и страшна истина. Това е използуваната ежедневно технология да се потулват грозните и милионни грабежи с дребни историйки, активно задимяване за да се измъкнат крадците. А че у нас няма прокуратура, отдавна е ясно, няма и държава. Някой да разследва Бойковите криминални действия, чекмеджетата му, разходите му да си задоволява естествените мъжки нужди,ако да е дядо с внучета. Няма, медиите ни заливат с всевъзможни глупости, с упорито моделиране на трайна русофобия , досущ като в Украина и както казва Вацев, следващата стъпка на нашите политици е да обявят война на Русия, що пък не, народът тъп и безхаберен и Асенчо може да направи чудеса.

  1. чакам при мобилизация Пълководеца, дето ще ми вика „Напред, Атака, ЛБГТМ+!!!!“ може да не се получи според сценария.

 14. държава нямаме от миналият петък, няма и да имаме, пък за некви си кирливи 14000/месец – ако каскета започне да се занимава действително с такива кокошкарски истории за неква метреса 4-5 ранг – ами той за мата хари трябваше да викне отан да затвори държавата и лично да ходи звънец по звънец да проверява… ако каскета не бяха взели топките на съхранение във форт нокс, на долният рафт, до колекцията им от топки от зелен чорап, тиква, пидал-демосрати,изобщо не знам – дали са го кръстили зоологическа градина с топки, или върви с колекциите в природно-научният им музей – експозиция от типа – топки от чуждоземни индианци. всичко това са абсолютни глупости, октомври–ноември, ако не се насерат докрай още септември ще разберем какво е баба Меца да си и пикал около хралупата, като тя даже не смята да си мърда и опашката по въпроса, по-скоро спира медеца на вандала..

  1. Ако го кажа публично, ще се насъберат зомбирани гoи да ме (y)бият. Ако го напиша – дори и тука трият… Иначе подкрепям от теб вече написаното.

  1. Таз със член не мож да я плашиш, сигур едно селце от 50,000 от Африка я е минало.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *