« Върни се назад Публикувано на 25.05.2023 / 18:47

ГЕШЕВ, СПРИ ПРИКАЗКИТЕ И СЕ ЗАЕМИ С РАБОТАТА! ПО СЪЩЕСТВО. ГЕШЕВ, ВРЕМЕ Е! АКО СИ УБИТ, ЩЕ Е КЪСНО!

Убийството на Къро, жена му и децата, свързано ли е със заплахата за убийство на Главния прокурор Гешев, жената и децата му? Политическият гамбит у нас преминава в гореща фаза. Ще има реки от трупове в евроатлантическата ни кочина, както и предположих.

Да се готви…

САЩ, Великобритания и Германия – в един отбор с българската организирана престъпност!

И какво излиза според изявленията на Главния прокурор и следващите събития в стрната? Излиза, че американското посолство в България, вика на инструктаж три пъти за една седмица един криминален тип облечен от самите тях в пълна политическа власт. Същото се отнася и за английското и германско посолства. По този начин се доказва, че трите посолства и съответни държави покрепят и обличат във власти и недосегаемост от закона българската мафиотска система, с която вероятно работят.

Не допускам дори, че и трите посолства не знаят кой е ББ и с какво се е занимавал. Излиза наяве също връзката между Демократична България/ ДСБ и Да, България/ с тежката организирана престъпност, както и съучастието им в много на брой престъпления по Наказателния кодекс.

Мафията трябва да бъде унищожена на всяка цена.

Оттук нататък трябва да следват само арести! Масови, мотивирани и справедливи арести и присъди за политическата престъпност от високите етажи на властта. И пререзглеждане на държавните отношения със САЩ, Великобритания и Германия. Така е справедливо.

Гешев, ако искаш подкрепа каквато не си и сънувал, на другата глупава пресконференция, която даваш, носи в дясната си ръка вестник „Работническо дело“ от 1978 година, брой 9. Ако пък можеш и знаеш как се правят нещата, действай и спри да бърбориш като смахната сватя.

Спри приказките и се заеми с работата! По същество.

Гешев, време е! Ако си убит, ще е късно.

Николай Марков

«