Публикувано на 12.09.2019 / 16:23

ГЕШЕВ, НАРЕД ЛИ СЪМ ЗА АРЕСТ?! НЕ ИЗЛИЗАЙТЕ СРЕЩУ ПУТИН! ТОЙ ЗНАЕ КАКВО СТАВА В БЪЛГАРИЯ И КАК НАРОДА ИЗКУСТВЕНО СЕ ДЕЗИНФОРМИРА!

ВЕСЕЛИНА ТОМОВА„Сега искам да ти кажа нещо и добре го запомни! Не излизайте с нищо срещу Путин. Не ти, по принцип говоря. Искам да ти разкрия нещо. Махаме службите, махаме всичко останало… Този човек изпълнява разпореждане на Архангел Михаил. Не го гледайте какво прави. Архангел Михаил е войноискащ. Не за да унищожава, а за да съзидава и премахва.

Забележете, че този мъж се изправя срещу всички проблеми, където има несправедливост. И се мъчат да го очернят, но не могат. Защо? Защото той има висша защита. Той трябва да го има – диктатор, той трябва да създава такова усещане. Това не е диктатура, той получава директни разпореждания от Архангел Михаил. Той не знае това, но част от Архангел Михаил е в него.

Той прави действия, които са подтикнати от Небето. Изключително духовен е. Той е вярващ човек. Знае, че има мисия. Преди да почине, една от техните ясновидки, не е обаче Джуна, а възрастна жена, надарена от Небето, му е казала всичко. Той знае, че изпълнява заповеди от Небето. Заповедта идва директно от Архангел Михаил. Той е във всички битки. Русия е достатъчно богата, за да си го позволи и тя финансира мисии извън страната, с цел подобряване на живота.

Той спира огромни демонични сили. Адмирации към този човек, защото той е подставеното лице на Архангел Михаил. Обичайте го! Той е толкова вярващ, толкова е силен, че създава чувството за кристален мраз около себе си. Защото трябва да всява страх.

Има хора, които той държи на къс повод. Това са му враговете, той ги държи на къс повод, хранейки ги, давайки им определени финансии, облаги. Дръж врага си близо! Единият от враговете му е духовник, патриарха, той е негов враг, и Путин го държи на къс повод, въпреки че оня си прави каквото си поиска, превърнал се е в бизнесмен, и върви против вярата.

Както и техни олигарси, които Путин държи на къс повод, давайки им възможност да си развиват бизнеса, ако ще и той да не е много чист. Но тези демони трябва да се вържат на къс повод.

Молете се за него! Колкото повече позитивна енергия има към него, толкова повече сили ще има да живее дълго и справедливо. Този човек е на много високо духовно ниво. Него няма да го видите да се кръсти под път и над път, той го носи Кръста в душата си.

Отдал е себе си, той няма абсолютно никакъв личен живот. Много мощен спортист е, с огромни физически сили. Всички тези сили се захранват от Архангел Михаил. Тази жена / б.а. – руската ясновидка/ му е казала това, но той не е можел да повярва и да го асимилира.

Майка Русия е един от малкото народи, от които може да се извадят хора, които да поемат Спасението. Някой трябваше да се изправи срещу огромната опасност, която идва от Ислямска държава.

Забележете! Знаете ли колко много искаше да помогне Путин на българския народ?! И тези мръсни души… Путин знае какво става с България, какво става с народа и че изкуствено се дезинформира. Искал е да си върне пазарите, като с това много лесно е щяло да се повдигне статуса на българина. Петрол, обмяна на лекарства, обмяна на лекари, елекроника, козметика, искал е да възобнови отношенията с България. Това му е била една от задачите! Но накрая той остави всичко и отиде да се бие там, където опасността за целия свят е голяма.

Обичайте го, той е част от Архангел Михаил. Демонът на Русия беше пуснат чрез Горбачов. Той отвори демоничните порти за Русия и висшите сили си върнаха властта в известна степен.

Руският народ е избран народ. Не нашият /българският/, руският народ е избран народ. От там идват силните хора.“

Когато Путин идва на власт в Русия, привиква босовете на „солцневская“ групировка и им дава да се разбере, че оттук нататък ще се върви по правилата, зададени от държавата, в негово лице. И те ще трябва да вкарат „в ред“ по тези правила онова, с което „видимо“ не може държавата. Терминът, въведен от Путин, е „престъпен мир“. Разбира се, не официално. По-късно един от тия, които пращат „тия правила“ на майната си е Япончик. И… го застига куршума.

Тъмнилката в България бе толкова сгъстена, че с нож да я режеш.

….

…. За един Знаков Първи във Властта:

„…Той е нещо много повече отколкото можете да си представите. Той оглавява мафия. Клон на мафия. Не тук, за България само, а изобщо. Тази мафия е свързана с ЕС. Има някакъв много гнусен замисъл, свързан с България, като държава тази държава няма да съществува, но народът ще почне да живее добре. България ще бъде изкупена. Всички земи главно туризъм, Черноморие, Балкани, и нещо свързано със злато, България има страшно много злато, повече отколкото можете да поберете. Има тайни проучвания, които се правят. В момента събира групата си той и ако нещо ще го задържи на власт, и ще се опитат да го задържат на власт известно време, е тази група.

Успокойте се, като личност той ще бъде премахнат, защото мнението за него е много лошо, ще бъде премахнат, но той ще ръководи отдругаде нещата. Той няма да е в България. Ще отиде другаде да живее, не е в Европа, но в Европа се случват нещата.

България ще бъде тотално разпродадена. Това ще лъсне, и в медии, и в чужди. Единственото щастие ще е, че хората ще имат работа, може да има хубави промени в енергетиката, да паднат сметки…

Царете ви? Царете не може да ги върнат вече. Те не искат да се върнат!

Ще бъде махнат той, защото от много места са пукнатините. Скоро ще бъде махнат. И ще бъде поставен друг човек, който уж ще е друг, но той пак е от там. Хубавото обаче е, че реформите, които ще въведе, ще бъдат добри за България.

Вие ще сте народ, без държава. Народ без площ, освен ако тя не е лично закупена.

…Той в три континента имат мрежа. Занимава се с много долен вид търговия. Вие идея нямате с какво точно се занимава. Много пъти съм го говорел, ще ти кажа нещо, което всички отричат, но вие изобщо не знаете за какво става въпрос. През него минава една много тежка мафия, която е свързана с оръжие, която е свързана с изнасяне на арте факти, и с курортни места. Това е една мрежа. Използват се наши заводи за производство на оръжие. Стигнал е дотам, че чрез трето лице се подържа Ислямска държава. Представи си докъде е стигнал. Всичко ще бъде разкрито без едно – поръчковите му убийства. Той е имал доста поръчкови убийства, за България не толкова, а за българи в чужбина. Странно изчезващи и т.н., които го разкриват, и застават срещу него… Тука, казва, щеше много да мирише, /ако са правени в България/… Обикновено враговете си той ги изнася по някакъв начин и ги унищожава навън. По много долен начин го прави. Странно загинал, странно изчезнал, странно заминал…

…Не си готова да го пишеш още. Целта на нашия народ е да има едно подобрение, за да може да расте едно ново поколение. В момента е леш от наркотици, пълна деградация на децата… След около три години ще започне да се ражда новата матрица, с което ще идва много по-здраво поколение, много по-морално и по –духовно поколение.Дотогава още ще се раждат демони. Много е тежко положението в момента...

Веселина Томова

Откъс от новата и книга „Този живот е за смелите“, която може да намерите в книжарниците

Коментари 8 за
“ГЕШЕВ, НАРЕД ЛИ СЪМ ЗА АРЕСТ?! НЕ ИЗЛИЗАЙТЕ СРЕЩУ ПУТИН! ТОЙ ЗНАЕ КАКВО СТАВА В БЪЛГАРИЯ И КАК НАРОДА ИЗКУСТВЕНО СЕ ДЕЗИНФОРМИРА!”

 1. Коментарът ми за книгата фън-шуй е изтрит,както и мейлът ми… Хмм. „свобода на словото“!!
  2 седмици слушаме колко си репресирана от Нидялку,дето който не е участвал,той не е спечелил.
  Великова е с принос,несравним с твоя,поради простата причина,че го прави институционално-като истински журналист. Стилът ти е като на изоставена милиционерска любовница-прост.Не е сериозно.. И аз псувам в живота,но не мога да си позволя тук,въпреки че не списвам.

 2. Скъпи управляващи, дано не сте забравили, че в тайгата мечката е едновременно полицай, прокурор, съдия и изпълнител на присъдите?! Нали така?

 3. ”През 2030 година няма да има нито държава България, нито живи българи!” – Едмонд дьо Ротшилд

  След развода с Веселина Георгиева до сетния си час Едмонд дьо Ротшилд остава смъртен враг на България. “През 2030 година няма да има нито държава България, нито живи българи!”. Тази зловеща прогноза той изрича през лятото на 1997 г. Скоро след това Едмонд дьо Ротшилд умира. Версията е самоубийство.

  Същите заповеди са предадени на Дьорд Шорош от “Отровено общество” в присъствието на “самоудавения” израелски агент и приятел на Андрей Луканов – Роберт Максуел. Заради това той заплаща с живота си.
  Заповедта към Световното Правителство от началото на 90-те до днес се изпълнява стриктно. За нас – нечовешки Геноцид, за тях – премахване на последната преграда за НСР.
  Унищожението на ХОРата и омразната дума БългАрия – свещения божествен символ.

 4. …. бока , бокааа , не си добре с пипето … , случайно да си спомняш , как приключи земния си път , онзи , предишния шеф на Ирак , Садам Хюсеин ???

  1. Преди да падне от власт на Садам му пратиха като „почетни гости“ делегация от ДС-МВРо в състав: Красимир караКачан (ДС-Ванче караШкембе), Велко Вълканов и Захари Захариев (КГБиста ДС-Златан)! Садам го измъкнаха като плъх от някаква поземна дупка и го съдиха и обесиха! А БОКо преди да го шкартират с БКП-шайката му пратиха за коалиционери: пак ДС-Ванче караШкембе, чшаеШукарието Балефф и субСидеровата Курва! БОКо ще го евтаназират в дворната му кочина в Банкя като прасе заразено то БКП-мутро-чума заедно с придружните му прасета Цаци, Шиши, ДС-Ванче караШкембе, Пиги БКП-сВинетката, оня „спортния“ нерез Крадлев, мамата Цура, Роско синоптика, Янето Янев, Тони ДС-Рудолф Гимлеро, Санде радикал-криминалот, ……! По заповед на същия тоя Гешев! И толкоз! Какво тук значат някакви си прасета и свинки – избирателите и привържениците им цигани и мутри ще ги схрускат набързо за Банго Васил!

  1. Горе-долу така се получава у нас. Удря се движението русофили, а се мълчи за други партии, за които без особени доказателства се знае, че са пряко подвластни на външни намеси и внушения. Ами най-лесният пример е ГЕРБ. Ето накратко как се е родила тази партия, фактите са от вестник „Франкфуртер Алгемайне Цайтунг“ . Набитото око на Волфганг Глескер, който през 2001 година ръководи софийското бюро на фондация „Ханс Зайдел“ / това е фондация на Меркеловата партия Християнсоциален съюз (ХСС) / забелязва новият шеф на МВР Бойко Борисов. Канят го в Бавария. Вестникът пише: Програмата му беше измислена умно: баварско гостоприемство, тренировка във фитнеса на специалните части към баварската полиция, запознаване с работата на треньорите на полицейски кучета (Борисов обича немски овчарки), пробна разходка с ново БМВ по аутобана със скорост 200 км/ч (понеже той и автомобили обича). Борисов беше възхитен.“ Това си е чисто закопчаване. Там му дават идеята да подготви партия. Фондация „Зайдел“ е подпомагала местните събрания на ГЕРБ и по-сетнешната трансформация на движението в партия. Не само това – тя финансира ГЕРБ и това си го призна самия Борисов. „Партийната програма, уставът и правилникът на ГЕРБ отчасти са буквален превод на съответните документи на ХСС. Превела ги е Антоанета Николаева Байчева, която първо беше ръководител на проекти, а после заместник-шеф на фондация „Зайдел“ в София. Днес Байчева е генерален консул на страната си в Мюнхен.“ Това не е ли поставяне в услуга на друга държава? При такава ситуация ще правиш всичко, каквото каже родителят. Дори Борисов посочи Меркел като най-големият световен политик. Има си хас да не я изчетка. Но затова не се говори, мълчи се и се нанасят други удари. Ами какво да се каже за Атака? Ами за ДОСТ на Местан? Ами за ДПС на Доган? Не помните ли ,че Доган преди повече от 25 години предаде списък с наши разузнавачи на турското посолство. Това какво е? Стефан Северин

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *