« Върни се назад Публикувано на 15.06.2023 / 21:53

ГЕШЕВ НАПРАВИ ОНОВА, КОЕТО ДРУГ НЕ СИ БЕ ПОЗВОЛИЛ ДОСЕГА С ПОЛИТИЧЕСКИ БОКЛУК. НЕ БЪРЗАЙТЕ ДА ОТПИСВАТЕ НЕ САМО НЕГО, НО И ВОЙНАТА, КОЯТО ПРЕДСТОИ! ГЕШЕВ БЕ ОТКЛЮЧВАЩИЯ ЗНАК, КОЙТО ОТПРИЩИ ПРОЦЕСИ, КОИТО ТЕКАТ СЪС ЗАШЕМЕТЯВАЩА СИЛА И ПРЕДСТОИ ДА ВИДИТЕ! НИКОГА НЕ ЗАСТАВАМ СЛУЧАЙНО ЗАД НЯКОГО!

Ненавиждам ЗАКОСТЕНЕЛИ хора, хора с ВТВЪРДЕНО мислене, хора без широта, без разширено съзнание, хора, които не текат като вода, а са бент, циментирани в собствените си костеливи опорни точки, изтъкани от злост и тесногръдие „черно – бяло“.

Такива хора не провидяха, че Гешев наистина е божи инструмент, каквито ВСИЧКИ ние сме! Гешев бе точно избрания „инструмент“, който задвижи турболентни процеси в смрадливото блато, процеси, които ТЕПЪРВА ще вършеят с брутална сила!

Запомнете какво сега ви казвам!

Гешев бе отключващия знак, който да отприщи процеси, които засега не се виждат от простолюдието, но те текат със зашеметяваща сила и предстои да ги видите.

Точно затова просташкото злобеене срещу Гешев и ахмашката радост на /десно/сектантите по душа са толкова нелепи и смешни, че дори нямат представа как след много малко време ченетата им ще увиснат, когато окончателно бъде приключено с тях.

Гешев води битката си като мъж и това е достойно за уважение.

Никога не заставам случайно зад някого. И то не заради облага, келепир или някакви обещания. Винаги заставам зад онези, които ми сочи душата и сърцето. А и понеже поназнайвам повече отколкото се вижда с просто око, знам едно – винаги е по-добре да бъдеш с губещия, в името на Справедливостта, отколкото с Победителят, който тук е престъпник  корупционер.

Гешев направи онова, което друг не си бе позволил досега с политическия боклук. И не бързайте да отписвате не само него, но и ВОЙНАТА, КОЯТО ПРЕДСТОИ СРЕЩУ ПРОДАЖНИЦИТЕ И ПРЕДАТЕЛИТЕ БОКЛУЦИ, КОИТО НИ УПРАВЛЯВАТ.

А и не на последно място: аз като Стрелец няма как да оставя друг Стрелец сам на барикадата.

Нищо не е случайно. Бог си знае работата. За мен е чест!

Битката продължава и тя ще е съкрушаваща. А ви не гледайте само! Изберете страна, защото е време наистина разделно.

В името на Истината! И Справедливостта!

Веселина Томова

«