Публикувано на 28.04.2021 / 15:15

ГЕШЕВ, МАРШ ОТ ПРОКУРАТУРАТА, СПРИ ДА СРАМИШ БЪЛГАРИЯ!

Гешев преди минути извърши поредното престъпление към правораздаването. Корумпираният режим в Чехия и корумпираният режим в България си купуват спокойствие, обвинявайки Русия в какво ли не.

Шест снимки на руснаци се въртят из Европа, с твърдение кога и къде са били. Като започнем от Скрипал, живеещ на няколкостотин метра от английската лаборатория, която произвежда Новичок и минем през целия континент. И никой не ги видя и никой не ги разбра, че са от ГРУ.

Взривените складове в България преди години или самовзривилите се, са с приключени разследвания. Но Гешев днес реши да си купува политически индулгенции от когото не трябва.

Гешев, марш от прокуратурата, спри да срамиш България! Никому не е нужно да съучастваме в измислени срещу Русия обвинения, но за да запазим достойнството си, първо трябва да разберем, че 2/3 от настоящия парламент излъга българите, че ще се бори с Гешев и гешевизма.

Румен Петков

Коментари 46 за
“ГЕШЕВ, МАРШ ОТ ПРОКУРАТУРАТА, СПРИ ДА СРАМИШ БЪЛГАРИЯ!”

 1. Чехите щели да си импеЧЕНУВАТ президента, понеже им заврял истината в сурата, альо Тиквеников, какво чакаш вдигай стадото и го почвай нашия, не се уфлянквай щото Мустафата ще се расърди !

 2. Може да е т@по парче Каскета, ама на таа снимка е страшен убавец – Барба Ганьос 2, ама без мустаци.

 3. Не бях чувал или чел онзи старият Гешев тогава да се е бъркал във Външната Политика на Царство България!!!Затова този преди време си избра Резиденция в Бояна и се обгради с преторианци???Чува се че и в Щатите започнали Лов на вещици!!!Маккартизмът като форма на лудост се проявява през няколко поколения!!!Всяка връзка с Бидонизма е случайна!!!
  ..Шефе и аз се правя на луд…ама ти….!!!

  1. 1500 бивши и настоящи офицери заплашват Макрон с преврат???
   Грешките на Прокуратурата досега ги плащахме в Страсбург!!! Тези ще ги плащаме в Москва!!!

 4. Заради тази миризлива коза Гешев, върви отново яка антибългарска вълна и пропаганда. Този боклук да знае, че ще дойде време за възмездие, а тогава няма да се приемат оправдания и прошка няма да получи, защото той осъзнато става проводник на зло срещу България и българския народ.

 5. Да се ненагледаш и ненаслушаш на политическа фантастика от цереушки и проамерикански автори.Наистина фантазията им работи на пълни обороти.Навсякъде ,ама абсолютно навред бъка от руски агенти,според тях,и все едни и същи,закоравели злосторници.Пита се какъв е интереса на Русия от такива конспирации,оказва се повече от никакъв,защото ако бяха правили наистина такива поразии и те се разкрият,веднага щеше де им се нахвърли цялата русофобска глутница.Сами да си правят беля ,да ги сочат като зладейска държава номер 1. Руснаците иначе са разкрили по свои разследвания как и защо са станали тия афери и гешефти,неведнъж споменаха България в негативен план,заради прословутия гербев.България и Чехия в това последно раздаване на карти станаха черни овце за Русия,в тая пред-земетръсна зона и време е същинско безумие.Американците така действат,слагат на устата на топа туземци,а те гледат сеир и после обират лаврите.

 6. Много мразя“ фурнаджийски лопати “ като представители на гражданството. Значи когато преди 1989 г. някой трябваше да следва, да учи във висше учебно заведение и бъде прието в някое такова, приемаш членството в БКП като нещо нормално и поредно стъпало към избраната кариера. Тогава“ ручахте“ „кифтетата“. Сега, 1989, когато се обърна палачинката в обществено – политически избор на държавата, същите тези тарикати са върли антикомунисти и всичко антируско. Кога бяхте “ истински“?! Преди или сега????? С какво право клеймите тези които си казват мнението и обсъждат нещата така както ги усещат и виждат??? Нима сте по – праведни от нас, инакомислещите спрямо вас?!!! Алооу, двуликите, скрий те се! Аман от праведници, небето се пренасяли!

 7. От поредния измислен шпионски, този път чешки скандал, си направих следните изводи:
  Тази поредица се ръководи от едно и също място зад океана, и тя ЩЕ продължи, като целта им е да се поддържа напрежението, да се нажежава обстановката, да се сатанизират Путин и Русия. Или истинските престъпници викат „дръжте престъпника“.
  Много шпиони, пардон – дипломати имат чехите в Русия. Има много за гонене, и пак да останат достатъчно. Интересно какво ли разузнават! Може би колко копчета – 2 или 3 трябва да натиснат руснаците, за да изчезне държавата им от Европа и света. Същото и българските продажници. Американците ще се крият оттатък океана, както са го правили винаги, а тъпаците и баламите ще загиват за да могат те да са фърст.
  И накрая за боеприпасите и оръжията: Нашите европейски френдове си признаха, че изнасят оръжия за Украйна, с които да бъдат убивани граждани на Украйна. Изнасяли са и за Сирия на противниците на „режима“, т.е. за ислямистите. Нали някой друг помияр трябва да свърши тази работа, а не истинските престъпници – американците, те винаги са хубави и демократични. Преди 30 години, като ни разбиха военната индустрия, причината беше, че сме продавали на терористични режими. Сега това какво е?
  А такива като Гюбрето трябва да си получат заслуженото, защото и те са причината да загиват невинни хора.

 8. Ян Флеминг:
  “Руслан Баширов и Александр Петров затъмниха подвизите на моя герой Джеймс Бонд. Аз съм възхитен: РФ има суперагенти, в сравнение с които агент 007 е момченце с розови панталонки … в натовския пясъчник …”

 9. Отворено писмо до Президента на РБългария да оглави инициатива „България – Зона на мира“
  Проф. Нако Стефанов, Лазар Мурджев 161039 прочитания
  /Поглед.инфо/ Български организации призовават президента на РБългария да оглави инициативата „България – Зона на мира“, имайки предвид засилващото се напрежение и конфронтация в геополитически план между страните от НАТО и Руската федерация, в частност в Черноморския регион.
  Отворено писмо
  Призоваваме Президента да инициира и оглави Общобългарска платформа -Инициатива за спасение и неучастие на страната във военни действия
  Предвид засилващото се напрежение и конфронтация в геополитически план между страните от НАТО и Руската федерация, в частност в Черноморския регион, Родината ни да се обяви за „Зона на мира“ – това означава, че нашето Отечество се обявява за зона, от която при никакви обстоятелства няма да се предприемат враждебни действия от какъвто и да е характер, както и няма да се разрешава нейното сухопътно, морско и въздушно пространство да бъде източник на такива по отношение на вероятен конфликт. …

 10. Щом не ме слушате и не ми обръщате внимание няма да се женя за Мая и да спасявам България,край отказах се.

  Да взема да се оженя за някой прокурор ли …

 11. Когато и военните заводи в една държава станат частна собственост, когато започнат да изнасят оръжие там, където моралът не позволява ( щото ние произведохме и продадохме тонове боеприпаси чрез американски посредници в Сирия за т.н бунтовници)., тогава тази държава не заслужава никаква подкрепа, от никого. И понеже Чехите не искаха да се разбере, че произвеждат оръжие за Украина, решиха да го пратят чрез нашия човек, а той се зарадвал на лесна печалба. Морал ли, разум ли, мръсотия без граници.

  1. Колега,
   във взривените складове е имало боеприпаси (противопехотни мини, забранени от Остравската конвенция) с изминал срок на годност.

 12. Никой от сегашните ни представители не иска и не може да се отклони от ПРАВАТА ЛИНИЯ, указана от Пентагона и Държавния департамент. Показаха ни го и днес, мястото ни било стратегическо, ама сме били корумпирана олигархична държава. В подготвяния конфликт и война с Русия е най-удобно да се ползуват пионките. Е ние се оказваме перфектни подлоги. НЯКОЙ ДА ДИСКУТИРА АПЕЛА НА ПРОФ. НАКО СТЕФАНОВ ЗА СТРАНАТА НИ ЗА ЗОНА НА МИРА. Всички медии мълчат като отровени, отговор и от страна на президента НЯМА -глухо мълчание. Някой търси ли още рецепта за оправяне. Рецепта срещу масовата тъпота до сега не е измислена. Не е страшно да умреш на бойното поле, страшно е да умреш свит като бездомно куче в бърлогата си.

  1. Няма и да отговори президентът, слабохарактерен ветропоказател излезе и този Чехльо. Онзи Чехльо, Певнелиев, поне не ставаше за нищо от самото начало, нали затова и Бойко му би чембери по кратуната на пастирка, нали за това пак Бойко каза, че и магаре да е сложил за избор от герб, и магаре щеше да стане президент. Този обаче хващаше окото. Излъгахме се само защото срещу Радев беше Цецка Рабфакова партийната секретарка. Този сега се показа, че не става за нищо. Гледа към втори мандат чрез снишаване, каквото и бай Тошо не си е представял, равно със земята снишаване. Българин плужъци не ще вече, така да знае този Чехльо. Ще види втори мандат, ама друг път.

   1. Ще мълчи и сега като пън льотчикът, защото ако обвини Русия, ще вбеси Путин, ако обвини Америка, ще вбеси НАТО.Разкрачен между Изтока и Запада е той.И мълчи оглушително.Както винаги.
    Ще се отървем от него.

 13. Сергей Лавров отговори незабавно на обивенията на Гешев като между другото заяви следното: „ЕС трябва да разследва защо частни предприемачи имат отношение към складове с боеприпаси. Евросъюзът трябва да погледне със загриженост на ситуацията и в Чехия, и в България“, допълвайки, че е добре, че Русия още не е обвинена и в убийството на княз Фердинанд / Вижте изявлението на руския външен министър на: https://tass.ru/mezhdunarodnaya-panorama/11264205
  От своя страна посолството на РФ в София конкретизира, че изобщо не е било информирано за разследванията, действията и обвиненията на българската прокуратура.
  Вероятно пак във връзка с РБ се появи следният пост в Twitter на посолство на Русия:
  „Преди 80 години, на 28 април 1941 г., България, тогава съюзник на фашистка Германия, напада Македония. Два месеца по-късно нацистите нахлуха в СССР. Вечна слава на руснаците, македонците и други смели войници, воювали срещу нацистката чума! #СмртНаФашизмот.“

  1. От дълго време из нета се носи една поговорка: В Русия има двама с името Сергей, които трябва да се слушат. Който не възприемал какво му говори Лавров, му се налагало да слуша Шойгу.

  2. Истинските българи са възмутени от наглата руска лъжа, която открито обслужва Македония, ама за някои България е след русия.

   1. Аспух, Проблема е много прост. Голяма част от наследниците на фашистките офицери, които са колили и бесели в Македения тогава сега ни управляват. Те там са режели и продавали глави както и тук по това време. Просто да се извинят на целекупния Български народ (Мизия, Тракия и Македения) за бесчинствата си през онзи период и може и да изпушим лулата на мира. Но те едва ли имат такова достойство да го направят. Някой трябва да опере пешкира, но не трябва да са невинните. Все още не всички са нискочели.

 14. Никога няма да се оправим, докато има сварени мозъци, които мислят, че големите държави ни обичат. Еле па руската. И да я защитават безрезервно.

  1. Ако знаеш какъв си боклук , ще се маскираш на голямо говно и ще се самоизядеш!
   Твоите прародители лайняните англосакси ли ги освободиха от турците , бе , еничар , нещастен!?

 15. А бе, тези тъпанари пак се проявиха. А бе, хей, българите все още мислят, макар и не всички. Все още не сме зомбирани и затъпели като англосаксите. Ама продължавай да си заработваш папото

 16. Прие се решение за машинно гласуване. В тази връзка Боко Тиквата вече се е разпоредил и мафията започва провеждане на операция по изготвяне на компютърни програми за фалшифициране на работата на машините за гласуване.

 17. всички чекмеджета са еднакви, само Неговите не.
  След Сандъкова, цъфна Чекмерис Чекмерисов. Сега остава Торбалан да се търкули с новите куфари закупени у бразилерскио Мол-коксаратиньо, майна.

 18. Северен Поток 2 и последни отчаяни напъни да бъде спрян!!!
  Затова са всичките тези обвинения към Русия!
  САЩ стоят безмълвно зад всичките тези обвинения!
  Спомнете си атентата срещу Папата и „Българската следа“!

  1. На 8 и 12 май от 18.00 часа по НОВА ТВ гледайте документално предаване за атентата срещу Папа Йоан Павел-2.

 19. „Каквото е било, пак ще бъде, и каквото се е правило, пак ще се прави – няма нищо ново под слънцето“
  В последните пет години се случиха поредица от опасни взривове в складове и предприятия за утилизация на боеприпаси.
  2 юни 2008 година в Челопечене.
  На 12 ноември 2011 г. избухва взрив в бившите военни складове, намиращи се между Севлиево и с. Ловнидол
  През юни 2012 г. взрив отнася базата за обезвреждане на боеприпаси, намираща се край пътен възел „Петолъчката“. В резултат загинаха трима души.
  11 септември 2012 г. взрив събори склад на завод „Арсенал“ в Казанлък.
  На 28 февруари 2014 г. в цех 130 на Завод 4 на оръжейния комплекс на „Арсенал“ край Мъглиж избухва взрив. Вследствие на политравма с около 98% изгаряния загива работещ в завода мъж.
  8 август 2014 година – взривове разтърсиха рано сутринта военния завод „Терем“ в Костенец. Жертви няма.
  На 1 октомври 2014 г. в завода за обработка на боеприпаси „Mиджур“ става тежка промишлена авария в резултат на взрив, при която загиват 15 души, други трима са ранени. Оправдаха всички обвиняеми за взрива край Горни Лом.
  На 10 април 2016 г. в Окръжния съд в Бърно/Злин започва изслушване по делото срещу петима обвиняеми и две компании, обвинени в незаконно притежание на забранени за ползване боеприпаси и корупция при получаване на разрешение за търговия с оръжие.
  Делото е „заметено под килима“.

  ГРУ, ЦРУ. МОСАД, МИ6 и вся остальная @?
  Пуста лакомия. Евтини на брашното, скъпи на триците.
  „Рибата се вмирисва откъм главата, не от опашката“

  Кой разбрал, разбрал…

  1. Александър Роджерс (половин чех):
   „Итак, 10 апреля 2016 года в Брненском окружном суде в Злине началось слушание дела с пятью обвиняемыми и двумя компаниями, которым предъявлено обвинение в незаконном хранении запрещённых боеприпасов и коррупционном получении разрешения на внешнюю торговлю оружием.
   https://jpgazeta.ru/wp-content/uploads/2021/04/5-3.jpg
   Подсудимые Петр Кратохвил, Вит Пауличек, Ивана Линхартова, Роман Штика и Франтишек Мачуча.
   Хранили боеприпасы они в Врбетицах в Злинском районе. Именно там, где в 2014 году произошло два (прописью: два!) взрыва.
   Обвинения предъявлены перечисленным пяти лицам, а также компаниям «Army Excalibur» и «Real Trade Prague». Обвиняемым грозит до 12 лет тюремного заключения, а компаниям ликвидация.
   Судебное преследование ведется за разработку, производство и хранение запрещенных боевых средств, в частности запрещенных противопехотных мин, а также за нарушение служебных обязанностей в связи с выдачей разрешений и лицензий на внешнюю торговлю военной техникой.“

 20. Има пожар в оръжейния завод „Аркус“ в Лясковец..
  А нашичк7ио Грозев в Белингкат нещо са бави да пуска снимки и видеа с Баширов и Петров из хълмовете на Арбанаси или Елена..

  1. Иванчо бре ЧЕТИ!! Иванчо не чете.. Ама брише..
   И Земан и Бабич си го казаха – това е война между оръжейни фирмички..

    1. На това изпражнение , недей да казваш българин…
     Днес в Чехия прекратиха договор с българска фирма за доставка на спринцовки за 18 млн долара.
     Аргумент, не са доставени навреме, ще с ползва държавния резерв за ваксиниране.
     Почудих се, Каква е причината ?…а то било Диарията Гешев просещ за индулгенция у амариканския гуру.
     Германия, Меркел, не си гони дипломатите , иска от чехите доказателстава каквито нямат.
     Аман от продажници в Татковината ни
     Нямат ги седем години
     Но трябва бързо . по какъвто и да е повод да се изгони Росатом.
     Маккеин предаде богу дух

  2. Часове, след като главният проурор Иван Гешев, говорителката му Сийка Милева, Спецпрокурарата и ДАНС обявиха как разследват сходство между 4 взрива в складове с боеприпаси в България и ги обвързаха с оръжейната компания ЕМКО, от фирмата ги обвиниха в лъжа. Поне по няколко пункта от изнесената информация.

 21. Там там той знае заведението в Иван Вазов опит за убийство и отвличане на дете да не говорим след това и преди това принцеси Лора и така нататъка боклука гори под моста

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *