« Върни се назад Публикувано на 03.06.2023 / 20:02

ГЕШЕВ, КОЛКО КИЛА ВОДКА ОЩЕ ТРЯБВА ДА ИЗПИЯТ ВАРНЕНСКИТЕ ТИ МИХЛЮЗИ, ЗА ДА АРЕСТУВАТ КОРУМПЕТАТА?! ГОДИНИ ЛАПАТ КИНТИ ОТ СИМБИОЗАТА ВЪВ ВАРНА, АБДИКИРАТ УМИШЛЕНО ОТ РАБОТА ПО КОРУПЦИЯТА, И СЕГА КОГАТО ГИ СПЕШИ СЕ ЧУДЯТ – КАК ДА ОПРАВЯТ КРАДЛИВИТЕ ПП И ГЕРБ!

Гешев, дето „аз се бия!“, колко кила водка още трябва да изпият варненските ти михлюзи от Окръжна прокуратура – Варна и от Апелативна прокуратура – Варна, че да арестуват някой от КРАДЛИВАТА УПРАВЛЕНСКА ПАСМИНА?!

Колко, бе, Гешев, колко още ги чакаме да си бъркат в задника по „Операция „Чисти ръце“ с ръце в задника“?

Откакто се помня като разследващ журналист, живеещ във Варна, тия твои варненски прокурорски михлюзи НЕ СА ПРОВЕЛИ ЕДНО ДЕЛО ЗА КОРУПЦИЯ ПО ВИСШИТЕ ЕТАЖИ НА ВЛАСТТА ВЪВ ВАРНА!

Защо ли?

Защото пият, ядат и е… със същите крадливи управленци, облажват се от всякакви „екстри“, включително и кинти!

Още преди скъсването на оставката си, докато беше в САЩ, хубаво ги спеши да се разработят.

Е, и?

Ами тия пияндета, дето парите си не знаят, изпаднаха в потрес, бе, Гешев! Като им стовариха по бюрата мухлясалите от чакане СКРИТИ ПРЕПИСКИ!

И както писа АФЕРА  вече се чудят как с юридически врътки да минимализират вредите за лицата, които отдавна трябваше да бъдат арестувани.

АФЕРА пита:

Защо още не е арестуван ГЕРБ кмета на Варна Иван Портних срещу когото официално има заведено досъдебно производство, а освен него има готови разработки за поне още пет досъдебни, но твоите михлюзи си чоплят в носа?!

Защо още Портних не е арестуван и да бъде поискано да бъде отстранен от длъжност, тъй като може да попречи на разследването?!

Защо още не е арестуван бившият областен управител от ПП Благомир Коцев срещу който има досъдебно производство за брутални закононарушения в качеството му на областен управител на Варна по времето на управлението на Кирил Петков?!

Защо МЕСЕЦИ НАРЕД Варненска окръжна прокуратура УМИШЛЕНО БАВИ ОБРАЗУВАНЕТО НА ДОСЪДЕБНО ПРОИЗВОДСТВО СРЕЩУ ЗАМЕСТНИК ПРЕДСЕДАТЕЛ НА ОБЩИНСКИ СЪВЕТ – ВАРНА, ЗА КОГОТО ИМА ГОТОВА РАЗРАБОТКА В ТОЧ, КАТО ПРОКУРОРА ОБАЧЕ КАЗВА: „МОГА ДА ГО ОБРАЗУВАМ, НО МОГА И ДА НЕ ГО ОБРАЗУВАМ. ТРЯБВА НЯКОЙ ДА МИ СЕ ОБАДИ!“?!

Теб ли чакат да им се обадиш, бе, Гешев, или някой, който да даде кинти, според „мога, ама и не мога“?!

Оправданията ти кой имал имунитет, тук не важат.

Да не питаме и изобщо за една ОПГ, свързана с евродепутата от ГЕРБ Емил Радев, която така и твоите варненски прокурорски михлюзи проспиват, защото и там не се пипа?!

Операция „Чисти ръце“ ли?

С твоите клоуни единствено – Операция „Чисти кинти“.

А!

Верно, забравих, и ПП не бива да се пипат, щото американците така казали – анадънмо, както би се изразил Пеевски, Гешев?!

Ако е за нас, да ни напъхате в някое ОПГ, „заговор срещу държавата“ или като „шпиони на Путин“, само за 24 часа ще ни проснете по очи. Ама за корумпетата, пазени от американците, арести не може.

Нещастници.

Веселина Томова

«