« Върни се назад Публикувано на 30.06.2022 / 9:06

ГЕШЕВ И СТАРАТА ГЛУТНИЦА БИХА БИЛИ ЛЕКОМИСЛЕНИ, АКО ПРОПУСНАТ ШАНСА ДА ПОХАРЧАТ КИРИЛ ПЕТКОВ. И БЕЗ ТОВА ЗА ДРУГО НЕ СТАВА. И АМЕРИКАНЦИТЕ СА ПОТРЕСЕНИ ОТ СВОЯ КАСТИНГ

Кирил Петков може да бъде съден и осъден по цял списък от престъпления.

Гешев му е естествен противник, Кирил ще е г-н Никой след две седмици, а България яростно се нуждае от осъден висш представител на властта, за да отчете борбата с корупцията и за пример на населението, което в 90% иска да е Киро, Батман, Борисов и Мирча Кришан на едно.

Борисов с неговите кюлчета и десетгодишни схеми 70 на 30 очевидно се измъкна през Македония, а от Магнитски прескочи директно при дер Лайен.

На Гешев и цялата политическа класа не им остава нищо друго освен да похарчат Кирил Петков. И без това за друго не става.

Мисля, че и американците са потресени от своя кастинг.

Гешев и старата глутница биха били лекомислени, ако пропуснат този шанс. А и Кирил Петков си изработи това в пълно съзнание и с широката подкрепа на градската интелигенция.

Не е лошо най-големите моралисти на републиката първи да дадат пример като техен представител влезе в затвора. Има педагогика и справедливост в това. После Асен Василев, за да сме политкоректни и да не забравяме ЛГБТ+ и нещата ще потръгнат.

Явор Дачков

«