Публикувано на 30.06.2022 / 9:06

ГЕШЕВ И СТАРАТА ГЛУТНИЦА БИХА БИЛИ ЛЕКОМИСЛЕНИ, АКО ПРОПУСНАТ ШАНСА ДА ПОХАРЧАТ КИРИЛ ПЕТКОВ. И БЕЗ ТОВА ЗА ДРУГО НЕ СТАВА. И АМЕРИКАНЦИТЕ СА ПОТРЕСЕНИ ОТ СВОЯ КАСТИНГ

Кирил Петков може да бъде съден и осъден по цял списък от престъпления.

Гешев му е естествен противник, Кирил ще е г-н Никой след две седмици, а България яростно се нуждае от осъден висш представител на властта, за да отчете борбата с корупцията и за пример на населението, което в 90% иска да е Киро, Батман, Борисов и Мирча Кришан на едно.

Борисов с неговите кюлчета и десетгодишни схеми 70 на 30 очевидно се измъкна през Македония, а от Магнитски прескочи директно при дер Лайен.

На Гешев и цялата политическа класа не им остава нищо друго освен да похарчат Кирил Петков. И без това за друго не става.

Мисля, че и американците са потресени от своя кастинг.

Гешев и старата глутница биха били лекомислени, ако пропуснат този шанс. А и Кирил Петков си изработи това в пълно съзнание и с широката подкрепа на градската интелигенция.

Не е лошо най-големите моралисти на републиката първи да дадат пример като техен представител влезе в затвора. Има педагогика и справедливост в това. После Асен Василев, за да сме политкоректни и да не забравяме ЛГБТ+ и нещата ще потръгнат.

Явор Дачков

Коментари 7 за
“ГЕШЕВ И СТАРАТА ГЛУТНИЦА БИХА БИЛИ ЛЕКОМИСЛЕНИ, АКО ПРОПУСНАТ ШАНСА ДА ПОХАРЧАТ КИРИЛ ПЕТКОВ. И БЕЗ ТОВА ЗА ДРУГО НЕ СТАВА. И АМЕРИКАНЦИТЕ СА ПОТРЕСЕНИ ОТ СВОЯ КАСТИНГ”

 1. Ако имеше поне няколко бг политици в затвора за толкова много години крадене през прехода , нямаше да има толкова много кандидати да ни спасяват. Чувството за безнаказаност ги кара да продължават да си я карат по същия начин.

 2. Няма да стане.
  Американските подлоги не ги съдят, това се помни и и е обица на ухото на следващите мераклии.
  Само че от време на време, когато на плебса най-накрая му писне, им се случват разни други неща.

 3. България е единствената страна в света,която е имала проста путк@ – Председател на Народното събрание и улав Премиер,даже няколко…

  Моят фаворит Боби Джонсън фърля гюбеци на Даунинг стрийт без никаква охрана.

  Венсеремос.

  1. И прости Ху-йо-йо-ве за премиери БайХу’йя Простия от Банкя и Просто-то Киро от Дупница пардон от канадските Хардварски ливади,,

  2. Кашкаваленият Кольо си е спомнил за Фил „Кенеди“, който е болен от неличимата нозологична единица шизофрения.

 4. Чашко тарашко фурашко дамаджан напикан насран пиян и много наебан! каза:

  И да кара наред. Заслужилите мисирки , които се борят за званието – народни мисирки , като цветанка потникова, лора кита ,абе направо вкупом божков тв , нова цру ,канализация1,и още други заслужили презрението и отвращението на зрителите.

 5. Киро има нужда само от наркотици и от пи4ката на Гуглена.
  Айде, скрий ск бе, мандрил харвардски!
  Да ти еВа м@йката и таткото , че им дам качествен генетичен матрЯл и да родят нещо по-добро от тебе, маймуняко!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *