« Върни се назад Публикувано на 12.07.2023 / 13:03

ГЕШЕВ, ИСТИНАТА Е 0,63%! НЕКАДЪРНИЦИ ТЕ ЛЪГОТЯТ, АМА СВИРКАЙ СИ И ИЗПЪЛНЯВАЙ ПОРЪЧКАТА ОТ АМЕРИКАНСКОТО ПОСОЛСТВО. АКО МОЖЕ ПО-ТАЛАНТЛИВО, ЧЕ ТОКУ ВИЖ ТЕ ИЗБЪРЗАЛИ СЪС СПИСЪКА!

Щяхме да попитаме пак: „Гешев, ти шмъркаш ли?“ /култов въпрос, който има предистория и то съвсем истинска, която ще ви разкажем след време/, виждайки как гордо Иван Гешев е турнал на страницата си във Фейсбук някакво платено поръчково социологическо проучване, и то така го е турнал, като че вече е спечелил 6,3% на избори с „проекта си“ с падналия меч, пардон, падналия … уй, ама решихме да отложим малко. За съспенс.

Гешев, истината е 0,63%! От АФЕРА да я знаеш истината, щото те лъготят некадърниците, с които си се заобиколил.

Ама свиркай си, теб и без това не те брига, щото просто изпълняваш поръчката на американското посолство, която си поел – за „проект“, който да бъде откровено антипутинистки и антируски, и същевременно да отклони патриотичен вот от коцетата. Като как си я представят тая работа да стане едновременно „краварите“, не е съвсем ясно, щото тяхната краварска логика е винаги твърде смешна, ама тумба – лумба да става.

Вчера, впрочем, по заръка на Гешев неговите некадърници решиха да изпълнят една още по-смешна поръчка и така дърварски я изпълниха, че никой нищо не разбра, че чак и на американците лошо им стана.

Поръчката, естествено, мина през жълта агенция, която пъне поне двама бъдещи депутати от „6,3%“ „проекта“ на Гешев, хахаха, и в която като тюрлюгювеч бяха набутани Радев, Кирил Петков, Румен Радев, Бойко Борисов, спец.службите, че като джоджен бе притурена и Деса Радева. Че чак и от АФЕРА бяха чопнали за „стаята на тавана“ в президенството без столове, която АФЕРА освети още преди две години. От което се бе получило – пълни глупости.

Хубаво поема поръчки Гешев за американците, ама когато има тотални некадърници на които я възлага – така се получава – манджа с грозде. Без никакъв ефект и с нулева полза.

Ако може малко по-талантливо, Гешев, че от 0,63% ще паднеш и до 0,36%, и докато топиш пурите в уискито, току виж американците са избързали със списъка Магнитски с една офшорка вътре, от която, ако питаш АФЕРА, ще плувнеш в пот.

Afera.bg

«