« Върни се назад Публикувано на 29.03.2024 / 14:20

ГЕРБ СЕ ПОСРАХА ОТ ПАНИКА, ЗАРАДИ СОБСТВЕНАТА СИ ГЛУПОСТ! ПРАВЯТ ИЗВЪНРЕДНА ПРАВНА КОМИСИЯ, ДА ПОПРАВИ СОБСТВЕНИТЕ ИМ БЕЗУМНИ КОНСТИТУЦИОННИ ПРОМЕНИ!

Ръководството и парламентарната група на ГЕРБ буквално са изпаднали в паника заради безумията, сътворени от самите тях в конституционните промени в частта им, касаеща служебния кабинет.

Както писа MEDIAMALL по-рано, от ГЕРБ и ДПС се готвят да направят извънредна правна комисия, която да поправи собствените им глупости.

САМО В MEDIAMALL: ГЕРБ и ДПС се готвят да предложат извънредна правна комисия заради малоумниците в конституционните им промени

Същевременно MEDIAMALL научи, че след като се “наакаха” с промените в Конституцията, сега хората на Бойко са решили спешно да променят няколко специални закона, за да вкарат малко ред в хаоса, както и да си назначат, разбира се, свой министър-председател.

Наши източници от ГЕРБ твърдят, че в бързането по приемането на конституционните промени, “писачите” от партията са изолирали компетентни юристи като Чолаков, Балачев, та дори и Деси Атанасова, които са се опитвали да предупредят колегите си за глупостите, които творят.

Никой обаче не ги послушал, като Томислав Дончев оставил всичко в ръцете на близката до сърцето му “юридическа калинка” Рая Назарян. Публична тайна за всички в ГЕРБ е, че Рая Назарян е горещо близка до Томислав Дончев, като той я отпуска чат-пат единствено на Шефа, и то по работа. Всъщност именно Назарян под вещото ръководство на Томислав Дончев е основният юридически автор, сътворил бруталните безумия в конституционните промени, касаещи служебния кабинет.

Според информация на MEDIAMALL, срамът в партията е толкова голям, че дори се очакват сериозни сътресения в парламентарната група, чиято дейност до вчера беше да слугува на Кирил Петков, Асен Василев и Христо Иванов.

www.mediamall.info

«