« Върни се назад Публикувано на 01.05.2014 / 19:52

ГЕРБ ПАЗАРУВА МЕСТАТА В СЕКЦИОННИТЕ КОМИСИИ, ОКОЛО 100 ЛЕВА Е ЛЕПТАТА!

 

ГЕРБ масово купува местата в секционните комисии, за да фалшифицира вота. Хората на Бойко плащат за позициите на „Атака“ и Реформаторския блок, като слагат свои хора от името на двете формации. По около 100 лв. върви търговията за представител на БСП в СИК, който да работи в полза на ГЕРБ. Това обяви в Първомай лидерът на ББЦ и водач на листата на коалиция „България без цензура“, ВМРО, ЗНС и „Гергьовден“ Николай Бареков. Той се включи в празника на града по покана на местни симпатизанти.

 Целта на търговията, развъртяна от ГЕРБ, е да превземат СИК-овете. Те имат своите гласове и тези на ДПС, купуват местата на „Атака“ и реформаторите и остават само хората на БСП, които се купуват по 100 лв., обясни Бареков. Той се позова на информация, получена в партията от нейни членове и симпатизанти. Най-яростно вървяла търговия на секционните комисии в Родопския край. Местни твърдят, че в Златоград например, на всички позиции на „Атака“ в СИК-овете сега са сложени хора на кмета, който е от ГЕРБ, и всички те са служители в общинската админстрация. По документи обаче, се декларират като представители на „Атака“.

 ДПС и ГЕРБ са се разбрали да не правят кампания и да държат ниска избирателна активност, за да вземем ние само един евродепутат, посочи Бареков, който е единственият, който прави реална кампания със срещи с хората по страната и то много преди да стартира тази за евровота. ГЕРБ и ДПС няма как да върнат моите избиратели от урните. Те са мотивирани, това го виждам във всеки град, в който отида. Моите избиратели не могат да ги купят с пари, защото се борят за кауза, единственото, което могат да направят срещу нас, е да фалшифицират изборите. Само нашите хора са тези, които могат да гарантират честен вот, ние ще имаме по петима наблюдатели във всяка секция, категоричен е лидерът на ББЦ. Той обясни,че коалицията ББЦ, ВМРО, ЗНС и „Гергьовден“ ще се стреми да извади добър резултат още към 9.00-10.00 часа в изборния ден, за да си го опази до приключването му. Да видим как ще подменят нашия резултат, когато вече е обявен по медиите, закани се Бареков.

 Още с появата на лидера на „България без цензура“ в Първомай около него се струпаха много хора, които искаха снимки и автографи от него. Ние сме млада партия, с млади членове и млади хора в ръководствата, а Тезджан Наимова е една от емблемите на нашата партия, световен шампион и член на Националния съвет на регионите на „България без цензура“, обясни Бареков, който й подари по случай рождения й ден малко кученце, порода бигъл. Бареков разказа, че кутрето е връстник на партията и обясни, че то ще бъде символ на приятелството им, което ще прдължи дълго и ще бъде също толкова красиво.

 1 май ще бъде не само празник, а символ и гаранция, че ще работим за хората всеки ден, така че младите българи да обичат България, не защото четат учебниците по история, а защото България показва грижа за младите хора, за възрастните, майките, децата. За тях ще работим, за тях ще правим всичко, каза лидерът на ББЦ пред първомайци. „Ние сме партия на труда, на хората, които искат да работят и да реализират своя потенциал в България и да възпитават тук децата си“, подчерта още той.

 Бареков разказа, че при него е дошло младо семейство, което му споделило, че „България без цензура“ е последната му надежда, иначе ще емигрира. Ние предлагаме мерки, ориентирани към младия човек, безплатни лекарства, безплатно здравеопазване, така че децата да останат в България и да реализират потенциала си тук. Това е нашата философия. Много е просто, никой досега не го е направил, допълни Бареков.

afera.bg

«