« Върни се назад Публикувано на 05.09.2017 / 17:00

ГЕРБ ОБЩИНСКИ СЪВЕТНИК КРАДЕ ОТ АУДИ S8! СВАЛИХА ПУБЛИКАЦИЯТА! ХОП! ИМА СТАТИЯ ВЪВ „ФЛАГМАН“, ХОП – НЯМА СТАТИЯ!

ИЛИЯН СТЕФАНОВНай големия боклук в бургаската борба!!!

Току що си изтри профила, но едва ли ще го спаси от позора.

Винаги идва видов ден!!!

Свалиха статията, баща му задейства връзки и притиснаха журналистите.

И този човек ще продължи да е тренъор, да възпитава деца, да се друса и си е общински съветник.

Родино мила.

Статията във „Флагман“:

„В невероятен скандал се забърка общинският съветник в Созопол Илиян Стефанов, научи „Флагман“. Стефанов е спипан да краде скъпа част от Ауди S8 на паркинг на „Какао бийч“ в Слънчев бряг по време на закриването на летния сезон.

36-годишният Стефанов, който си изкарва прехраната като треньор по борба в бургаското спортно училище „Юрий Гагарин”, задигнал дистроника от скъпарската лимузина, която била собственост на влиятелен бизнесмен в курорта. На всичкото отгоре се оказало, че двамата със Стефанов били познати.

Общинският съветник бил издирен и заловен от служители на РУ-Несебър. Първоначално той опитал да заблуди ченгетата, казвайки, че докато давал на заден със собствения си автомобил, ударил Ауди-то, а частта паднала и той я прибрал с намерението после да я върне на собственика. След като обаче научил, че всичко било записано на камерите на близко заведение, си признал.

Той е общински съветник втори мандат в Созопол. Негов баща е легендарният бургаски борец Стефан Иванов, по прякор Чесъна. Той е световен вицешампион по борба, заслужил майстор на спорта и почетен гражданин на Бургас. Самият Илиян явно е наследил страстта на баща си към спорта и от години създава шампиони в „Черноморец” и спортното училище.

Дистроникът е част от системата за интелигентен круиз-контрол и по функция наподобява радар, който следи за дистанцията на автомобила с намиращото се пред него превозно средство или друг обект.“

Магриот Маринов

Фейсбук

https://www.facebook.com/shotasea?hc_ref=ARS9s7E0UT8yomf57NTTyzPQ6GSR356S-amLbTvPMtcQoVKS-CwZoSUn79giwJA72zo&fref=nf

ИЛИЯН СТЕФАНОВП.П. Само във „Флагман“… и хоп няма във „Флагман“. Публикацията я свалиха, баща му направил организация и притиснаха журналистите…

Бележка на АФЕРА: Илиян Стефанов е общински съветник от ГЕРБ.

«