« Върни се назад Публикувано на 23.10.2019 / 12:14

ГЕРБ ОБЛАСТЕН, ИЗНУДВАЩ ЖУРНАЛИСТ ЗАРАДИ АПАРТАМЕНТ, НАЗНАЧИ ГЕРБ „КРАЙНО НУЖДАЕЩИЯ“ СЕ РУМНО – ПЕЙЧО ПЕЙЧЕВ ЗА ВР.И.Д. КМЕТ НА ВАРНА!

„Крайно нуждаещият“ се ГЕРБ заместник-кмет на община Варна Пейчо Пейчев, който живее във ведомствено жилище от 110 кв./м срещу 86 лв. наем на месец на бул. „Цар Освободител”, вече е временно изпълняващ кмет на общината.

Със Заповед № РД-19-7706-210/18.10.2019 г. на областния управител на Варна Стоян Пасев, Пейчо Христов Пейчев, заместник-кмет на Община Варна е назначен за временно изпълняващ длъжността кмет на Община Варна за времето от края на мандата – 25.10.2019 г. до полагане на клетва от новоизбрания кмет.

Ето кой е Пейчо Пейчев!

Преди две години избухна голям скандал с „крайно нуждаещия“ се заместник-кмет Пейчо Пейчев. Оказа се, че той живее в общински апартамент като крайно нуждаещ се на бул. „Цар Освободител” във ведомствено жилище от 110 кв./м срещу 86 лв. наем на месец.

Пейчо Пейчев е назначен за заместник-кмет на община Варна на 12.08.2013 г. Той е на 62 години. Завършил е висшето военно училище в Шумен и Университета за национално и световно стопанство със специалност международно право и външна търговия.
Пейчо Пейчев има дългогодишен стаж в Министерството на отбраната, ръководил е служба по търговско-икономическите въпроси в българско дипломатическо представителство, работил е в банковата и застрахователната сфера.

На 19 август 2013 г. Пейчо Пейчев бе направен „суперзам”, контролиращ едни от най-важните дирекции в кметството – „Информационно и административно обслужване”, „Финанси и бюджет”, „Местни данъци”, „Общинска собственост, икономика и стопански дейности”.

Какво още се знае за Пейчо Пейчев!

Бил е част от Разузнавателно управление на Министерство на народната отбрана (РУМНО), част е и от тесния приятелски кръг на Красимир Маринов (също кадър на РУМНО, Пейчо Пейчев му е „водещ офицер“ в РУМНО), познат и като тъст на варненския кмет Иван Портних, женен за дъщеря му Вилислава.

Въпросният апартамент г-н Пейчев получава, като служител на Община Варна. Ценен кадър с ведомствено жилище. Лично от кмета. За смешна цена за наем, с тенденция, естествено, да си купи на смешни пари същия апартамент.

ГЕРБ ОБЛАСТЕН, ИЗНУДВАЩ ЖУРНАЛИСТ ЗАРАДИ АПАРТАМЕНТ, НАЗНАЧИ ГЕРБ „КРАЙНО НУЖДАЕЩИЯ“ СЕ РУМНО - ПЕЙЧО ПЕЙЧЕВ ЗА ВР.И.Д. КМЕТ НА ВАРНА!

ГЕРБ ОБЛАСТЕН, ИЗНУДВАЩ ЖУРНАЛИСТ ЗАРАДИ АПАРТАМЕНТ, НАЗНАЧИ ГЕРБ „КРАЙНО НУЖДАЕЩИЯ“ СЕ РУМНО - ПЕЙЧО ПЕЙЧЕВ ЗА ВР.И.Д. КМЕТ НА ВАРНА! Сградата, в която се намира апартамента е разположена в парцел с обща площ от 5 дка. Върху него през 2008г. администрацията на тогавашния кмет Кирил Йорданов предостави право на строеж в полза на дружеството „Пътища и мостове“, за да построи там най-високата офис кула в града. Срещу това компанията трябваше да изгради в същия парцел и кооперацията, в която сега живее зам. кметът Пейчо Пейчев.
Според обявените тогава намерения в апартаментите местната администрация трябваше да настани собствениците на имоти, отчуждени при свързването на булевардите „Васил Левски“ и „Цар Освободител“…

Вместо това Пейчо „бедния“, „крайно нуждаещ се“ и компания се набутаха да живеят на гърба на онези, които чакат с години, като истински крайно нуждаещи се!

Нека припомним и някои от „моралните“ врътки както на ГЕРБ Пейчо Пейчев, вече и вр.и.д кмет, така и на ГЕРБ областния управител Стоян Пасев:

АФЕРА 4.10.2019:

СЛЕД КАТО ОБЛАЖИ ГУЦАНОВ /БСП/, ВР.И.Д. „КМЕТЪТ ПОРТНИХ“ – ПЕЙЧО ПЕЙЧЕВ ПОЗВОЛИ ПАЛАТ НА ЗЪРНЕН БОС В МОРСКАТА ГРАДИНА! С ВРЪТКАТА „РЕМОНТ“, ВЪПРЕКИ ЗАБРАНАТА ЗА СТРОЕЖИ!

АФЕРА 22.10.2019:

КАК ГЕРБ ОБЛАСТНИЯТ УПРАВИТЕЛ НА ВАРНА ИЗНУДВА КОРЕСПОНДЕНТ НА „24 ЧАСА“ ЗА АПАРТАМЕНТ! ЧРЕЗ УВОЛНЕНА ЗАРАДИ ЗЛОУПОТРЕБИ ОТ СЛУЖЕБНИЯ КАБИНЕТ, СЕГА ДЯСНА РЪКА НА ГЕРБ – ПАСЕВ!

Изключително важно е да отбележим ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ, че „спец“ СЛУГИНЯТА НА МАФИЯТА, КОЯТО УПРАВЛЯВА БЪЛГАРИЯ, В ЧАСТНОСТ ВАРНА – ПРОКУРАТУРАТА, В СЪПОРТ С МВР И СЛУЖБИ, НЕ САМО НЕ РАБОТИ ВЪВ ВАРНА, А УМИШЛЕНО И ПРЕСТЪПНО ПРИКРИВА, ПОТУЛВА И ОПЪВА ЧАДЪР НА ВСИЧКИ ПРЕСТЪПНИ СХЕМИ, ВЪРШЕНИ ОТ ГЕРБ И КОМПАНИЯ ИМ – Т.НАР. „ОПОЗИЦИЯ“.

Afera.bg

«