Публикувано на 09.02.2021 / 10:04

ГЕРБ КМЕТЪТ НА ПЛОВДИВ И ОРЛИН АЛЕКСИЕВ ЛИТНАХА ЗА… ДУБАЙ

На 7 февруари 2021, неделя, с полет от София до Дубай, точно в 14,20 часа за Дубай в един самолет литнаха ГЕРБ кметът на Пловдив Здравко Димитров и Орлин Алексиев, изключително важна фигура – преди време много близка до Бойко Борисов, сега много близка до Слави Трифонов.

Агенти на АФЕРА информираха, че Орлин Алексиев е пътувал в „вип“ класа, а Здравко Димитров – не. Орлин Алексиев е минал през „вип“-а на Летище София, Здравко Димитров – не.

По време на полета ГЕРБ кметът на Пловдив и Орлин Алексиев са провели разговор, нищо че Здравко Димитров е бил в салона, а Орлин Алексиев в „първа класа“.

ГЕРБ кметът на Пловдив е бил придружен от лице, известно като сериозен играч в хазарта, с тях е пътувал и млад мъж, разказват очевидци.

Дали целта на пътуването до Дубай е единствено почивка, и дали някъде случайно няма да се засекат я с Таки, я с Божков, я с който трябва – не се наемаме да гадаем.

Afera.bg

Коментари 16 за
“ГЕРБ КМЕТЪТ НА ПЛОВДИВ И ОРЛИН АЛЕКСИЕВ ЛИТНАХА ЗА… ДУБАЙ”

 1. Туй в България ,много екскурзиант много нещо !
  И все към Дубай ги тегли…
  Бахмааму,да няма там някоя явка,бе,някой ятак така,чисто по партизански… ?

  Нищо,аз като изкопая тунела до Сомалия ше видите вий…

 2. Скоро и министър Марияна беше в арабския регион някви мошеничества въртят с арабухите мутрите от СИК

 3. Тези ръбести физиономии да отиват при Божков? Че той да не е луд да им се довери? А кметът от герб, как така в това фатално предизборно време отива на „почивка“? Толкова ли е сигурен в победата в Пловдив на своите ортаци?

  1. Сигурен е в победата, щото курнела е водач на листата, а гочето свинаря почва отмъщението си.В Пловдив курнела катастрофално ще загуби

  2. Отиват до Дубай да си осигурят жилища, в които ще се нанесат след изборите.

 4. ПРОКЪЛНАТО ДА Е ТОВА АДОВОТ ИЗЧАДИЕ РАЗБОЙКО! каза:

  ТИЯ ГЕРБАВИ КРАДЦИ ДА НЕ СА НА ИНСТРУКТАЖ ПРИ БОЖКОВ И ДА СЕ ВКЛЮЧВАТ В БОЖКОВАТА ПАРТИЯ???

 5. Сутрин, обяд и вечер, братя Пулеви в екран. Не е толкова сложно. Избори.
  Дори няма интрига за кого ще играят.

  По-интересна е операция-мимикрия „Момчето /Пеевски/ отново“ „окончателно“ напуска България. И също толкова редовната партенка за разногласия с Доган, заради което „почетния“ лично щял да оглави листи.

  Доказателство за театъра с депеевизацията на ДПС било че нямало да бъде в листите. Да, ама не, както казваше Петко Бочаров.
  Целият този театър е съгласуван с Борисов, тъй като Пеевски стана прекалено токсичен. Както и Гешев /за десните и протестиращите/ и за това го скриха, буквално изчезна.
  Има една група от хора, включително и западните партньори и консултанти, ангажирани с Борисов и неговите корупционни сделки, които не могат да се откъснат от фиксацията, че е „нашия кучи син“.
  ББ успешно продаде версията, че Радев е човекът на Кремъл. Гледат фактите и доказателствата, че всичко което Борисов прави – от Балкански поток, през азерския газ, игрите с телекомите и медиите, контрабандите, „гоненето“ на руските дипломати и т.н. е съгласувано с Кремъл. Но тъй като не могат да признаят че ги е надиграл и надхитрил, продължават да го защитават и му предлагат сделка в името на изчистване на имиджа му, като уж се разграничи от Пеевски и Доган. Тези същите хора блокираха и мерките в САЩ срещу Пеевски. Интересна история, но за това друг път.

  Уж Пеевски излиза от медиите си, а истината, че го освобождават от бремето да ги финансира със собствени средста, Сега това бреме се прехвърля върху Борисов и други олигарси, по-приемливи или поне останали под радара на внимание. Вие да видяхте някаква осезаема промяна в Нова или БТВ? Няма и да видите.
  Днес БТВ излъчи поредната „социология“ на Сова Харис, платена отново от същите кръгове, която цели да докаже че по-високо от Борисов не стои никой, „на върха“, самият той – „небе“. А „омразната“ ДБ е последна сила.

  Действително, ако журналистите в Алтернативата напишат някакъв фейк, който манипулира общественото мнение в полза на кандидат, като дискриминира друг, СЕМ веднага ще се обадят.
  Няма никаква санкция за цоциолози на повикване. Боже като си помисля, че има такива понятия като професионална чест, дълг.
  Кеш енд кери хора.

  За пореден път Пеевски малко ще се потопи, пък след изборите пак на коня. Отнася се и за Гешев.
  Пък аз си мисля, че България от днес влезе в перманентна политическа криза. Могат да лъжат и „печелят“ избори, не могат да управляват.

  Илиян Василев

  1. НЯМАЛО МАФИЯ В БЪЛГАРИЯ. ИМА И ОЩЕ КАК. НО КОИ СА КУКЛОВОДИТЕ.ВСЕ ОЩЕ СА СКРИТИ каза:

   РАЗБОЙКО, ДА НЕ СИ ГИ ПРАТИЛ СЪС СПЕЦИАЛНА МИСИЯ И С ЧУВАЛИ ПАРИ ПРИ БОЖКОВ??? ЗА ДА НЕ ГРЪМНЕ БОЖКОВАТА БОМБА ПРЕДИ ИЗБОРИТЕ????

 6. Да, в интервю оня ден по бнр черепа заяви, че точно преди изборите ще хвърли бомба, но не се знае за кой и как.
  От досегашните му бомби ефект йок.

 7. Иначе, живеем динамично – поне това е сигурно. Дори ни остава време да защитаваме Навални, руския опозиционер.
  Това е динамика – искаш руски газ, обаче се държиш инатливо пред руския Император.

  Ние сме си ясни – колкото повече някои се дерат срещу руснаците, толкова повече се увеличават русофилите тук, дори Момата/по негово признание Плевнелиев не успя да промени тази зависимост.
  Имам идея за тази ирландска пастирка: да изтичка до московския ГУМ/ЦУМ, да се закопчае с белезници за някой парапет от стълбището и да глътне ключа. Ще се откопчае, когато освободят Навални.

  Е, тогава вече наистина ще се прочуе световно: ирландска пастирка се преражда за втори път, сега пък като кандидат-годеница на Навални.
  Ще я нарисуват и нея, със сигурност.

  Кеворк Кеворкян

  1. Някъде прочетох, че Навални бил „джендър“, та как ще става годеник на пастирката?

 8. Ако са верни думите на Васил Божков, казани преди няколко дни пред една медия, че в дните преди изборите на 04.04.2021год., ще хвърли медийна бомба за известни лица в Бг, то най-вероятно – двамата от снимката да са отишли при Божков за преговори, пазарлъци, купуване или каквото там се сетите, за да му „затворят“ устата.
  Нищо случайно няма.

  1. Пловдивският кмет е тъп та дрънка ,щял да преговаря с Божков,освен да сервира чай и кафе за друго не става

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *