« Върни се назад Публикувано на 31.03.2014 / 21:36

ГЕРБ И ЦАЧЕВА ВЛЯЗОХА В ОБЯСНИТЕЛЕН РЕЖИМ ЗА РЕСТОРАНТ „МОНТЕРЕЙ”. ВНИМАВАЙТЕ В КАРТИНКАТА, ЗАЩОТО ЩО Е РЕКЛА „АФЕРА” ВСЕ Е ВЯРНО!

 

С изумителна бързина реагира пресаташето на ГЕРБ Никола Николов след публикацията на АФЕРА за обяда между Лютви Местан и Цецка Цачева в бившия ресторант „Монтерей”, сега „Модера”, обяд проведен ПРЕДИ прословутото „кафе” между Местан и Бойко Борисов в Кърджали. Публикацията на АФЕРА бе препечатана от Агенция БЛИЦ. Веднага след това от ГЕРБ оборват информацията на АФЕРА така:

Изнесените твърдения за среща между г-жа Цачева и г-н Местан категорично не отговарят на истината. Всички твърдения по темата са откровена лъжа. На цитираната дата /б.р. черния курсив е наш/ г-жа Цачева участваше заедно с г-н Борисов в семинар на младежките организации на ГЕРБ от Северна България, който се проведе в град Плевен. Присъствието на г-жа Цачева в Плевен на тази дата категорично опровергава опитите за манипулация на общественото мнение и инсценирането на някакви измислени срещи„.

На въпрос защо самата Цачева не отговори на въпросите на репортер на БЛИЦ, той отвърна, че е осъществил личен контакт с нея и съобщението е съгласувано. „Госпожа Цачева няма да говори пред медии днес“, допълни Николов.”

Когато пресаташе като въпросния Никола Николов от ГЕРБ влиза в незабавен обяснителен режим, винаги е подозрително.

За уточнение на Николов ще кажем, че що е рекла АФЕРА все е вярно и ще го посъветваме да не бърза да квалифицира публикацията на АФЕРА като „откровена лъжа”, както и да не бърза да пише „цитираната дата” и „на тази дата”, защото АФЕРА дата не е посочила.

Да не стане така утре „откровената лъжа” за обяда между Лютви Местан и Цецка Цачева да лъсне като „откровената истина”.

Най-забавно е когато снизходително наблюдаваш как политиците се гърчат в обяснителен режим, вместо да изрекат нещата такива, каквито са били в бившия ресторант „Монтерей”.

Сега очакваме от ГЕРБ да отрекат и че Цецка Цачева и Лютви Местан живеят в дипломатическите блокове до „Монтерей”.

Очакваме и Лютви Местан да отрече. Включително и изнесената от нас информация за днешния му обяд със спортната министърка Мариана Георгиева.

Очакваме Местан да отрече и как днес той, лидерът на ДПС, се премести за десетина минути от масата със спортната министърка на друга маса, като обясняваше на мъж как в следващия парламент трябвало да има „13-140 депутата мнозинство” и как отсега се опитват да го създадат, и колко „трудно ще се справят със Станишев”, но „на есен нещата щели да се оправят“.

„Инкяр му е майката” върви на улицата и в бившите сикаджийки бригади, не пред АФЕРА обаче.

Afera.bg

 

 

 

«