« Върни се назад Публикувано на 17.04.2014 / 9:13

ГЕРБ И ПРОТЕСТЪРИТЕ –ЖОЖЕТА ИЗПИСАХА ВЕЖДИ НА ДЕЛЯН ПЕЕВСКИ. ВИНАГИ БЪДЕТЕ С ЕДНО НА УМ, КОГАТО ИЗКАРВАТ ЕДИН ЧОВЕК „САТАНА”!

 

Изключително съм подозрителна, когато масово се сатанизира един човек, пък бил той Делян Пеевски или Ахмед Доган. Фиксацията да обрисуваш някого, когото не познаваш, като най-черния дявол на България, е налудничаво, но не съвсем, защото по нашите ширини „революционерите” са обикновено платени.

Това че Делян Пеевски бе номиниран за второто място в кандидат-евродепутатската листа на ДПС и защитен от своите, бе жест не само за подкрепа и защита на ритания съратник, но и знак към онези, които така и не проумяха, че колкото повече крещят „кой, кой, кой”, толкова повече бетонират Делян Пеевски.

Впрочем, истерията около Пеевски бе режисирана точно от онези кръгове, които психопатийно треперят от него – на Борисов, на Прокопиев и на президента Плевнелиев.

Със сигурност Пеевски бе прецакан и от БСП за шеф на ДАНС, с дейната симбиоза между БСП и ГЕРБ, която се случи задкулисно.

Ако трябва да бъде искрена, Пеевски като шеф на ДАНС щеше да е висоти по-нагоре от мишока Владимир Писанчев. За Цветлин Йовчев просто не ми се говори.

И Пеевски не е ангел или архангел. Както никой от нас не е. Но Бойко Борисов, Цветан Цветанов, Росен Плевнелиев, иветки, асенчовци и разни жожета – соросци натрапчиво да внушават какъв „сатана” е Пеевски, е занятие идиотско. Защото всеки мислещ човек никога няма да се нареди в тяхната редичка.

А Пеевски има какво още да каже, и да покаже. Това е сигурно.

Шахматистът Доган знае как да се справи „елегантно” с „онова типче Борисов”.

Еврономинацията на Пеевски е поредния ход.

А от „Разпни го” до „Осанна” разстоянието е вселенско кратко.

 Веселина Томова

 

 

«