« Върни се назад Публикувано на 19.12.2014 / 23:01

ГЕРБ и ДПС се гушнаха в нечестива прегръдка. Гербаджиите се погребаха политически на 19 декември 2014 г. Амин.

БОСТАНГЕРБ и ДПС се гушнаха в нечестива прегръдка. Борисов полегна на Доган и Пеевски.
Национализацията на пенсионните фондове бе гласувана от ГЕРБ, ДПС, тримка на Дудука и двамина „независими“. Лъсна мръснишката коалиция между ГЕРБ и ДПС. Гербаджиите и депесарите се гушнаха в нечестива прегръдка. Борисов полегна на Доган и Пеевски. Сделката не е просто да не се клати Лодката, а да се прецакат Прокопито и Ирландската пастирка. Сокола мами, мами, мами всички поединично, понякога и на караминьол, но все не им стига. Искат и още, и още, и още. Още веднъж от същото. Уморен, сбръчкан, уплашен и остаряващ с часове популист като Бойко Борисов може и за „палците да се хване“, за да получи подкрепата на ДПС за президентските избори.

Лошата новина за Б.Б. е, че с подобна безпримерна политическа нечистоплътност, с подобна образцова измекярщина и ибрикчийство пред „Султана“ от Сарая и неговите „везири“, кавичките са задължителни заради чалгарската имитативност на родната османщина и гяурщина, трудно, за да не кажем невъзможно, ще бъде да добута до изборите за президент, а тогава БЪЛГАРИТЕ ЩЕ МУ НАМАЖАТ СКИТЕ. Б. е ясен. Отвсякъде. Отдавна и завинаги. Ами „реформаторските“ мишки? О, да – не бива да забравяме и „смелчагата-патриот“ Валери Симеонов. Да не говорим за караминьолците на „Гоце“. Красимир Каракачанов е башка – той може да бие жалостива депеша на любимката на Путин във Франция.
След гнусната мърсащината на гербаджиите за следващите вотове Б.Б. ще трябва да избира – задължително гласуване или разкешване на избиратели. И при двата варианта ще яде хурката. Задължените ще го презрат и накажат, а напазаруваните ще го измамят. Гербаджиите се погребаха политически на 19 декември 2014 г. Амин. Ден преди полазването за Игнажден – бедна им е фантазията как ще ги полази Катастрофата.

www.bgsniper.com

«