« Върни се назад Публикувано на 07.05.2014 / 20:34

ГЕРБАДЖИЙСКИЯТ ВАРНЕНСКИ КМЕТ ОКОНЧАТЕЛНО УВИСНА ГОРЕ НА ЧЕРЕШАТА!

 

В изумително, естествено платено-пиарно, интервю за в. 24 часа варненският ГЕРБ-аджийски кмет Иван Портних за пореден път демонстрира виртуозното си закрепване „горе на черешата”. Илюстрираме това дълбоко „интелектуално” състояние със снимка, която говори изключително много както за ъндърграунда, така и за ГЕРБ-средите на „магистрални” видения. Та, Портних коментира пред „24 часа” фрегата „ТолШипс”, така:

 Над 300 000 души посетиха регатата, дори променливото време не успя да понижи градуса на настроението, с което варненци и гостите на града се включиха в събитията.”

300 000 души?!

Ще да е бил претоварен трафика на „дози”.

„Не виждам причина градът през този период да остане запушен към морето. Още повече, че общината вече започна активна работа по облагородяване на района – инвестираме над 3 млн. лв. в паркинг, който вече е готов, в ремонтите на Малките терми и на ул. „ 8-ми ноември“, която ги свързва с Големите римски терми.”, казва още любимецът на Бойко Борисов и Цветан Цветанов.

3 000 000 лева инвестирани в паркинг?

Ега ти пича!

Ако са наистина 3 000 000 /и на всичкото отгоре – готов!/ – или ние, или вие сте идиоти, или голямо крадене е паднало! Да не говорим, че такъв паркинг изобщо няма. Има само една асфалтирана алея, която тръгва от „Параходство БМФ“ и стига до оградата на пристанището – или не повече от 250 метра.

Колкото до блуждаещата мисъл на Портних, че пристанище Варна-Изток пречи на развитието на града, Портних сигурно иска на мястото на крановете в пристанището да бъдат засадени високи бели череши.

И заедно с аверчето му Арамов да се реят като две бели пухчета – високо, високо, високо…

Afera.bg

 

«