« Върни се назад Публикувано на 23.05.2014 / 16:50

ГЕРБАДЖИЙСКИТЕ МАШИ ВЕСЕЛИН ДАНОВ, АЛЕКСАНДЪР АРАМОВ И ПРИСЛУГВАЩ ПЕРСОНАЛ ПРЪСНАХА ПОРЕДНИТЕ МРЪСНИ ЛЪЖИ, ЦЕЛЕЙКИ БАРЕКОВ И „БЪЛГАРИЯ БЕЗ ЦЕНЗУРА”

 

Сайтчето на осъдения като бос на организирана престъпна група, занимаваща се с наркотици и проституция Веселин Данов, в което пишат бившата говорителка на ОД на МВР – Варна, изгонена от вътрешното министерство – Калинка Пенчева и дописничката Юлия Кунева, изцвъка поредната мръсна интрига, обслужвайки ГЕРБ. И целейки „България без цензура” и Николай Бареков. Данов и компания, логистирани от лицето Александър Арамов, което се подвизава с гербаджийската група на „дакелите”, и което е близък на ГЕРБ-кмета Иван Портних по линия на „белото” и „горе на черешата”, измислиха арест, навързаха журналистката Веселина Томова, и излъгаха, че заложни къщи били атакувани за покупка на гласове.

Първо да започнем с главните герои на ГЕРБ-мръсотията:

1. Иван Портних – кмет на Варна от ГЕРБ. АФЕРА настоява от месеци наред кметът на ГЕРБ да се подложи незабавно на тест за забранени субстанции като кокаин, например.

2. Александър Арамов – близък до Иван Портних, собственик на фондация, през която минават общински пари, лице, което е оперативно известно с афинитет към кокаин и който заедно с Портних незабавно трябва да минат на тест за забранени субстанции.

3. Веселин Данов – осъден и признал се като организатор на престъпна група, занимаваща се с наркотици и проституция. Собственик на сайтче, в което се подвизават бившата говорителка на ОД на МВР – Калинка Пенчева, изгонена от МВР, заради репликата „селския глупак”- На същата кръстник на детето и е Бойко Борисов.

4. Юлия Кунева – дописничка, известна с афинитета си към бирата от 10 сутринта.

Днес в ранния следобед сайтчето на Веселин Данов, което обслужва ГЕРБ и Александър Арамов – „дакелите”, излезе със следната дописка:

Заложните къщи на варненец атакувани от полицията заради покупка на гласове

Преди малко повече от час варненската полиция започна акцията срещу собственика на заложни къщи Пенчо Иванов, по-известен като агент Лъки от литературното творчество на Веселина Томова. Лицето е и неин близък приятел, за когото е готова да влезе в огъня боса.

 Две са къщите на агента, който не за първи път е обект на медийно внимание.Този път, по информация на intrigi.bg, двата обекта – в квартал Аспарухово и в центъра на Максуда, били взети на мушка заради търговия с гласове за евровота.По наша информация има задържано лице при полицейската операция. В схемата за покупка на гласове бил замесен и мъж, който е действащ служител от митичното поделение „Тихина“.Иззети са документи от двете заложни къщи. Пенчо Иванов се движи с черен джип „Ауди“ Q7СА0707.

В безумния буламач и мръсната интрига, очевидно сътворена от осъдения за нарко-разпространение и проституция Веселин Данов, НИЩО НЕ ОТГОВАРЯ НА ИСТИНАТА, НО ПЪК Е АБСОЛЮТНА ПОРЪЧКА НА ГЕРБ, ЗА ДА БЪДЕ УДАРЕН НИКОЛАЙ БАРЕКОВ И „БЪЛГАРИЯ БЕЗ ЦЕНЗУРА”.

А ИСТИНАТА Е СЛЕДНАТА:

В 10,30 часа са проверени заложните къщи на Пенчо Иванов, но проверките по заложните къщи във Варна са ПОВСЕМЕСТНИ И НЯМАТ НИЩО ОБЩО С ПОКУПКА НА ГЛАСОВЕ!

За сайта varna.topnovini.bg шефът на ОД на МВР – Варна Николай Калчев – Пуйчето опровергава напълно лъжите на Данов и ГЕРБ-аджийската му компания: „В отговор на въпрос дали обект на проверките са били заложни къщи, каквато информация се пласира в публичното пространство, шефът на полицията уточни, че обект на засилени проверки са много подобни обекти в града, но това става по линия на специализирана полицейска операция, която няма нищо общо с купуването и продаването на гласове.”

Проверките на заложните къщи на Пенчо Иванов не показват никакви нарушения, полицаите от „Икономическа полиция” се държат изключително професионално и любезно и … не откриват нищо.

Акцията на ченгетата по заложните къщи е свързана НЕ с купуване на гласове, а вероятно заради кражбата на охранителна камера от кабинета на зам-кмета по сигурността на Община Варна Тодор Иванов.

В 12,30 часа Пенчо Иванов любезно е поканен от дознател, който му казва, че срещу него има подаден сигнал от „ПОЛИТИЧЕСКА ПАРТИЯ” във връзка с покупка на гласове за предстоящите избори в полза на „България без цензура” и Николай Бареков.

Пенчо Иванов се явява при дознателя, където става ясно, че сигнала е подаден от ГЕРБ и касае като мишена Николай Бареков и „България без цензура”.

По признание на дознателя, сигнала е изключително неграмотно написан, без никаква конкретика и след проведени разпити и направена проверка, се оказва, че В НЕГО НЯМА НИКАКВА ИСТИННОСТ!

За сайта varna.topnovini.bg шефът на ОД на МВР – Варна Николай Калчев казва, че „в навечерието на евровота полицията във Варна е проверила няколко сигнала за незаконна предизборна агитация и купуване на гласове. Те са подадени от различни политически партии. Проверките са извършват под надзора на Районната прокуратура, като до момента са разпитани няколко лица. Няма задържани, не са установени и нарушения и нередности, категоричен е полицейският директор.

По никакъв начин достоверността на сигналите не бе потвърдена„, категорични са и от прокуратурата.

Докато иначе тече проверката, точно в сайтчето на Веселин Данов се „гръмва” с „новината”, която е чиста лъжа. А лъжата естествено се подава от ГЕРБ. Моментално СЛУГИНСКИТЕ ТЕЛЕВИЗИИ НА ГЕРБ СА ИЗПРАТЕНИ В ЗАЛОЖНИТЕ КЪЩИ НА ПЕНЧО ИВАНОВ, ЗА ДА БЪДЕ УПОТРЕБЕНА МРЪСНИШКАТА МАНИПУЛАЦИЯ С ВНУШЕНИЕТО, ЧЕ СЕ КУПУВАТ ГЛАСОВЕ, КОЕТО ИНАЧЕ И РАЙОННА ПРОКУРАТУРА, И ОД НА МВР – ВАРНА ОТРИЧАТ, ЧЕ СЕ Е СЛУЧИЛО, СЛЕД НАПРАВЕНА ПРОВЕРКА.

АФЕРА се обръща към главния прокурор Сотир Цацаров и вътрешния министър Цветлин Йовчев:

Докога МВР и прокуратурата ще трошат ресурс и пари за да се занимават с безумните поръчки на лица, които обслужват откровени МРЪСОТИИ на ГЕРБ и защо след като „сигналите” им излизат абсолютни лъжи ТЕ НЕ СЕ ПОДВЕДЕНИ ПОД ОТГОВОРНОСТ?! КОЙ ЩЕ ПРОВЕРИ КАК, КОГА И ПО КАКЪВ НАЧИН КУПУВАТ ГЛАСОВЕ ГЕРБ, ВКЛЮЧИТЕЛНО И С УЧАСТИЕ НА ПО-ГОРЕ ОПИСАНИТЕ ЛИЦА ОТ „КОКАИНОВАТА КОМПАНИЯ“ ? И ЩЕ БЪДЕ ЛИ НАПРАВЕНА ПРОВЕРКА ЧЕ: „КУПУВАЧЪТ ВИКА – ДРЪЖТЕ „КУПУВАЧИТЕ“!“

– Докога МВР, ДАНС и прокуратурата ще си правят оглушки и няма да предприемат проверка за да отговорят на въпроса от обществено значим интерес – ЛИЦЕТО АЛЕКСАНДЪР АРАМОВ, БЛИЗЪК ДО ГЕРБ-КМЕТА НА ВАРНА, УПОТРЕБЯВА ЛИ КОКАИН, СНАБДЯВА ЛИ ИВАН ПОРТНИХ С КОКАИН, УПОТРЕБЯВАТ ЛИ ЗАЕДНО ДВАМАТА КОКАИН? КОЛКО ПАРИ СА МИНАЛИ ПРЕЗ ЧАСТНАТА ФОНДАЦИЯ НА АЛЕКСАНДЪР АРАМОВ ОТПУСНАТИ ОТ ОБЩИНА – ВАРНА?

– Кога НАП – Варна ще провери как оформя плащанията си лицето Веселин Данов към Калинка Пенчева и Юлия Кунева, и плащат ли за това данъци?

– Кога ДАНС ще направи проверка от какви доходи и от каква дейност лицето Веселин Данов, иначе със запорирани сметки и имоти, заради комисията „Кушлев” след присъдата му, живее и се изживява като „медиен” чорбаджия?

Поредното тъпоумно „активно мероприятие” на Веселин Данов, ГЕРБ, Александър Арамов и слугинските им притурки претърпя логична катастрофа.

Много им се иска да се прицелят в Бареков и „България без цензура”, но със сигурност рикошетите много скоро ще ги стоварят по очи.

Afera.bg

На снимката: Аверът на ГЕРБ кмета Иван Портних – Александър Арамов в „естествена“ среда.

 

 

«