Публикувано на 05.02.2008 / 18:27

Гепиха хакерите провалили сайта на Бойко Борисов за детските градини

Това са лицата И.П. на 2,5 години и Б.Б. на 3 години от град С., които не са искали да ходят на детска градина.

На специално дадена пресконференция в сайта на ГДБОП, Явор Колев обяви, че светкавично е разкрита групата хакери, отговорна за сриване на сайта за записване за детска градина в София.
Оказва се, че това са група текущи питомници от втора и трета група на софийски детски градини, които са недоволни от това, че по цял ден трябва да си губят времето в градината вместо да разцъкват CS, да слушат пиратски емпетройки и да ровят из тирантите (б.р. може би става дума за торенти?).

Същите са заловени благодарение на официално разрешеното вече следене на кореспонденцията в нета от страна на ГДБОП. Злостните хакери са дебнати отдавна и са били забелязани да се вихрят из водещи форуми като data.bg. Дори са имали епизодични гастроли в hardwareBG.com.
Засега не може да бъде даден линк към източника защото в момента сайта е недостъпен. Сигурно са го хакнали други "недоброжелатели".
Той е недостъпен, защото го ъпдейтнаха сега, съобщиха от МВР.

Същите заловени лица били и лидери на наркогрупата, друсала с лексотано-диазепами в детската градина в Лозенец.
А взрива в Люлин в събота, когато пострадаха две деца е дело на конкурентна групировка от хлапетии от първа група, опитваща се да се да измести батковците от пазара на упойващи вещества в детските градини.”

 

Това съобщение днес се разпространяваше из Интернет пространството, навярно като закачка към хакнатото Бойкоборисово мероприятие със сайта за записване в детските градини и зачестилите странни инциденти с малолетни.

Afera.bg го публикува с откровена усмивка, тъй като голямата шумотевица вдигната около срива на сайта на столичната община с детските градини пак бе опит за нескопосан пиар от нещо, което очевадно бе свършено за много пари като кучето на нивата.

 

Afera.bg

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *