« Върни се назад Публикувано на 23.01.2022 / 10:42

ГЕНЕРАЛ ЯНЕВ Е СЛЕДВАЩАТА ГОЛЯМА ИЗМАМА. ЯНЕВ Е ЧАСТ ОТ ИГРАТА И ЧАСТ ОТ ИЗМАМАТА. РАДЕВ Е ОСНОВНИЯТ ПРОВОДНИК НА АМЕРИКАНСКИТЕ ИНТЕРЕСИ В БЪЛГАРИЯ И Е НА КОМАНДНО ДИШАНЕ В АМEРИКАНСКОТО ПОСОЛСТВО

Защо Радев сложи Киро и негов ли е избора?

Има 2 варианта:

  1. Киро докарва ситуацията до брутална нетърпимост на народа към всякакъв тип парламентарна власт и пътя към президентска република е готов.
  2. Киро е голяма грешка, затова сега кризисно се промотира Генерал Янев, за да може властта пак да си остане в Радев и американското посолство.

Има и трети вариант:

– В състояние на война ИЛИ преди война може да бъде обявено военно положение и де-факто властта преминава в президента. Докога? … Ами относително. Може да е задълго.

Нека не се заблуждаваме. Генерал Янев е следващата голяма измама, която ще бъде пробутана на българите и те ще гласуват за него с „200“. Щото той е нали да няма войска на нато и туй и онуй.

Да ама не.

Янев е част от играта. И част от измамата. Просто се наложи да бъде осветен и вкаран в действие, щото Киро се засра по-бързо от предвиденото.

Радев е основния проводник на американските интереси в  България и е на командно дишане в посолството.

Това трябва да е ясно както и факта, че слънцето изгрява всеки ден.

Той е човекът, който яростно прокарваше най анти-българската и анти-руска инициатива „Триморие“ . Една мокра американска мечта, която Путин погреба с „200“ миналата седмица.

Всичко, което излиза от него и обкръжението му, априори е съгласувано с посолството и е анти-българско.

Никога и при никакви обстоятелства не трябва да се вярва на Янев и неговата „анти-натовщина“, освен ако не искаме да настъпим мотика номер 2.

Мноого мазно и с финес в момента се прави тази заготовка. За американците е много по-лесно да работят и управляват колонията с един човек отколкото с партии, централи и т.н. Така че президентска република и тях ги устройва идеално. Като казвам „колония“ имам предвид България, не нещо си там в Африка.

В момента от посолството са доволни, защото дали ще ни управлява мотика номер 1 – Киро, дали ще дойде мотика номер 2 – Янев, дали ще станем президентска република или ще има военно положение – тяхното не се губи!

Застраховани са допълнително и с машините за гласувани. А с тези машини май нещо не е тамън…

Има ли вариант да се парира амбасадата?

Има.

Ако много бързо се развият протести до ниво на падане на Киро.

Тогава на власт идват Възраждане и Герб.

Или Герб и Възраждане.

Срещу скромно възнаграждение ДПС и Слави ще ги подкрепят. БСП няма да е фактор АКО мине 4%.

Не ви харесва?

Ами добре дошли в политиката. Избира се между нещо гадно и правилно и между нещо гадно и неправилно.

Ако избираш „принца на белия кон“ ще получиш греда номер 2.

ПП: Забравих да добавя, че и коня на принца ще трябва да храним, ако таковата принца, де…

Тодор Ангелов

«