Публикувано на 09.05.2022 / 22:54

ГЕНЕРАЛ ШИВИКОВ: ХОРА, ИЗЛИЗАЙТЕ! УПРАВЛЯВАТ НИ ПРЕДАТЕЛИ! ПРИЗОВАВАМ ЗА РЕВОЛЮЦИЯ! СЕГА Е ВРЕМЕТО! /ВИДЕО/

Генерал Шивиков пред Магдалена Ташева за клоунадата на Зеленески, за специалната операция на Русия в Украйна, за безобразната манипулация на българските медии, за бруталния натиск на САЩ и НАТО през годините: „Имаше офицери от НАТО, които казваха в Министерството на отбраната какво да се прави!“

Чест прави на Веселина Томова, че не си поплюва…

Afera.bg

Коментари 38 за
“ГЕНЕРАЛ ШИВИКОВ: ХОРА, ИЗЛИЗАЙТЕ! УПРАВЛЯВАТ НИ ПРЕДАТЕЛИ! ПРИЗОВАВАМ ЗА РЕВОЛЮЦИЯ! СЕГА Е ВРЕМЕТО! /ВИДЕО/”

 1. Принципно е прав Шивиков, но откакто се пробва да се намърда в парламента с коалицията на Валери Симеонов – Винкела и варненският тарикат Магарешки, нещо вече никой не го взима на сериозно.

 2. Г-н Иванов,предполагам Иван, бивш шев на КЕВР, как ще се справят ли ! Има едно нещо , казва се НАЦИОНАЛИЗАЦИЯ на всичко откраднато от народа което е построил с двете си ръце, ум и трудолюбие , а крадците в затвора и работа до живот за възстановяване на унищоженото!

 3. Не става с „излизайте!“, генерале!
  Ти като военен, трябва да знаеш – командата е:
  „Постави щиковете! След мен, в атака!“

 4. Подкрепям засилващият се и все по-укрепващ революционен дух на Българофилите, но си мисля, че ако Народното недоволство вземе, че победи, остава нерешен един изключително важен проблем:
  Какво ще сторят водачите на бунта, след като вземат властта?
  КАК, НАПРИМЕР, ЩЕ СЕ СПРАВЯТ С:
  – Договорите на американските ТЕЦ-ове?
  – Договорите за безвъзмездно разполагане на американските военни бази?
  – Договорните ни обвързаности и задължения, поети с членството ни в НАТО?
  – Договорите за концесии, отнасящи се за находищата край Челопеч, Крумовград, Мирково, Панагюрище?
  – Членството в ЕС и предстоящото приемане на Еврото?
  – Договорите с Русия за АЕЦ и горивата?
  – ….. и много други знайни и незнайни сключени заробващи Договори и споразумения, от началото на Прехода до сега.
  И след като в резултат от всичките тези Договори и споразумения ние сме държава почти без армия, почти без икономика, почти без земеделие …… почти без национален суверенитет?
  И АКО ВСЕ ПАК ТАЗИ НАРОДНА ВЛАСТ ЕДНОСТРАННО ПРОМЕНИ, ИЛИ ОТХВЪРЛИ ВСИЧКО ТОВА, КАК ЩЕ РЕАГИРА НА СЪОТВЕТНИТЕ НЕИЗБЕЖНИ РЕАКЦИИ ОТ СТРАНА НА САЩ, НАТО И ЕС, КАКТО И ОТ СТРАНА НА РУСИЯ, които няма да са никак сговорчиви.
  Напротив!
  Какво ще правим, ако се наложи да се отбраняваме сами с „трите си танка и четирите си самолета“….?
  Полезно за всички ще е, ако ЗОВЯЩИТЕ КЪМ БУНТ се замислят върху това.
  Дошло е време за убедителна, публично обявена ИЗПЪЛНИМА стратегическа програма, около която да се сплоти българофилското мнозинство в клетата ни България.
  И тогава, когато народът бъде поведен с една такава Програма, в която всичко е обмислено и жертвите – обосновани, и която докаже, че всички обещания са реално изпълними, ще излязат много повече въстаници, отколкото по време на Априлското въстание.
  Инак отново, за кой ли път, само ще разбъркаме картите на Кукловодите за едно ново раздаване…..…..

  1. Ще потърсим военна помощ от Русия, ще се присъедини към техния военен блок за взаимна помощ и защита, ще се обърнем към Китай…има много начини да се отървем от тия краварски смъртоносни паразити, които ни изсмукват последните капки кръв и живот тука…

 5. Чак сега разбрах защо всички обезателно трябва да ставаме джендъри и двуполови педераси.
  Те не вдигат революции,кротки са и не си пазят задниците…
  Идеален световен електорат.

  Венсеремос.

 6. Укрите са по-големи корумпета от нас,освен това са по-нахални и от най-големите наши махали. Тепърва ще имаме проблеми с тия говеда.

 7. Спецификите на българското русофилство и неговите интерпретации Нито една друга велика сила не е играла такава роля в народния ни живот
  „Вътрешно-българският фактор“ в политиката мисли и действа неефективно

  Белград и Атина заграбиха вардарския и егейския дял от Македония

  В политическото пространство на България днес доминира един дебат: каква трябва да бъде политиката на нашата страна към Русия в сегашните драматични времена? Причините за него са обективни, защото се коренят в спецификите на българското русофолство! А кое породи особеностите на това явление като елемент в българската народопсихология?

  „Вътрешният фактор“ – тоест, организираното българско национално освободително движение, се оказа в невъзможност, да разреши основният проблем на нацията ни в новото време – освобождението от властта на Османската империя, само с наши – български сили. След разгрома на Априлското въстание се наложи Русия да обяви война на султана. А със Санстефанския мирен договор от 3 март 1878 г., се обяви създаването на свободната българска държава. При това в сравнително пълни етногеографски измерения. Очакванията за тези събития и техният резултат формираха трайното русофилство на масата от българския народ. https://trud.bg/%D1%81%D0%BF%D0%B5%D1%86%D0%B8%D1%84%D0%B8%D0%BA%D0%B8%D1%82%D0%B5-%D0%BD%D0%B0-%D0%B1%D1%8A%D0%BB%D0%B3%D0%B0%D1%80%D1%81%D0%BA%D0%BE%D1%82%D0%BE-%D1%80%D1%83%D1%81%D0%BE%D1%84%D0%B8%D0%BB%D1%81%D1%82%D0%B2%D0%BE-%D0%B8-%D0%BD%D0%B5%D0%B3%D0%BE%D0%B2%D0%B8%D1%82%D0%B5-%D0%B8%D0%BD%D1%82%D0%B5%D1%80%D0%BF%D1%80%D0%B5%D1%82%D0%B0%D1%86%D0%B8%D0%B8/

 8. Плачеш пред камера?“: как украинските жени се подготвят за антируска акция със смях (ВИДЕО) „Плача на камера?“ – С весел кикот и в весел нрав украинките се готвят за антируска акция в Рейкявик.

  Активистите бяха доведени за митинг в руското консулство. Поразителни с цинизма си, кадри от работни моменти с весели украинки в столицата на Исландия попаднаха в мрежата.

  Грим, сценични костюми, реквизит – получихме инструкции, изяснихме нивото на образа на трагедията и отидох да тренираме …

  Источник: https://rusvesna.su/news/1652114057

  1. Те и ОФ-то правеха така едно време-
   Първо избиха сума ти и хора,после се лезгеха на комунистите от кварталните клубове…
   Къносани,червисани,ухаещи на социалистически реализъм.

   1. Ей тука не си прав! ОФ не е избило някого. Там са членували обикновени хора, които не са били в БКП и БЗНС. И ми писна все за „цвета на нацията“ да ми говорят! Същите са си правили снимки с отрязани партизански глави, приемали са закони, с които са разрешавали това, издавали са заповеди да се палят къщи на ятаци, антифашисти, дори и на роднините им.
    „Покрай сухото гори и мокрото/суровото“ е казано. Вярно е, случвало се е. Ама си помислете: ако са те карали да плюеш на площада по кървавото тяло на сина ти, ако са те били толкова, че да те увиват в овчи кожи, за да оживееш, ако са заливали къщата ти с газ и са я изгорили заради роднина… Ще имаш ли милост? Едва ли.

    1. БКП идва на власт 47 г.
     Кой ако не ОФ осъществява народен съд 1.0?
     Тотални некадърници са били според мен тези от ОФ, затова са допуснали толкова сериозни пропуски.
     Вместо да ги карат по домова книга всички национални предатели са изклали едва 2-3000 еничара.
     Сега техните внуци ебаха майката на България и българите.

 9. Това е началото на края на лъжовната политика наречена „демокрация“ и на неолибералното управление, което в цялата човешка история се идентефицира с робовладелския обществен строй, през която епоха именно се ражда мафиотската химера наречено „демокрация“. Сълзливите постулати „права на човека“, „свобода на словото“, „пазарна икономика“ и други тъпизми доведоха до това 1% от населението на света да разполага със 70% от материалните и финансови капитали на света. В последният доклад на ООН се казва „29 човека разполагат с 50% от световните капитали”. Това ли е демократичното равенство на пазарната икономика? Да се умира от глад ли е свободата на човека? Липсата на справедливо правораздаване ли е свободата на словото? Разпада на ЕС и НАТО е в ход и ще се ускори и от самосебе си и от външни за тези организации събития, като операцията в Украйна, събитията в Сирия и Ирак, предстоящите такива в Молдова и Грузия очакваните такива в Южноазиатския регион. Държави като Русия, Китай, Индия и много други отдавна са разкрили нечовешкия образ на либералната демокрация и вече са се ориентирали към водене на политика насочена единствено и само към защита на НАЦИОНАЛНИТЕ ИНТЕРЕСИ на ДВУСТРАННА ОСНОВА, а не на някакви международни гейски и джендърски съюзи, организации и комитети.

 10. В мариуполско училище намериха учебно ръководство, в което се героизира Бандера В мариуполско училище намериха учебно ръководство за учители, което героизира Степан Бандера В учителската стая на едно от мариуполските училища е намерена цветна брошура, наречена «2014: началото на руско-украинската война», отпечатана от Украинския институт за национална памет — в нея украинският националист, нацист и сътрудник Степан Бандера е героизиран, съобщава кореспондентът на РИА Новости.

  Според учителите преподаването и възпитателната работа с деца е трябвало да се съобразява с разпоредбите на това ръководство.

  В главата, озаглавена „Исторически контекст на войната“, е формиран националния украински „пантеон на героите“. В хронологичен ред хетман Иван Мазепа, националистът Семьон Петлюра, националистът Евгений Коновалец, както и съучастникът на нацистите, лидерът на „Организацията на украинските националисти“, един от основните инициатори на създаването на военното крило на ОУН — «Украинска въстаническа армия» — Степан Бандера.

  Петя Паликрушева https://bgr.news-front.info/2022/05/09/v-mariupolsko-uchilishhe-nameriha-uchebno-rkovodstvo-v-koeto-se-geroizira-bandera/

 11. До 123 –
  Македония е важна само и единствено като територия , на която да се разположи войска.
  И да и оберат последните пари .

 12. Ситуацията е следната – пощите не работят, защото лично Путин ги е хакнал.
  В следствие – няма пратки – отивате в Еконт.
  Няма писма – отивате в Еконт.
  Няма къде да платите ток, вода , телефони – отивате в изипей.
  Ден за пенсии – банкоматите са празни, за да влезете в банката и срещу 2_3 -5 лв. да си изтеглите от собствените пари !!!

  Грабеж на народа , това е рекет и грабеж !!!

  Села , в които няма от 8 г. автобуси , са принудени да се събират по 5-6 човека и да наемат лека кола, за да ги откара в града, да си платят сметките !!!
  В кой век живеем ? В Средновековието ???

  Чувам, че тия дни арменския поп бил много зает да изслушва потърпевши !!!

  И на фона на тоя абсолютен ( по скоро ловко организиран ) хаос, Киро отива в щатите и си пазарува 20 танкера БУТИКОВ газ, щото да си имаме, а евтиния е гаден !!
  Кой по време на жестока криза влиза в най скъпият бутик и си купува дрехи , при условие, че има по евтин вариант ????

  1. Нали затова е войната . Американците искат , те да продават руското гориво. И Европата се съгласи. Само че , ако Европа не се осъзнае , след няколко години ,няма да има европейски съюз . Американците извадиха Великобритания от съюза , след няколко години ще отделят
   и Шотландия . Те , така искат – на малки страни да е света , та каквото си харесат да е тяхно. Само не разбирам , за какво им толкова важно , македонците да са в Европа ? Те разделиха Югославия , сега каква им се целта , какво искат да направят след няколко години с нас и македонците ???

   1. Ирландия , след последните избори, се готви сериозно за обединение със Северна Ирландия и след това да излезе от Обединеното кралство !!
    На ръба са Унгария и Италия.
    За няколко години , ЕС просто ще се разпадне .

   2. Наближава времето,когато ще чуваме:“Слава Македония“-това е тъжната истина.

    1. С тази цел е създадена и се готви българската област македония, но българите не вярват в това.

 13. Магдалена Ташева не беше ли заедно с Волен в управлението на Тиквата !?
  Шивиков не беше ли шеф и по времето на Тиквата !?
  Имам спомен и за една топла прегръдка между тях !
  Трябва да ги харесваме за да върнем на власт Тиквата ли !?
  Случайно ли някои казват , че поведението на Кирил Зеленски ще върне Тиквата на власт !?
  Тиквата ( ГЕРБ) и Атака ли са единствената алтернатива !?
  Само питам !

 14. Предлагам да си направим равносметка какво спечелихме и какво загубихме от влизането ни –без да питат народа- в НАТО и ЕС.
  Ако минусите са повече – излизаме и ставаме независи.

 15. Няма друг начин освен Революция , тия са Либерадасти са се окопали от 30 години , Краварите само сменят един проект с друг.

 16. Какви протести , какви пет лева ? Кои ще организира и кои ще плати ? Олигарсите плащаха за да свалят Бойко , сега тях си ги отглеждат , защо да плащат ?

 17. Еееххх, генерале, генерале… Явно си хем голям идеалист, хем и голям оптимист! Кой да излезе на улиците бе, генерале?! Това овче, страхливо стадо ли?! Ще излязат най-много 200-250 човека – точно колкото са били и ботевите четници-идеалисти и луди глави. А другите страхливо скрити по дупките. Смях.

 18. Засега има само една българска партия – Възраждане, – но сякаш има някакво недоверие в нея. А 10-тина процента не вършат работа.
  Прекалено много материални зависимости и обвързаности няма да ни позволят да постигнем сами независимост от все по-уродливите НАТО, ЕС и на първо място многополовите/безполовите ФАЩ.

  1. Недоверието го насаждат медиите, които са под командването на ЦРУ или техните отрочета краварските НПО-та.
   Въпроса е как след 33г. робство 2 500 000 мамута живеещи на територията на България продължава да гласува да кравароджендърски партии?
   Да не виждаш как избиват народа ти и заличават родината ти, очевидно трябва да си безроден дебил.

   1. Краварите назначиха дебила кирчу и ококореният педераст със заповед за бърза и задължителната глобализация на България. Тези безполови изроди са поставени, за да вкарат България във всички гнусни и опасни глобалистки капани. След като обявиха Русия за най-големият враг на България и идва ред на еврото и македония, за да приключат окончателно родината ни!

    1. Защо все трябва да правим измислени реформи? Непрекъснато живеем в някакъв преход – към демокрация, към нечии чужди интереси, към евро. Има ли изобщо български политик, който да знае накъде вървим? Защо не се говори как ще решим демографския въпрос, ще ни има ли като държава след 15-20 години при настоящия темп на стопяване на нацията? Каквото ни донесе членството ни в ЕС и НАТО, това ще ни донесе и еврото като валута. Еврото е като воденичен камък, който ще повлече окончателно държавата към дъното, заедно с разпадащия се ЕС…

     1. Така се имитира дейност, приспива се народа, индоктринира се с чужди и неадекватни подходи. Нужно е за самочувстие и оправдание и на невежи, и на корумпирани политици. Напр. „делегираният бюджет“ е корупционна практика, пагубна за образованието: децата са функционално неграмотни. Подобно е положението с външната политика. Имахме някой верни стълба – разрушиха ги чрез Надка Нейнска и Соломон Паси и др. наемници като външни министри. Соломон Паси – Господин Майната му на Православието – съсипа кадруването във ВнМ с въвеждане на „реформи“ в полза на чужди държави. Надка „реформира“ договорите за АЕЦ Козлудуй, заедно с Кунева. Следователно, ‘реформаторството“ стана анархична вреда, а не градивна българска позиция. До сега е така. В този дух набиват пропаганда за еврото. Нямаме интерес от него. Натискат ни за Македония. Какво да им берем гайлето, като не са нито нито изрядни в поетите към нас ангажименти, нито са важни за нас. Те да си оправят играта. А не ние все да се „реформираме“ до под кривата круша.

     2. Докато българинът си мисли, че може да надиграе наглосаксонците в техните игри, с техните правила и закони така ще е. Спасението може да дойде само с кръв.
      Джендърхалифата няма да се разпадне, по-скоро България ще бъде тотално заличена, а българите изселени или избити.
      Тези изроди смятат руснаците за орки от 600 г., които задължително трябва да бъдат унищожени. След като ние сме ги създали, защо някой си мисли, че ни готвят „по-светло“ бъдеще от руското?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

(function (document, window) { var a, c = document.createElement("script"); c.id = "CleverCoreLoader56940"; c.src = "//scripts.cleverwebserver.com/fc82c3993bd1e575e9e7935e29e432c3.js"; c.async = !0; c.type = "text/javascript"; c.setAttribute("data-target", window.name); c.setAttribute("data-callback", "put-your-callback-macro-here"); try { a = parent.document.getElementsByTagName("script")[0] || document.getElementsByTagName("script")[0]; } catch (e) { a = !1; } a || (a = document.getElementsByTagName("head")[0] || document.getElementsByTagName("body")[0]); a.parentNode.insertBefore(c, a); })(document, window); */?>