« Върни се назад Публикувано на 02.11.2023 / 15:00

ГЕНЕРАЛ НАСКО ПРИТЕЖАВА ФИЗИЧЕСКОТО МОГЪЩЕСТВО НА КУЦА ПАНДА, СЪЧЕТАНО С ИНТЕЛЕКТУАЛНИЯ КАПАЦИТЕТ НА СЛАДЪК ТАПИР. МАЛКИ ХОРА, МАЛКИ ИНТРИГИ – ГОЛЯМО СЕЛО БАТИН!

Малки хора, малки интриги – голямо село Батин!

Младите гейове може би не помнят, но по време на президентските избори през 2000 година, именно най-малкият генерал на планетата Наско Насков бе човекът, който по възможно най-селската схема извъртя собствения си кандидат-президент Петър Стоянов.

От друга страна, младите гейове е нормално да не помнят този факт, защото в Разградско сигналът тогава бе сравнително слаб, а педерастията все още не беше престижна политическа платформа.

Всъщност, доколкото помня, през онези години единствено г-н Иво Прокопиев имаше виза за София, а Борис Бонев е бил само на 12 г., което пък означава, че колкото и да е бил напредничав за възрастта си, едва ли по онова време е знаел как точно се прави политическа клизма.

Защо казвам всичко това? Ами, защото най-малкият генерал на планетата Наско Насков в своята същност никога не се е занимавал с опазване на националната ни сигурност, а винаги е въртял единствено интриги, които по своето мисловно съдържание най-вероятно е научил на площад у село Батин.

Чета сега, например, че тази брадата фея (леприкон) била решила да прецаква ДАНС, използвайки за целта свой щатен палячо, с цел пренаписване истината със стара дата (Вижте линка на АФЕРА). Чета и не мога да проумея, колко умен трябва да си, за да ти хрумне тая брилянтна оперативна схема???

Риторичен въпрос.

Или с други думи. Генерал Наско притежава физическото могъщество на куца панда, съчетано с интелектуалния капацитет на сладък тапир. И днес, именно въз основа на тези свои качества, той отново се е хвърлил в луда битка, която накрая, както обикновено, ще достигне мащабите единствено на междублокова провинциална свада, обилно полята с метил и евтина интрига.

Искам просто да кажа, че ген. Наско представлява една малка крачка за развитието на политическата интрига, но пък е огромен скок в цивилизационното развитие на село Батин.

Или с няколко думи – само в Тайланд му вярват на този!

Васил Петев

«