Публикувано на 25.03.2020 / 20:31

ГЕНЕРАЛ МУРАФЕТЧИЙСКИ, ОЩЕ МОЖЕШ ДА СЕ НАВЕДЕШ, ЗА ДА ОБЛИЖЕШ ЗАДНИКА НА БОРИСОВ! „ПРЕМИЕРЪТ СЕ ТОПЛИ НА ЕДИН МАЛЪК РАДИАТОР…“

ГЕНЕРАЛ МУРАФЕТЧИЙСКИ, ОЩЕ МОЖЕШ ДА СЕ НАВЕДЕШ, ЗА ДА ОБЛИЖЕШ ЗАДНИКА НА БОРИСОВ! „ПРЕМИЕРЪТ СЕ ТОПЛИ НА ЕДИН МАЛЪК РАДИАТОР...“Премиерът се топли на един малък радиатор. Спрели сме всички климатици в Министерския съвет“, обяви генералът в отговор на въпрос за спазването на мерките. И допълни, че премиерът стои в кабинета си на изключена климатична система, защото тя носи риск. Щом премиерът спазва карантината, всички можем„, подчерта началникът на ВМА.“

Още можеш, генерал Мурафетчийски, още можеш да се наведеш и да оближеш задника на Бойко Борисов!

Още можеш!

Наведииии! Оближииии!

Дисциплината на надупване е най-важна.

Afera.bg

Коментари 44 за
“ГЕНЕРАЛ МУРАФЕТЧИЙСКИ, ОЩЕ МОЖЕШ ДА СЕ НАВЕДЕШ, ЗА ДА ОБЛИЖЕШ ЗАДНИКА НА БОРИСОВ! „ПРЕМИЕРЪТ СЕ ТОПЛИ НА ЕДИН МАЛЪК РАДИАТОР…“”

 1. Смешният генерал, любимец на Пеевски, беше фатално првцакан от личните медии на Корпулентния! В стремежа си да го наложат за не Спасител на нацията, те го номинираха за Президент и дигнаха рейтинга му над този на Винету. А Винету е зодия Близнаци и егото му не търпи някой да го засенчва. Мутрьо едва издържа превъзходството на Радев, макар да съзнава, че Президента го превъзхожда интелектуално и електорално. Но лансираното от медиите „превъзходство“ на Мурафетчийски му идва много. И Мутрьо няма да го търпи. Той вече го показа, като опроверга Генерала на Смъртта за бързите тестове!

 2. На тоя измислен генерал няма ли кой да му каже, че вече почти никой не го гледа! Аз, моето семейство, всички мои близки и познати НЕ ГЛЕДАТ НОВИНИ! Иначе ще психясаме!

  1. Корумпета, сър!
   „Защо Мутафчийски отрича бързите тестове за covid-19, a ВМА поръча 30000 броя?
   Оказва се, че шефът на Щаба ген. Мутафчийски, който е и шеф на ВМА (Военномедицинска Академия) е упълномощил свой подчинен да поръча 30000 бързи теста за Covid-19? Вероятно точно така трябва да постъпи всяка една болница в днешно време, но не е ли някак странно да обясняваш на хората през ефира, че няма да допуснеш тестването с бързи тестове, защото те не мерели точно, а в същото време да поръчваш цели 30000 броя с опция да увеличиш бройката?“

 3. Като премине тарапаната и спектакъла се изчерпи всички ще минат в редичка пред „Капо ди тути капи“, който като Папа ще подава с неглиже ръка, а облажилите се смирено, с овчи поглед, със страхопочитание, но с изразена чупка в кръста, стойка „Барни Ръбъл“, ще целуват Ръка-та, а някой направо ще я оближат. И само и само за по-тлъста пържолка.
  Такова разложение е било характерно за Римската Империя …… но за краят й!

 4. Да каже този Мутраджийски какво става със събрания от хората ДНК при тестовете? Защо не се унищожава а за всеки се събира база данни. За какво и на кого е необходимо това? Защо се подслушват телефоните и интернет? Болните хора се лекуват а не се третират като престъпници! Хора!ЛЪЖАТ ВИ! НЕ СЕ ПОДЛАГАЙТЕ НА ТЕСТОВЕ. ТОВА НИЩО НЯМА ДА ВИ ПОМОГНЕ. САМО ЩЕ ОТЧИТАТ ЕДНА СТАТИСТИКА А СЛЕД ТОВА ЩЕ РАЗПРЕДЕЛЯТ БАНИЦАТА. ЗА ВАС НЯМА ДА ИМА ПАРЧЕ ОТ НЕЯ.

  1. И една-единствена чепата тояга ще свърши отлична работа!

 5. Този човек е уважаван лекар,чест и почитания,но не е никакъв ГЕНЕРАЛ,прекалено тестян е и боку го меси както си иска,човечецът няма мъжко сиви за ГЕНЕРАЛ,не му отива ролята на главен виночерпец на ШАЙКАТА

 6. Знае как се връзват обувки на началник (филма Маргарит и Маргарита).

 7. Щом през климатици вирусът вече влиза, аз мисля, че мръсникът може и да плува? Така и така фризьори няма, я да престанем и да се къпем, а?

 8. ВЪПРОСИ

  Афера, колеги коментиращи,

  Пускам този текст към 1:15 днес, 26-и март.

  Забелязахте ли нещо през изминалия ден – Благовещение?
  Направи ли ви впечатление, че по българските ТЕЛЕвизии от рано сутринта до късно вечерта НЕ ПОКАЗАХА даже и веднъж на живо или на запис тялото и лицето Бойко-Борисово?
  По тях даваха някои негови „колеги“ – като се започне от бай Тръмп и чичко Путин, баба Меркел, мама фон дер Лейен и т. н., даже заразения с коронавирус принц Чарлз се мярна, – но не и нашия мин.-председател; не беше споменато и името му.
  БНР – дето на 13-и септември миналата година някой дръпна шалтера на неговата програма „Хоризонт“, която няколко часа не излъчваше в ефира, – и то през целия ден и новините в 24-и часа не пусна гласа Бойко-Борисовски, не спомена името Бойко-Борисовско.
  И сега съм много кахърен – сигурно цяла нощ няма да мигна и ще се въртя буден в леглото или ще се унасям в полусън, ще се стряскам от кошмари и събуден от уплаха, ще се потя и гадая какво ли му се е случило на човека!
  Да не би да е разстроен от факта, че генерал-говорителят на щаба против коронавируса е вдигнал рейтинга си повече от неговия?
  Да не би да е – да не дава Господ! – заразен с коронавирус, заради туй, че е с понижен имунитет от много мислене и каране на джип – нали е в рисковата възрастова група на уязвимите хора в България?

  Моля, ако някой знае нещо, да внесе яснота по въпросите ми!

  1. Cherchez La Femme, сиреч „търсете жената“. Като не знаете къде е Боко Тиквата, питайте къде е крадливата му мутреса Цветелина Бориславова, която я взривиха май вместо него преди години. А тя, супермултимилионерката, забогатяла чрез далаверите Им, от месеци странно защо е извън полезрението на всички. Горката Цеца Секса, сигурно се е скрила от вируса в Пампорово с авера си, но в кой хотел или резиденция точно, трудно ще разберем, защото повечето са тяхна собственост или на подчинени Нему ведомства. Вероятно около тях се навърта с надежда за тройка и съдружничката Им, играеща ролята на министърка на туризма Ангелкова, опитвайки се безуспешно също да повдигне това, което отдавна е умряло, още преди къщата в Барселона. Тия легенди, разпространявани от Тоя и антуража Му за оправени мисирки през последните години, да ги разправят на филанкишията…А и той няма как да повярва на лъжец №1 и хвъркатата паплач около него, възпяващи го като мачо, на днешната територия с една единствена цел – да му вдигат това, което също е невъзможно вече да бъде повдигнато – неговия рейтинг..

  2. скрил се е да си обърше сополите и да се направи на горкия бахур бахар та това е истинското му име

 9. Не ми е ясно нещо. МС не се ли отоплява с парно? За какво му трябва на Б.Б радиатор? Освен ако в стаята му е хладно на него и той допълнително се отоплява.

 10. Оня ден Борисов джиткаше с джипката по Перник! Полицаите спяха ли? Питаха ли го има ли адресна регистрация в Перник, за да ходи до там? Ама мисирките не питат за това, когато чрноризец храбър Мутафчийски казва, че световния лидер спазвал карантината!!!

  1. Шефа на НСО спи ли-как така водачът преотстъпва управлението на джипа на лице, което няма право на това. Ако стане ПТП водачът и началника на екипа му ще операт пишкира. Няма ли кой да се самосезира от ТВ репортажите или някоя мисирка да му зададе въпроса?

 11. Технически погледнато,толкова ли е сложно да се обеззарази рециркулиращият въздух в централна климатична инсталация,щом моно климатик има такива екстри?

 12. Спрете веднага шоуто на Цитиридис,тая не мога да я гледам,дето разврати всички български мъже и жени.

 13. Нагъл и мазен едновременно… Прехваления генерал-майор/професор така ли се е издигнал по йерархиите?

 14. Тази болест може да е дошла и от умрелите поради различни причини риби във водоемите, които циганите ги събират със чувалите и ги продават,вървейки и крещейки по улиците.

 15. РЕЙТИНГИ

  Генералът – който играе ролята и на говорител на Националния оперативен щаб (НОЩ) срещу коронавируса – бил си дигнАл рейтинга повече от Бойко-Борисовия и сега е с най-дигнатия в Републиката, според съобщение отпреди 2-3 дни на някаква си социологическа агенция.
  Докъде я докарАхме!
  Генерал – с вид, излъчване и говорене, като че ли е погребален агент* – да е посочен за най-харесвания от може би зомбирани човешки същества!?
  –––––––
  *Има филми, които показват такива персонажи – например „Кръстникът I“

 16. напомня ми на оная ,къде кърпеше чорапите на тодор живков

  1. Тя поне беше обикновена жена, наета да се грижи за Живков! А този е генерал, професор, доктор! дали може да има по-голямо падение!

 17. Тоя кавал освен да събира,да се научи и да изважда!Хайде ми сравнете достоен български генерал като Христо Луков с този канцеларски плъх!Егати и държавата,армия и интелигенция няма,ама генерали и професори бол!

  1. Момче обиждаш великия генерал изобщо не можеш да го сравняваш с тази отрепка с миризливия мундир

 18. Браво,господин генерал ! Късничко,ама се сетихте-сега да не забравите всяка сутрин и всяка вечер с по няколко изречения да ни напомняте за щетите,които коронавирусът нанася лично и персонално на НЕГО ! И нека поне веднъж си почине от тежкия държавен хомот и застане до Вас,че да имате възможност пред целокупна България да му целунете ръка или каквото Ви подаде за целуване. НЕЗАБАВНО СВАЛЕТЕ ТАЗИ УНИФОРМА И СЛОЖЕТЕ ДРУГА-ЛАКЕЙСКА ! Няма дъно падението на този и останалите от хунтата.

 19. Влезте му малко в положение, изправен е пред голяма дилема – Бойковия, Пеевския или Домусчиевия?
  Слуга на много господари, не може да угоди на никой.

 20. Трябва тестове, тестове и пак тестове. Така не се знае броя на заразените. Броят им сега се определя в тоалетната на МС….

 21. ВОДАТА,КОЯТО СЕ ИЗЛИВА ОТ КЛИМАТИЦИТЕ,ЗАСТОЯВА,И МАЙ ТЯ ДОНЕСЕ МНОГОБРОЙНИТЕ КОМАРИ МИНАЛАТА ГОДИНА. А ПОКРАЙ КОМАРИТЕ,И ЕДНИ ДРУГИ ХВЪРЧАЩИ НАСЕКОМИ,ПРИЛИЧАЩИ НА НЕЩО СРЕДНО МЕЖДУ ПЕПЕРУДКА И МУХА. ПАК СЪС ДВЕ КРИЛЦА,НО ПО МАЛКИ И ПО БАВНОПОДВИЖНИ. ЕДНА СОФИЯНКА ПИШЕШЕ ВЪВ ФОРУМ,ЧЕ В СОФИЯ СЕ ПОЯВИЛИ ЗА ПЪРВИ ПЪТ ПРЕДИ ТРИ ГОДИНИ ТЕЗИ НЕПИЗНАТИ ДОСЕГА ХВЪРЧАЩИ,ОПИСВАШЕ ГИ ПО СЪЩИЯ НАЧИН.

 22. „Достойнството не могат да ти го отнемат, него сам си го даваш. По-точно продаваш…“

 23. Тоя униформен боклук дето не е никакъв генерал а е трудовак мухльо трудовак, ако си мисли че ще стане президент жестоко се лъже народът вече го мрази мрази и него мрази и господарят му борисов парцали гнусни

  1. Моля, Ви, не обиждайте трудоваците! Бях 18 годишен, приет да следвам право в СУ и онази власт ме прати в рудник Трояново. Българи, арменци, цигани, турци, копанари, казълбаши и пр. просто работихме и се радваме, че на всеки две или три седмици си ходихме по родните места. Бяхме най-обикновени младежи и много различи, но не таих ме злоба и ненавист. Да имаше, 25-28 годишни минали през затворите, но те си бяха „платили“ и нямаше какво да делим. Да, такова беше времето. Слушахме и вярваме на „Свободна Европа“ и „Гласът на Америка“ и когато точно фарисеите от Запад, ни натресоха синовете и внуците на комунистическата сволач, разбрах, че всичко е било безсмислено!

 24. Генерал Минетчийски, в Министерския съвет има парно!!! Няма нужда от НИКАКВО радиаторче… Всеки който е посещавал сградата го е виждал!

 25. Плазмодий! Веднага си свали пагоните, че се срамувам от теб. Твоята орисия е да проваляш всичко, подчинявайки го единствено на болния си кариеризъм. Много известни специалисти напуснаха ВМА заради теб. Боклук!

 26. Плазмодият си е плазмодий колкото и пъти на ден да сменя униформата. Успя за дни да стане обект на презрение и подигравки.

 27. И с дъха си да топли гъза на премиера, до последен дъх.

  Боже, нека това е кошмар. И, ако Боже, се събудя пак в този кошмар, по-добре, Боже, изобще да не се събуждам.

 28. Такова падение е по-страшно от всякакви вируси, защото те идват и отминават, а то е завинаги!…

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *