« Върни се назад Публикувано на 12.03.2024 / 9:10

ГЕНЕРАЛЪТ РАДЕВ! ДЕТО С КАПАЦИТЕТА СИ ОТ СЕЛО ТРУД СЪС ЗЛАТНИТЕ ПРЪСТЕНИ И ПУРИТЕ УПРАВЛЯВАШЕ ДЪРЖАВАТА, ВЛАЧЕЙКИ КУФАРИ. БЕШЕ ПРЕДЛОЖИЛ НА КОЛЕГА ДОГОВОР ЗА 1 МИЛИОН, АМА ПОИСКАЛ 500 000 НАПРЕД И В АВАНС. НЕ СИ ПОПЛЮВАШЕ СЕЛЯНИНЪТ ОТ ТРУД, ДЕТО СЕ БЕШЕ ПОМИСЛИЛ ЗА КРАЛ

Кутев счита, че Радев можел да направи най-голямата политическа сила, хахахах. Щял да промени политическата система. Аз мисля, че той вече я промени. Към унищожаване.

Радев вече направи партията ПП с ала-бала методи. И с двама, дето му довел бизнесменът с хотелите на морето, като преди  това ги консултирал с американското посолство. Сега се опитва да мимикрира, че уж не е толкова враждебен към всички останали.

Радев се провали с кадровата си политика безобразно. Сега е гушнал Петър Витанов и Крумчо Зарков, и чака оня с хотелите да му отпусне някой лев за партия.

Радев отдавна е на къса каишка и видяхме как Пеевски го навря с една реплика на кучето в гардероба. Щото враговете на Радев имат за него един куп неща от пътя на копринката.

Генералът Радев! Дето с капацитета си от село Труд със златните пръстени и пурите управляваше държавата, влачейки куфари.

Помня, че беше предложил на един колега договор за един милион, ама поискал 500 хиляди напред и в аванс. Не си поплюваше селянинът от Труд, дето се беше помислил за крал. Та, временният крал, като загуби кралството си, ходи да се кланя на Пеевски и Доган, да го пощадят. Това ще да е бил някой сапунен крал с много големи празни кралски мехури, пълни с въздух, които кръжат около главата му и го омайват, създавайки му сапунен ореол!

Разсипа енергетиката отвсякъде! Само при мен има купища документи за далаверите на хора, които Радев пусна да дерибействат и да се отчитат при него, унищожавайки основите на държавата. Радев даже не разбра, че го наобиколиха с агентура, управлявана на тъмно и на светло, всякак, видима с просто око.  Като започнем от пробитата му…. и свършим със стратезите му.

И сега щял да прави партия! Този, чийто министри разписаха 13-годишен договор без правен, финансов анализ, и без анализ на рисковете. Понеже Радев отишъл в Турция, върнал се и разказал на медиите, че е свършил велики дела, без още нищо да се е случило. Но диагнозата за възхода на Радев е класическа.

Всеки глупак ще намери още по-голям глупак, който да му се възхищава (Никола Боало)!

Калина Андролова

«