« Върни се назад Публикувано на 18.02.2023 / 12:52

ГЕНАДИЙ АТАНАСОВ, ВЕСЕЛИНА ТОМОВА „УПЛАШЕНА“?! АМА АЗ ТЕПЪРВА ТЕ ЗАПОЧВАМ, БЕ, ПИЧ!

На 10.12.2020 АФЕРА публикува:

Същата вечер Веселина Томова участва в предаването на Велизар Енчев по БСТВ по темата.

Заради тази статия и участието на Веселина Томова в предаването на Велизар Енчев, лицето Генадий Атанасов – заместник председател на Общински съвет – Варна и мандатоносител с партията си „Свобода“ на Стефан Янев на предишните парламентарни избори, заведе дело срещу Веселина Томова. Защото той ама никак, ама съвсем никак, не бил свързан с наркопласьори и шмъркащи около себе си.

Лицето Генадий Атанасов толкова се е превъзбудило тия дни, че шетайки из софийските сокаци, тръбяло колко Веселина Томова се била уплашила от изхода на делото.

Ех, каква наслада ми доставят балъците. Да се изразим на уличен език от улицата, от която толкоз паниксьосано и безуспешно „бяга“ лицето Генадий Атанасов.

Ама, Генадий Атанасов, нема да се плашиш, пич, аз си върша журналистическата работа и тепърва те започвам!

Най-обичам такива като тебе, дето си мислят, че съм „уплашена“. Точно мен някой да ме види „уплашена“, пък най-паче от такива като тебе, си е истинска кауза пердута, ама да те оставим сам да изминеш трънливия път на Истината, който така наивно смяташ, че ще те отмине.

Хубаво е човек първо да знае с кого си има работа, когато започва война срещу него.

Хайде, бакалъм.

Веселина Томова

На снимките: Генадий Атанасов /вляво на снимката/ с Румен Широков, четири пъти лежал в затвора, включително и заради наркотици. През 2019 г. заедно с Генадий Атанасов е задържан в Поморие, след шофиране в пияно състояние, а в документа – пише и наличие на кокаин!:

«