« Върни се назад Публикувано на 26.12.2014 / 22:10

ГЕЛОСАНИЯТ ГЛАВ.СЕК. НА МВР ДЪНИ РАЗСЛЕДВАНЕТО ЗА СЕРТОВ, ВПРЯГАЙКИ ПИАРНО МЕДИИ. УПРАЖНЕНИЕТО МУ С ГЛАВНИЯ ПРОКУРОР ОБАЧЕ ТЪРПИ ПРОВАЛ.

Светлозар ЛазаровГелосаният главен секретар на МВР Светлозар Лазаров, любимо властово отроче на Делян Пеевски, респективно на Бойко Борисов, откакто е на власт, и откакто Пеевски и Борисов пак се взеха, /не, че и докато УЖ Пеевски и ДПС ревяха срещу ГЕРБ и Цветанов, пак зад кулисите не бяха заедно с Борисов/, е недосегаем. Тъй като Пеевски с мълчаливото съгласие на Борисов промениха закона, така че гелосаният Лазаров да остане и при следващата власт. А след Орешарски, следващият – пак е Борисов.

Вътрешният министър Вучков изобщо не го броим и за слива. Той си е тялото на Цветан Цветанов, видимото тяло, демек. Защото МВР се управлява отново по всички „правила” на Цветанов, просто на преден план – с устничките на Вучков.
Лазаров, който без никакво извинение осра т.нар. „ювелирна акция” на МВР в Лясковец, и след нея вместо да бъде разследван, не се посвени да използва съпругата на загиналия командос, за си прави пиар, пускайки съпругата по всите телевизии до себе си и внушавайки, ах, какъв приятел бил на загиналия „колега”, е един от най-големите измисленяци, които е виждало МВР.
Нещо като варненския шеф на ОД на МВР Николай Калчев – Пуйчето, назначен също с протекцията на ДПС – местни „тарикати” и с „доброто” на Делян Пеевски. И некадърното, опиянено от винени мушички „Пуйче” също не го махат, защото, изобщо, ама изобщо ГЕРБ няма нищо общо с ДПС и Пеевски, и не са на договорились.
Лазаров днес се яви с пълния си блясък по телевидението с пагони на фона на загиналия полицай при катастрофа покрай границата, в която пострадаха още 14 ченгета.
Лазаров за пореден път, както след всеки идиотски гаф на МВР, заплещи поредните идиотии. А никой, никой, никой не трябва да забравя, че всъщност Гелосаното е най-висшето лице на ПРОФЕСИОНАЛНОТО РЪКОВОДСТВО НА МВР.
Представяте ли си?
Пеевски смята за Гелосаното, че „на момчето много му се работи”.
Със сигурност му се работи, обаче в територията на слугуването. Когато обаче на един бездарник „много му се работи”, това се нарича освен всичко друго „войнстващо бездарие”. А за МВР – това е смъртна катастрофа.
До този момент АФЕРА умишлено премълча, покрай аферата „Сертов”, едно от безскрупулните безумия, сътворени от Лазаров. Не за друго, а защото самият гелосан с всяко поръчково „упражнение” по аферата „Сертов” достатъчно се самозаколваше.
Но сега, заради поредната СМЪРТ, ПРИЧИНЕНА ОТ НЕКАДЪРНОСТТА НА МВР И СЛУЖБИТЕ, ще разкажем за „професионализма” по „разследването” на изчезването на Петко Сертов, „професионализма” на един от цветлиновите, писанчеви, драшкови „спецове” на Пеевски, Доган и Борисов.
Помните ли „секретната” „тайна” среща на разследващите, заради изчезването на Петко Сертов, която бе гръмовно оповестена от медиите на Пеевски, и която се проведе при главния прокурор Сотир Цацаров?
Тогава „тайното заседание”, свикано по искане на Цацаров, часове преди да се проведе първо е оповестено „сензационно” и „само” в „радиоточките” – медии, свързани с Пеевски.
Журналята са спешени и срещата, която по никакъв начин не е оповестена умишлено от главния прокурор, защото подобно оповестяване, особено, когато разследването е за изчезнал човек от ранга на Сертов, е недопустимо, е разгласена ПРЕДВАРИТЕЛНО АБСОЛЮТНО УМИШЛЕНО от Светлозар Лазаров.
Разбира се „неофициално”. Ако Гелосаният се напъне да отрече, АФЕРА е готова немедлено да му затвори устата с цитати от негови обаждания за „Париж – Дакар”, да речем.
Работната среща при главния прокурор е замислена наистина като работна, а не като тинтири – минтири пиар на Лазаров и сие некадърници ченгета.
Когато обаче идва часа за срещата, Лазаров цъфва там… с предварително сбраните от него камери и журналисти, с единствената си комплексарска мисъл как ще го снимат пред надписа „главен прокурор” на кабинета на Цацаров.
Виждате ли, аджеба, колко е важен Гелосаният, че го приема лично Цацаров.
За щастие Лазаров е „дръпнат” през страничен вход и замислената от него простотия не се случва.
Кой го дръпва ли?
Прокуратурата нито е обявила за подобна среща, нито са потвърждавали за такава, нито изобщо са искали показност.
Самият факт, че тогава, а и през цялото време по аферата „Сертов” прокуратурата НЕ СЕ ЗАМЕСИ В ИЗЯВЛЕНИЯТА НА МВР, Е ПОКАЗАТЕЛЕН.
Спомняте ли си при идването си на власт като главен прокурор какво горчиво бе изрекъл Сотир Цацаров, когато стана ясно, че изтича информация от спецслужбите за печатницита в Костинброд – че НЯМА С КОГО ДА РАБОТИ – ГДБОП е „черна дупка”, спецслужбите – ясни, и се пошегува още по-горчиво, че май му остава само пожарната…
Е, днес пак кадрите на „пожарникаря” колят и бесят в МВР и службите.
Нататък знаем. Вместо да разследва, не друг, а Гелосаният и чучелото, поставено уж за министър на МВР, изговориха куп идиотщини за Петко Сертов, а поръчковите медии на Пеевски, избълваха мерзки низости и лъжи. Ще се намери ли някой да провери разпечатките на телефоните на Лазаров, за да се види към кои журналя подаваше лъжовни информации за Сертов, за да бъде омъглявена истината?!
И колко трупа още трябва да паднат, че да стане ясно, че освен да си слуга на Пеевски, Доган, Драшков и Борисов в МВР и службите, трябва все пак и за … да ставаш?!

Afera.bg

 

 

 

«