« Върни се назад Публикувано на 01.07.2022 / 11:17

ГЕЕРАЛ НАСКО, ДЕПУТИНИЗАТОРЪТ, ЕБАСИ!

Геерал наско вика, че бил специалист по тайни и не можел да ни казва всичко. Затова на нас той ни изглежда като обикновен интригант, но всъщност е голям мозък в тайните работи. Даже преди сто години бил шеф на контраразузнаването /ебаси контраразузнаването, дето наско му е шеф/, което наблюдавало руските шпиони и така дошла демокрацията.

Ти да видиш!

Та тъй от приказка на приказка по тивито тази сутрин се стигна и до решението на някоя си Демократична България за „депутинизация“ на страната. Те били решили и това е! А това, че Те всъщност са четири партии и имат под 5% обществено доверие, съответно парламентарна тежест, това нямало никакво значение. Щом са допълзяли да парламента, значи ще „депутинизират обществения живот“, каквото и да означава тази поредна налудничава хрумка на една шепа долнопробни клиентелисти.

Само се чудя ако тази обществена депутинизация доведе до денацификация и у нас, какво ще стане? Защото бумеранга има специфичен полет и много вероятно да отсече главата на който го хвърля. Никой не вярваше, че и в Украйна това може да се случи, както не вярват, че и в държави от ЕС и НАТО може да последват някои особени операции, но така се случва когато на върха на държавното и съюзническо управление стоят клиентелисти. Невежи, негодни, лоясали и кухи като бели репи!

И тъй, всъщност изгонването на руските дипломати и закриването на сергията било част от депутинизацията, която правела Демократична България!!! Леле. Това е добре, защото сега поне знаем имената на депутинизаторите, които довчера се хранеха, а и до днес от ръката на Путин. Не вярвате ли?

Повярвайте ми!

Ако американците имаха адекватно разузнаване, те първо нямаше да бъдат изненадани от събитията в Украйна и нямаше да реагират едва седмица преди това. Но по-важното за мен е, че ако ЕС и НАТО бяха съюзи гарантиращи сигурност, първо щяха да изпържат на елекрически стол българските евроатлантици. Но не го правят, защото са по-прости и от нашите маскари. И по-умни от патката от която е взето перото да се напише Библията.

Тъпи, като антични брадви.

Николай Марков

«