« Върни се назад Публикувано на 28.05.2022 / 8:33

ГДЕ Е НАРОДЪТ? ГДЕ Е ЗАИМОВ, ТОЯ ЛЪЖЕЦ – СЪС ЗЪБИ ДА ГО РАЗКЪСАМ? МАХВАЙТЕ СЕ ОТ ОЧИТЕ МИ И ВИЕ, ИДИОТИ С ИДИОТИ! ПОМНИТЕ ЛИ КАТО ЛЪЖЕХТЕ ВЪВ ВЛАШКО, ЧЕ НАРОДЪТ ЩЕ НИ ПОСРЕЩНЕ НА ДУНАВА? НИЕ НЕ СМЕ ДРУГО НИЩО ЗА ТОЯ НАРОД, ОСВЕН РАЗБОЙНИЦИ!

Купете си и прочетете тази документална книга!

Великолепно написана с брилянтно изследване на Пътя на Ботев към Убийството от свои! И как преди да падне той, четирима от най-доверените му също са убити „мистериозно“. И на петте убийства присъстват САМО едни и същи лица. И със само един куршум – уж отнякъде дошъл…

Потресаващо изследване не само за смъртта на Ботев, но и за убийственото предателство, за народ – заспала рая и убийствена прилика с облика и типа на чуждоземните фанфарони, които и сега пъплят „да спасяват“ България!

В разгара на битката на Милин камък Войводата Ботев се заканил на Стоян Заимов, като според Прокопий Дянков, записан от Захари Стоянов, точните му думи били: „Где е народът? Где са тия измъчени робове, които ни викаха? Где е Заимов, тоя лъжец – със зъби да го разкъсам?“.

И още:

Ботев към Никола Обретенов и Георги Апостолов: „Махвайте се от очите ми и вие, идиоти с идиоти! Помните ли като лъжехте във Влашко, че народът ще ни посрещне на Дунава? Ние не сме друго нищо за тоя народ, освен разбойници! Това ли ви е народът, който ни чака с отворени обятия?…

Веселина Томова

 

«