« Върни се назад Публикувано на 26.02.2021 / 21:49

ГДБОП, ХАБЕРЛИИ ЛИ СТЕ, ЧЕ ВАШ ЧОВЕК, КОГОТО ПОКРИВАТЕ, Е ЗАДЪРЖАН В ТУРЦИЯ С 2 КИЛА КОКАИН И 17 КГ. ТРЕВА?! ЩО МЪЛЧИТЕ С КОГО ОТ БОП-ВАРНА Е ПОДДЪРЖАЛ КОНТАКТ И КОГО Е СНАБДЯВАЛ С НАРКОТИЦИ?!

Понеже МВР мълчи като заклано, а ГДБОП, в частност БОП – Варна си бърка в задните части, АФЕРА е длъжна да зададе следните /риторични/ въпроси:

Задържан ли е преди 4-5 дни в Турция варненецът – Ас., бивш съдържател на плейбой бар, предоставящ  женски ласки зад хотел „Черно море“, с голямо количество наркотици – 2 кг. кокаин и 17 кг. трева?!

Известно ли е на ръководството на МВР, респективно на ГДБОП, с кого от БОП – Варна задържаното в Турция лице е поддържало контакт и кого е снабдявал с наркотици във Варна?!

Предупреждаван ли е същият варненец  – Ас. регулярно за предстоящи полицейски акции и хаберлии ли са ръководството на МВР и ГДБОП кои бопаджии точно са покривали и предупреждавали лицето, вече задържано в Турция?!

Не, че отговори ще получим, но обществото е длъжно да знае що за продажна шайка се вихри в така наречените „служби“ на България, най-паче – Варна.

Afera.bg

«