« Върни се назад Публикувано на 09.12.2023 / 16:12

ГДБОП „КИБЕРСИГУРНОСТ“, ВИЕ СТЕ ПЪЛЕН ТАШАК! НИЩО, НИКОГА И НИКОГО НЕ СТЕ РАЗКРИЛИ, ТОРПИЛИРАТЕ И РАЗСЛЕДВАНЕТО ЗА УБИЙСТВОТО НА АЛЕКСЕЙ ПЕТРОВ!

Относно получен сигнал от Администрацията на президента за разпространяван в социалните мрежи клип с образа и гласа на държавния глава, пресцентърът на министерството на вътрешните работи информира, че са предприети незабавни действия от специализираните служби на ГДБОП и фалшивият клип е свален от интернет пространството.

Реакцията е по повод скандално видео, в което президентът Румен Радев агитира за инвестиции в „Лукойл“.

„Екипът на отдел „Киберсигурност“ в ГДБОП ще бъде безкомпромисен към авторите на подобни видеа с фалшиви новини, генерирани с изкуствен интелект.“, посочват от ГББОП.

Благодарение на отличното си сътрудничество с български и чуждестранни социални платформи и доставчици на дигитални услуги, органите на МВР блокират и ще продължават да премахват незаконно, измамно или противоправно съдържание, използвано от киберпрестъпници.

Напомняме, че всеки български гражданин, който е станал жертва на киберпрестъпления, може да сигнализира ГДБОП на имейл [email protected].“

–-

Някой си направил фейк клип с президента Румен Радев. Голям праз!

И били предприети „незабавни действия“ от страна на ГДБОП и дирекцията „Киберсигурност“ в ГДБОП. И к’во?! Махнали клипа от интернет пространството, хахаха, баси и дебилите!

Да сте чули някога ГДБОП „Киберсигурност“ да е разкрило някога, някого, нещо? Няма и да чуете. По-големи михлюзи и поръчкаджии от тия бопаджии „киберсигурност“ няма.

АФЕРА им сърба попарата в продължение на повече от година, въпреки образувано досъдебно производство заради това, че сайта АФЕРА бе подложен на брутални хакерски атаки ЕЖЕДНЕВНО В ПРОДЪЛЖЕНИЕ НА ГОДИНА! Само ако бяхте видели какви невчасови безхаберници ни разпитваха, щяхте да се потресете!

Резултат? Кура му янко!

А защо нямаше резултат? Защото трябваше да хванат себе си и политическите си и управленски чорбаджии.

Апропо, хакерските атаки идваха точно от средите на любимците тогава на същия тоя президент Радев, които по-късно той нарече „шарлатани“.

И сега да не си мислите, че са открили нещо и някого?

По-голям ташак от тая дирекция „Киберсигурност“ в ГДБОП няма!

А!

И да не забравим да ви информираме своевременно: точно тия, дето дават някаква поща да ги сигнализираме, ТОРПИЛИРАТ разследването за убийството и на Алексей Петров. Не питайте откъде знаем. АФЕРА всичко знае. А защо торпилират разследването?

Нали се сещате сами?!

Afera.bg

«