« Върни се назад Публикувано на 14.12.2021 / 20:57

ГДБОП, ДЕТО УЖ ВЕЧЕ НЯМАТЕ ЧАДЪР, ДАНС, СТИСКА ЛИ ВИ ДА СЛОЖИТЕ СРС НА ПЛАМЕН БОБОКОВ & ПЛАМЕН УЗУНОВ?! „ПЛАМЕН УЗУНОВ Е НАЙ-СИЛНИЯТ В ДЪРЖАВАТА! ВЛИЗАМЕ И В ОРЪЖЕЙНИЯ БИЗНЕС!“

И понеже тия дни се нагледахме на джандар сурати от ГДБОП, които се изпъчиха, че вече нямало чадър, че да разследват, и понеже са заети да обслужват щенията на нарцистичния Бойко Рашков, и понеже АФЕРА винаги е на терен и никне даже там, където не я сеят, длъжни сме да информираме за съвсем прясна сгляда между иначе обвиняеми.

Поради близостта на офиса на близкия до съветника на Румен Радев Пламен Узунов – Пламен Бобоков с бившия Японски хотел в столицата, чести „оперативни срещи“ се провеждат на тази територия.

Главно действащо лице е близкият до Пламен Узунов – Пламен Бобоков, който върви напред с името на съветника на Радев – Узунов, ласкаво подчертавайки, че „Пламен Узунов сега е най-силният в държавата!“.

И… проблеми решаваме всякакви.

По тая линия върви и „оправянето“ на закъсали с правораздавателните органи бизнесмени, даже вече превантивно се предлагала „помощ“ и на „разширения списък“ от лица по списъка „Магнитски“…

Човекът на Пламен Узунов очевидно изкласява покрай топ-приятеля си съветника на Радев, щом сепаретата на Японския шептят, че гордо доверявал, че влиза и в оръжейния бизнес и ВПК, в енергетиката също влизал, нямало как да минат без неговото дейно участие.

И понеже и ДАНС, чийто шеф пък е селска капия пак на Радев и Пламен Узунов, седим ние и се питаме – ще се намери ли някой да сложи СРС на тия пре-пре-пре -любопитни срещички с тема на разговор „кой как кого ще оправя“, след като всички служат точно на тия, дето трябва иначе да „разработват“.

Понеже нали вече имаме „нулева толерантност към корупцията“, а?!

Тая вечер гледахме по телевизора една ухилена женичка, понастоящем и министър на правосъдието, как бляботеше разни -мазни как щяло Агенцията по антикорупция и тя да можела да разследва, и как КПКОНПИ щяло да бъде разделено на две. И, кво от това, мари, моме, като „Най-главният в държавата“ ще им посочи шефовете, а те него и компанията му НИКОГА няма да посмеят да разследват?!

АФЕРА предлага в този ред на мисли, след като „дневния ред“ на „оправянето“, както и кой в какъв нов бизнес ще се набута, минава през Японския, и него да го разделят на две – едната част за Бобоков и Пламен Узунов, другата за Копринков и приятели. Калашниците от новия оръжеен бизнес да ги заравят под японските вишни.

Досега търпяхме Котараци, Домуси, и Вичокасички, сега местата им на ачика са заети от новите „ПП“, абревиатурата да се чете като „Пламен плюс Пламен“.

И ПАК няма кой да ги закове.

Защото преди Боко ги пазеше, сега са под „синергията“ на Радев и службите МУ.

Това е истината как се връща зад кулисите „държавността“, драги наивници, другото го гледате по телевизора като лигави лицемерни рецитации на президента.

Можем само да съжаляваме, че нямаме правомощия АФЕРА да извършва оперативни мероприятия, докато ДАНС и ГДБОП обслужват „най-големия в държавата“, бъркайки си в задните части.

Но пък неведоми са пътищата на фонотеките. И всички пътища водят към АФЕРА.

Afera.bg

 

«