Публикувано на 26.03.2021 / 17:10

ГДБОП, ВМЕСТО МВР ДА МИ ИСКА АЙ ПИ-ТА НА КОМЕНТАТОРИ, ЗАЕМЕТЕ СЕ С ТЕРОРА НАД ВЕСЕЛИНА ТОМОВА!: „ВСЕ ТАКА ЩЕ ТЕ ТРОВЯ, ДОКАТО ТЕ ВКАРАМ В ГРОБА. ТАМ ТИ Е МЯСТОТО, ПРИ ЧЕРВЕИТЕ, КАКВАТО СИ И ТИ САМАТА. ЩЕ ТЕ ВКАРАМ В ГРОБА“

Вчера в АФЕРА се получи искане от ИП при ОД на МВР – Бургас, с което искат Ай Пи-та на две лица, които са коментирали публикация на АФЕРА във връзка с шефа на Военното разузнаване, който лъсна по голи атрибути.

Имало образувана проверка по жалба на някой си / от МВР не казват кой/, защото се бил припознал в двата коментара и се обидил.

Каква точно е проверката, защо е, така и от МВР не казаха, но поискаха отговор от мен, защото съм главен редактор на сайта АФЕРА.

Видях въпросните коментари. В тях няма посочени конкретни имена, за да се обиди някой конкретно, а това, че някой се е припознал в тях, нищо не означава.

Отговорих на ИП при ОД на МВР – Бургас, че няма как да им дам личните Ай Пи -та на лицата, които са коментирали, защото това е абсолютно неетично за една медия, освен при случай, когато става дума за заплахи или брутални конкретни квалификации, застрашаващи някого, или националната сигурност.

Та, с такива ми ти работи се занимава родната полиция.

В същото време от дни наред срещу мен брутално се вихри терор и люти закани и заплахи за убиване, малтретиране и затриване.

В сайта под публикациите вилнее лице, обозначило се като „онзи“.

„Онзи“ коментира почти всяка публикация вулгарно, отвратително арогантно и нагло, затова коментарите му са изтривани от АФЕРА.

Освен това обаче, „онзи“ персонално и фиксирано тероризира мен със закани и заплахи.

Ето последните, които умишлено оставих в сайта АФЕРА, без да бъдат изтрити. След като натиснете върху скрийн-шот -овете, ще ви излезе в едър план написаното:

Предният път, когато по същия начин едно лице ме тероризираше и заплашваше брутално чрез коментари в сайта, след проверка по моя жалба, се оказа… съдия от Бургас.

Нищо не последва за него, въпреки че го разкриха, но пък едва не уволниха полицая, който го разкри и вместо санкции да получи съдията, разкрилият го полицай беше подложен на тотален натиск от шефовете си в МВР да го прикрие и да потули случая.

Свикнала съм институциите нищо да не правят, но все пак официално сигнализирах ГДБОП „Компютърни престъпления“.  Да видим каква ще я свършат.

Иначе набързо, след проверка на АФЕРА, се оказа, че различните Ай Пи-та от които заплашва „онзи“ са от един и същи район – САЩ, Чикаго, Далас.

Ах, колко актуално звучи Чикаго, а?:

Разбира се, това нищо не означава, всеки може да се „вкара“ с Ай Пи откъдето си иска.

Но, драги ми, ГДБОП, вместо МВР да ми иска Ай Пи -та на хора, които изразяват мнение и позиция в коментарите си, айде сега се хванете на работа и издирете писмовния терорист, който брутално ме тероризира със заплахи за живота ми!

Мога да се справя и по „друг начин“, но нали живеем в „демократична държава с институции с добри контакти с партньорските служби“, а?!

Веселина Томова

Коментари 73 за
“ГДБОП, ВМЕСТО МВР ДА МИ ИСКА АЙ ПИ-ТА НА КОМЕНТАТОРИ, ЗАЕМЕТЕ СЕ С ТЕРОРА НАД ВЕСЕЛИНА ТОМОВА!: „ВСЕ ТАКА ЩЕ ТЕ ТРОВЯ, ДОКАТО ТЕ ВКАРАМ В ГРОБА. ТАМ ТИ Е МЯСТОТО, ПРИ ЧЕРВЕИТЕ, КАКВАТО СИ И ТИ САМАТА. ЩЕ ТЕ ВКАРАМ В ГРОБА“”

 1. Ако не са ви тормозили с Gang Stalking,Target Individual и „Уличен театър“ и не са насъскали съседите значи нищо незнаете за МВР, ДАНС и „Дълбоката държава“ !

  1. Praw си подслушват , години .хаха аз съм изрод , е защо не съм в затвора .хаха .Слабички са още .хахаха. Skoro говорих с един начелник в службите .вика ти си изрод , слабички сме приятел .натискаме се за заплатите. Стана ми тъжно ,неприятно .добри момчета са .умни ,жалко

 2. бая глупости изчетох за ип адресите из коментарите…
  явно коментиращите не сте ползвали услугите на cloudflare….

  не съм проверявал дали хоста е на апаче или ндинкс, но просто за да виждате реалните транслирани айпита на
  хората посещаващи сайта ви, ви са нужни допълнителни настрйки, и.е. последно имаше готов мод за апаче или
  за нджинкс се лоудва допълнителен конфиг…

  айпитата излизат такива със сорс клаудфлеър за всичките ви посетители, което разбира се си гарантира някаква анонимност, но само когато хората се вързват през хттпс за сайта ви.
  който ви прави настройките най добре да направи автоматичен редирект през клайдфлеър за хттп.
  по спомен карам че нямате автоматичен редирект към хттпс….

  оправете си настройките, поне ще знаете кога някой се крие и кога не….

  помня че ми направи впечатление че си мислехте че сте под ddos атака и даже бяхте пуснали такава статия когато бяхте постнали снимките „боко спинка“.
  Не бяхте под ддос атака.
  Ако имахте правилни настройки в клаудфлеър щяхте да осъзнаете че просто над 1 мил души посещават сайта ви който не е могъл да издържи на натоварването, което само по себе си говори за сървър с апаче….

  и т.н.
  сменете си айти-то или просто намерете някой др който да ви оправи нещата да не си въобразявате някакви неща и да имате реална представа 🙂

  мойте 10 цента съвети, поздрави !

  1. Никакви неща не си въобразяваме, достатъчно добри специалисти подържат сайта АФЕРА, но благодаря за съветите.

  2. X-Forwarded-For header може да се използва за препращане на реалния IP адрес на клиента в случай на „source NAT“. Но не всички приложения ги използват. Този „header“ често се вмъква от „load-balancers“ или „reverse-proxies“ в зависимост от съществуващата архитектура, когато приложението трябва да знае реалното „IP“, принадлежащо на клиента. Задаването на този „header“ не скрива истинското ви „IP“ (тъй като все още се използва в TCP / IP връзка), но може да подведе приложенията, използващи го. При TOR и VPN това е IP, използвано в TCP / IP връзка, което се модифицира от (съответно) вашия изходен възел / вашия VPN шлюз. Те обаче не работят (и не бива) да работят на ниво приложен слой и не (и не бива да могат да) вмъкват заглавката X-Forwarded-For HTTP, като по този начин вашият реален IP адрес е скрит.

   Из документации от нета. за Бончо айтито от ПУЦ-а на Наков.

 3. тъпаци кой съм аз хахаха, Хенрих Натан Шпетер .бивш служител при ООН,хаха ,работя за юдеите с псефдоним- ФИЛИП ,ХАХАХАХА . Много сте прости ,жалко ,хахаха

 4. Благодаря на Томова , че афишира простотите им , сетих се за нещо много важно, хахаха. А Цацаров да посочи кой прикрива престъпления в МВР и ДАНС ,хахаха ЦРУ не спи ,хахаха.

 5. Това с IP -то са пѫлни тѫпотии .Всеки може да си рови из нета без да го хванат без проблем. Стига да имаш Linux, нещата стават с лекота. За winDOSE -аджийте ,еми ебете се с такава OS никой не ви е виновен.
  Та 1. най-лесен ,най-бавен начин TOR Browser (трябва ти поне 200 mb/s, за да не те дразни колко е бавен).
  2. VPN (да де ама се плаща, а да VPN на Оpera, не е vpn, а прокси, бай Гошо винаги ти знае адреса там).
  3. За предпочитане , но по-трудоемък.
  – сменяш си hostname.
  – сменꙗш си mac address.
  – инсталираш само тор, без браузър.
  – инсталираш kalitorify.
  – ползваш публична мрежа.
  А да видя как ще ме фанат кой съм и от къ де съм. Ще ме хванат за дедовия, им еба майката курвенска.

  1. Аслъ де.

   А я виж и тук:

   https://tails.boum.org/about/index.en.html

   Иначе- на теория- има хващане. Само трябва да убедиш около 1000 служби (предимно чужбински)- да си оставят работата, и да тръгнат да те търсят. А те непременно ще го направят- тичайки- щото някакъв си бил писал глупости в някакво си форумче.

   Както и да е- службите от всички дуржави, през които си цепил трафик- трябва да си съдействат, и да се молят Богу- VPN- доставчикът ти да те е лъгал, че не пази log-ове.

   И накрая- като стигнат до истинското IP (тез деня, де)- ще се окаже, че си джиткал от публичен access point- кафене някакво, училище и т.н.

   Оттам вече е лесно- разпитват за най- добрата врачка в местността, и веднага те гепят!

   Ама това е на теория. Обаче- както знаем- на теория- няма разлика между теорията и практиката, на практика обаче- има!

   Успех на „хващачите“- едни големи работи им се очертава да хванат!

 6. Евала ! Мръсни долни меверейски мърши недоклатени. Малко ви остана , подлоги , герберастки

 7. Ясно е , че жалбата е от Миленчо , на Цвъко любимеца в Бургас , който ходеше да плаши съдии …ако не пишат мерки и присъди каквито простия физкултурник искаше…

 8. Трябва да припомним, че в рамките на делото -Червеи -стана ясно, че един от обектите, за които нещо е манипулирано през терминалите на ОДМВР-Шумен, е Иво Каменов – един от създателите на ТИМ и член на Надзорния съвет на „Химимпорт“.
  Няма как обаче съдът да вземе отношение по този случай, тъй като постановената присъда на Янева засяга само един неин подпис – последното й удължаване на разрешение за ползване на СРС от дата 12 ноември 2013 г.
  За дати, различни от 12.11.2013 г., обвинения няма повдигнати. По тази причина съдът не намира за необходимо да обсъжда всички останали случаи, описани в детайли в обвинителния акт, на нерегламентирано ползване и модифициране на информация, съдържаща се в АИС-ЦПР. Те не са предмет на настоящото производство, не са инкриминирани, поради което и съдът не дължи произнасяне – с присъдата, а и с мотивите си, по тези въпроси.

  1. Костадинов освен обвинения за документни престъпления, има и затова, че без да има законен достъп до информационните масиви на полицията и с чужда парола, е направил справка за Иво Каменов Георгиев.
   Проверка на изданието по ЕГН-то на Каменов, цитирано в обвинителния акт, показва, че става дума за един от създателите на ТИМ и член на Надзорния съвет на „Химимпорт“. В официалното пре п съобщение, с което прокуратурата съобщи, че е внесла обвинителен акт, отсъства обвинението на Костадинов, свързано с нерегламентираната проверка за Каменов. Един от осемте свидетели, разпитани беше – бившият оперативен работник в Дирекция „Вътрешна сигурност“ Иван Драгоманов. Той заяви, че в дирекцията е получена информация, че неустановен към онзи момент служител на МВР е изнасял информация за образувани разработки и предварителни проверки към Иво Каменов. Затова той направил справка на лицето. Началникът на отдел в същата дирекция Димитър Коев потвърди, че е правена справка на Иво Каменов от „Армеец“, защото имало информация, че „докато пътува Варна – Велико Търново събира информация за предстоящи проверки“.В крайна сметка не се изясни откъде е постъпил сигналът за теча на информация, дали в дирекцията са идентифицирали „къртицата“ и дали действително е изнасяна информация, която е стигала до Каменов.

   1. Милен Димитров бе извикан в залата около 14 ч. След като бе попитан от съдията дали е разговарял по телефона на 18 септември 2013 г. с тогавашния вътрешен министър Цветлин Йовчев, Димитров отговори: Да, той се обади със задача да осигуря секретен достъп до сървърни помещения в областната дирекция в Бургас.Бившият областен началник на полицията казал на Йовчев, че за тези помещения отговаря дирекция КИС, на което получил отговор, че „точно тези не бива да знаят”. Министърът разпоредил на Милен Димитров да се обади на Тодор Костадинов, който потвърдил всичко казано от Цветлин Йовчев.Костадинов поискал достъп до сървър, в който има данни за полицейската регистрация, като обяснил, че ще изпрати служители на „Вътрешна сигурност”. Димитров решил да ангажира от своя страна подчинен на него служител на име Николай Иванов, който да осигури достъп на спецзвеното до сървъра.
    След няколко дни шефът на ОДМВР получил обаждане от хората на Костадинов, като те се разбрали да се срещнат на бензиностанция.Запознахме се на малки имена, заведох ги в дирекцията. Още в колата зададох контролни въпроси и разбрах, че това не са служители на „Вътрешна сигурност”. Впоследствие стана ясно от служебните им карти, че са от ДАНС, не им помня имената, разказа Милен Димитров. Той добави, че видял двете лица в съдебната зала днес – те се оказаха свидетели по делото.
    Впоследствие ги поел Николай Иванов, който им обяснил как е ситуирано помещението, до което е изискан достъп. Двамата ДАНС-аджии се забавили там около два часа, носели малки чанти като за лаптоп.

    1. Щом гръмнал скандала за „Червеи” , на следващата сутрин в 8, 30 часа, осем следователи от столичното следствие се изсипали накуп в МВР. Те поискали да вземат всички папки, свързани с въпросната разработка. Любопитен е и друг факт. В началото на декември шефът на МВР Веселин Вучков праща два сигнала за съмнения около „Червеи”- единият в бюрото за контрол на СРС-та при Бойко Рашков , а другият – в прокуратурата. Единственият, който реагирал на това бил Рашков и неговите подчинени. Те извършили проверка в срок и установили 8 нередности при използването на СРС-та. В същото време държавното обвинение не се задействало до момента, в който в публичното пространство не се заговорило за разработката.

 9. Ето ги коментарите:
  ––––––––––––––––––––––-
  Koza Mostra
  19.03.2021 в 13:41
  A кво стана с делото “ЧЕРВЕИ“ свързано с изтичане на данни на бг граждани и военни тайни на НАТО от Райони Полицейски Управления във БУРГАС и ШУМЕН които отивали директно на сървари в МОСКВА
  Някои от замесените полицейски шефове защо ОЩЕ са на ръководни длъжности МВР и ЖАНДАРМЕРИЯ

  Отговор
  Kim
  19.03.2021 в 16:47
  ЗАЩО още са на работа в ДАНС Десислава Цветанова жената на РУСКИЯ перач ЦВ.ЦВь -6aп. замесен в грандиозно пране на руски държавни капитали в имоти/къщи-кооперации апарт -хотели в Сарафово Несебър,Бургас пари на проПутинската банка “Тройка Диалог“-Сбербанк Россия
  И ЗАЩО жената на бившия шеф РУ Бургас-Милен ПОДЛОГАТА-снасящ на Руснаците още е на работа в ДАНС -Бургас
  ––––––––––––––––––––

  Браво на Веселина за позицията! Ясно е, че зад преписката стои някое долно мазно комплексирано ченгеджийско гнусно прасе и с радост бих му казал да си ебе путката майчина до девето коляно!!!!!!

  1. Именно ченгеджийско прасе. Познало се е и квичи.

 10. „Онзи“ е руски агент, който се е скрил в Dallas, North Lamar 1911. Барикадирал се е на първия етаж, като е заковал прозорците за да не го прихванат от ЦРУ…Айде поздрави от бай ви Гуню.

 11. желаещ да прочисти ауспуха на льотчика каза:

  По въпроса за партията на цвъки и милионерите от чикаго.
  С льотчика са на еднакви позиции по въпроса за Три морета, цвъки, както и маяма и слави козируват на льотчика и това ясно показва кой харесва радев и кой радев харесва като алтернативата на статуквото.
  Мутри, вън!

 12. Ал Капоне от Чикаго си врътка далаверата с транспортната фирма с 10000 тира ли беше , ей ся и аз отивам и правя фирма за една година и глей кво става ще му стана конкуренция. Дава пари на Онзи с особената форма на главата да прави политически проекти!
  Те от фискултурата са така , знаят колко се вдига от лежанка , бягане с препятствия, хвърляне на гюле, плюене с нетрадиционните методи и прочие.

 13. Искат айпито на Илиянка да видят откъде предава по радиостанцията.
  Напада ромите-нашите братя ,но накрая да не излезе ,че емисиите са от някоя ромска махала,защото сега е модерно разни хора да работят в условия на дълбока конспирация…
  Ишпиони някакви…

  1. Сега е модерно крадеца да вика,дръжте крадеца. Туй същото дет ти го прайш. Не си губи времето,търси си где дъ са скрийш. Мойта е лесна. АЗ СЪМ ЧИСТА КЪТ МОМИНА СЪЛЗА.

  2. Не са роми,цигани са. Ако искаш да съ роми,почвай да пренаписваш Историята. Голяма работа те чака.

 14. Ох,как искам да съм циганка,тогава нито МВР ще ме забележи,нито гяволи. Ще седна на някой тротоар да си прося парички и ще си живея бейгиби. Това е единствената ми мечта,друга нямам.

 15. Ох,нямам търпение да съмне,пак мисля да мина през оня подлез,ей така,на разходка, дано пак там да са онези мургави просяци,дет свирят сватбарската музика на високите децибели и дано единия,по мургавия,и по слабичкия,пак да ми се усмихне и пак да ми се поклони кът на британската кралица. Ей сега почвам да се къпя,да се обличам,да съм готова,ще се направя по красива от вчера.

  1. желаещ да прочисти ауспуха на льотчика каза:

   По-предната статия за Мая Манолова, където тоя социопат сееше воня и мирис на мърша.

 16. Само да уточним за адреса и за времевите разлики в щатите: Цитирам текста на статийката: „… са от един и същи район – САЩ, Чикаго, Далас.“. Градовете Чикаго и Далас, не са в един и същи ‘район’,а влизат в една и съща времева зона. Град Чикаго се намира в щата Илиноис, а град Далас в щата Тексас. Разстояние между градовете Далас и Чикаго е 1 554 км, или 932 мили.
  Ай-пи адреса е от град Далас, щата Текса. За да не се получи накакво объркване ,във връзка с ‘времевите зони’ в щатите , трябва да се каже ,че в САЩ има общо , ако се брои и тази на Хавайте ,които също са американски щат, общо 6 часа времева разлика. Примерно когато в Ню Йорк е 16:00 часа, следобяд, в градовете Чикаго,щат Илиноис,Мемфис, щат Тенеси или Далас ,щат Тексас е 15:00 , в град Денвър,щат Колорадо или в Санта Фе, щат Ню Мексико е 14:00, в Лос Анжелис,щат Калифорния,Портланд,щат Орегон или град Сиатъл, щат Вашингтон е 13:00, а в град Хонолулу, на Хавайте е 10:00 сутринта. Времевата зона на която е град Далас се намира е приблизително на меридиана на който е град Чикаго,щат Илиноис и понеже град Чикаго е много по-голям от Далас, Чикаго е с над 3 милиона жители ,само града, без околностите,( тука му е мастото да напомним на любезния читател, че около 10% от жителите на Чикаго имат българска ‘жилка’, което прави автоматически град Чикаго и околностите му, да е втория най-многоброен „български “ град , с около 300,000 човекокалпака) , та и затова и град Далас се води по ‘Чикагско ‘време’.
  Смисъла на картинката с изпращането на ай-пито е : град – Далас, регион (щат) -Тексас, а времевта зона , е “ Чикагово време“.Чикаго се намира в щата Илиноис.

  1. Петър, ама ти си много заядлив, бе. Това са „Подробности от пейзажа“ по определението на незабравимия Станислав Стратиев.
   Важното е да са разлаят кучките!…

   1. Туй ти име най ти отива,най отговаря на горния ти етаж. Другите ги заеби.

 17. Афера не точно по Темата но е точно за Разследващи журналисти и Непродажни Прокурори и Лекари!!!
  Става дума за живота на Хората!!!

  ЧТО ШЕВЕЛИТСЯ В МАСКАХ?! ЧЕРВИ?!https://www.youtube.com/watch?v=KAKCEM6Q01A

  Не само в маските но и в Бързите тестове!!!От Германия !!!

 18. Имало образувана проверка по жалба на някой си /от МВР не казват кой/, защото се бил припознал в двата коментара и се обидил.

  Каква точно е проверката, защо е, така и от МВР не казаха, но поискаха отговор от мен, защото съм главен редактор на сайта АФЕРА.

  Видях въпросните коментари. В тях няма посочени конкретни имена, за да се обиди някой конкретно, а това, че някой се е припознал в тях, нищо не означава.

  Отговорих на ИП при ОД на МВР – Бургас, че няма как да им дам личните Ай Пи -та на лицата, които са коментирали, защото това е абсолютно неетично за една медия, освен при случай, когато става дума за заплахи или брутални конкретни квалификации, застрашаващи някого, или националната сигурност.

  Та, с такива ми ти работи се занимава родната полиция…..В.Томова

  Значи- пишеш Корумпиран Аморален Продажен Комбинатор Подмазвач Подкупен абе повечето черти за един Криминален профил без да посочваш Имена и повечето Политици Ченгета Прокурори и Съдии се Припознават в Него??? Събитията и личностите нямат нищо общо с реални събития и лица!!!Не се отнася за сюррелалистичната обстановка в която живеем!!!

  1. GERBIDNATA,,POLICIJA,,NE E NISHTO DRUGO OSVEN,,ZAKONNO/VAORAGEN OTRJAD ,,OT MAMINI SINCHETA,SELSKI PATKI I ANABOLNI PSEVDO/MUTRI..,,SRESHTU,,NAROD I,,OPOZICIJA,,!

 19. „Човек е създаден от Бог но, притежава свободна воля. Той може да се унижи до животното и да се възвеси до богоподобно същество. Той може да стане свой скулптор и творец.“ ~Джовани Пико дела Мирандола~

 20. в Бургас нещата са много зле. Още си държат на „работа“, корумпираният прокурор Ангел Георгиев по делото Гранити. много работа им върши.

 21. На предишните избори гласуваха 53% от народа. На сегашните ще гласуват много по-малко, може и под 40%.Тези хора също като мен презират политическата сган като цяло, а не себе си, понеже един ме пита какво ми било специалното.
  Половината българи мислят като мен, че всички са боклуци.И точно те са мислещите същества у нас.Заблудените, вярващите на тикви, льотчици, славита и пр.са ужасяващо наивни.Защото никой не заслужава да рискуваш да пипнеш някой вирус, отивайки да гласуваш.За да може някой търбух да лапа депутатски заплати.
  Негласуващите са мнозинството от народа, и по- стойностната част.
  Вярващите на бандити са доста тъпи.Ако изборите променяха нещо, щяха да ги забранят.
  Това е положението.

 22. Г-н Брайер (член на Пиратската партия) твърди пред германския съд, че интернет сайтовете на федерални служби, които той посещава, регистрират и съхраняват IP адреса му и по този начин биха могли да си изградят представа за интересите му. За тази цел според него е необходимо да даде съгласие. Службите регистрират и съхраняват освен датата и часа на ползването и IP адресите на посетителите, за да се защитят от кибератаки, както и с цел осъществяване на наказателно преследване на подобни атаки.
  Федералният върховен съд сезира Съда на ЕС, за да се установи дали в този смисъл динамичните IP адреси представляват лични данни по отношение на администратора на интернет сайта и дали по този начин се ползват от защитата, предвидена за такива данни.Въпреки че динамичният IP адрес на г-н Брайер не позволява директното му идентифициране, се приема, че той би могъл да бъде индиректно идентифициран от комбинацията на IP адреса му и информацията, която интернет доставчикът има за него. В този случай IP адресът представлява лични данни по отношение на администратора на лични данни (федералните служби), когато същият разполага със законни средства, позволяващи му да идентифицира посетителя благодарение на допълнителната информация, с която разполага доставчикът на интернет услуги на посетителя. Според съда администраторът на лични данни или трета страна, на която са прехвърлени данните, би могъл да ги обработва без съгласието на потребителя при наличие на законна цел, каквото е в случая осигуряването на продължителното поддържане на уебсайта.Като извод от казаното по-горе може да се приеме, че както статичните IP адреси, така и динамичните IP адреси в немалко случаи биха могли да се приемат за лични данни и спрямо тях е необходимо да се спазват правилата за събиране и обработване на лични данни. Този извод е важен както за дружествата, които желаят да проверяват достъпните за тях IP адреси за вируси или кибератаки, така и за дружествата, използващи IP адреси за онлайн аналитични, статистически и рекламни цели (напр. в платформите за електронна търговия). Като цяло препоръчително е всяко дружество, което разполага с уебсайт в Европа, да прецени дали разполага с IP адреси, въз основа на които да може да идентифицира дадено физическо лице, и да предприеме стъпки за спазването на приложимите правила за защита на лични данни.

 23. Практиката на Съда на ЕС
  От май 2018 г. се предвижда, че някои категории онлайн данни биха могли да се приемат за лични данни и сред тях са включени и IP адресите.Друг е въпроса , че Ай пи тата могат да се редуцират и крият безкрайно, на тъпаците им трябва явно доставчика на нет,но тва пак не е гаранция ,че ще намерят физическото лице ,хахаха.

 24. Не се учудвм, Афера отдавна е под карантина, не ми се вярва коментарите да се трият само от нея.

 25. Копоите не спят, следят, четат, отмъщават. Вместо да вземат да уволнят този нерез, дето сам си е изложил на показ просташките снимки, вместо да си гледа работата, те търсят хората, които са възмутени от тази простащина. Защото те му плащат на този нерез голямата заплата и привилегиите, както и на всички шапкари, и изискват от тях сериозно и отговорно отношение към службата, което в случая липсва. Ако това беше се случило по времето на лошия комунизъм, този нерез щеше отдавна да е вън от всякакви военни структури, и най-вероятно щеше да бъде съден.

  1. Не твойто,мойто искат,твойто нямат кво да го праят,твойто е въздух под налягане, все едно да искат айпито на мангалката,седнала на стълбите на подлеза или по тротоарите на Варна да проси. Мойто искат, тук става въпрос за връчване на награда за граждански дълг, ти кво си помисли. Тъй кът те гледам,май негонен бягаш.

 26. Влизаш в GOOGLE преводач отваряш български пишеш на български а отдолу нито веднъж не показва че е Български???- македонски сръбски украински и т.н. Та МВР Прокурори и служби защо не се намесват в такива въпроси с които се подкопава България???Засегнати били от голите снимки!!! Има една пословица-Жената на Императора не само трябва да е Целомъдрена но и да Изглежда такава!!!Който казва че Моралът не влияе на работата особенно на разузнавача-греши!!!Не се правете на Джеймс Бонд!!!Да сте го видели да изпраща голо-селфи за да Чука???
  Още нещо за преводачът-Пишеш на английски-Путин е добре и го превежда-Путин е зле… а при Бидона-обратното!!!

  Алгоритмите на лъжата !!!

 27. Британският съвет в България???Британски съвет България официално възобновява работа на 18 февруари 1991 г., с подписването на двустранно междуправителствено споразумение между Обединеното кралство и Република България за основаването и работата на културни центрове.???

  Да задълбаем по-надълбоко!!!Нали напоследък се говори много за агенти!!!
  https://www.youtube.com/watch?v=khFXudJEywA

 28. Да, онзи луд имитира, че е от Чикаго, ама от наша територия превръща сайта в кенеф.
  Със сигурност клетвите му ще се обърнат срещу него и Бог ще го прати в пъкъла.
  Понеже и моята майка като на Томова е покойница, а той и нея псуваше, скоро ще иде при нея.
  По въпроса за изборите, след като един рекламира постоянно една мафиотска шайка, която освен самите комуняги никой не харесва и която е още по-.гадна и от герб, понеже герб е метастаза на основния тумор бкп, естествено е аз да апелирам да не се гласува за
  бсп.Лично аз няма да гласувам за никой, защото презирам всички.

  1. И какво ти е толкова специалното, че презираш всички? Сигурно презираш и себе се?!

 29. Добре, че дойде демокрацията, та да има гласност, свобода на словото и да няма цензура, още по-малко политическа. ОлЕкна ми.

 30. Обикновени боклуци, които се мислят за вся и всьо. Тия, дето ни управляват, са същите. Затова сме на този хал.

  Иначе за онзи съм убеден, че ако Томова го пипне и му обърше само два шамара, онзи ще си нацапа бельото.

 31. Международният анализатор Ивета Чернева подложена на психоатаки и сплашване, с ”работна среща” в ДАНС

  Бях българският финалист за Специален докладчик на ООН за свободата на словото преди месеци. За всички нас е ясно, че в България имаме проблем със свободата на медиите. Оттогава насам съм подложена на психологически атаки от непознати, опити за заглушаване и сплашване. Това пише международният анализатор Ивета Чернева в писмо до Фрог нюз и разказва за своята ”работна среща” в ДАНС, разговори с Прокуратурата и МВнР и за натиска върху нея от властта и премиера Борисов.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *