« Върни се назад Публикувано на 26.03.2021 / 17:10

ГДБОП, ВМЕСТО МВР ДА МИ ИСКА АЙ ПИ-ТА НА КОМЕНТАТОРИ, ЗАЕМЕТЕ СЕ С ТЕРОРА НАД ВЕСЕЛИНА ТОМОВА!: „ВСЕ ТАКА ЩЕ ТЕ ТРОВЯ, ДОКАТО ТЕ ВКАРАМ В ГРОБА. ТАМ ТИ Е МЯСТОТО, ПРИ ЧЕРВЕИТЕ, КАКВАТО СИ И ТИ САМАТА. ЩЕ ТЕ ВКАРАМ В ГРОБА“

Вчера в АФЕРА се получи искане от ИП при ОД на МВР – Бургас, с което искат Ай Пи-та на две лица, които са коментирали публикация на АФЕРА във връзка с шефа на Военното разузнаване, който лъсна по голи атрибути.

Имало образувана проверка по жалба на някой си / от МВР не казват кой/, защото се бил припознал в двата коментара и се обидил.

Каква точно е проверката, защо е, така и от МВР не казаха, но поискаха отговор от мен, защото съм главен редактор на сайта АФЕРА.

Видях въпросните коментари. В тях няма посочени конкретни имена, за да се обиди някой конкретно, а това, че някой се е припознал в тях, нищо не означава.

Отговорих на ИП при ОД на МВР – Бургас, че няма как да им дам личните Ай Пи -та на лицата, които са коментирали, защото това е абсолютно неетично за една медия, освен при случай, когато става дума за заплахи или брутални конкретни квалификации, застрашаващи някого, или националната сигурност.

Та, с такива ми ти работи се занимава родната полиция.

В същото време от дни наред срещу мен брутално се вихри терор и люти закани и заплахи за убиване, малтретиране и затриване.

В сайта под публикациите вилнее лице, обозначило се като „онзи“.

„Онзи“ коментира почти всяка публикация вулгарно, отвратително арогантно и нагло, затова коментарите му са изтривани от АФЕРА.

Освен това обаче, „онзи“ персонално и фиксирано тероризира мен със закани и заплахи.

Ето последните, които умишлено оставих в сайта АФЕРА, без да бъдат изтрити. След като натиснете върху скрийн-шот -овете, ще ви излезе в едър план написаното:

Предният път, когато по същия начин едно лице ме тероризираше и заплашваше брутално чрез коментари в сайта, след проверка по моя жалба, се оказа… съдия от Бургас.

Нищо не последва за него, въпреки че го разкриха, но пък едва не уволниха полицая, който го разкри и вместо санкции да получи съдията, разкрилият го полицай беше подложен на тотален натиск от шефовете си в МВР да го прикрие и да потули случая.

Свикнала съм институциите нищо да не правят, но все пак официално сигнализирах ГДБОП „Компютърни престъпления“.  Да видим каква ще я свършат.

Иначе набързо, след проверка на АФЕРА, се оказа, че различните Ай Пи-та от които заплашва „онзи“ са от един и същи район – САЩ, Чикаго, Далас.

Ах, колко актуално звучи Чикаго, а?:

Разбира се, това нищо не означава, всеки може да се „вкара“ с Ай Пи откъдето си иска.

Но, драги ми, ГДБОП, вместо МВР да ми иска Ай Пи -та на хора, които изразяват мнение и позиция в коментарите си, айде сега се хванете на работа и издирете писмовния терорист, който брутално ме тероризира със заплахи за живота ми!

Мога да се справя и по „друг начин“, но нали живеем в „демократична държава с институции с добри контакти с партньорските служби“, а?!

Веселина Томова

«