« Върни се назад Публикувано на 26.06.2011 / 11:17

Гарелов чете записки в оправдание, Кулезич – ледена в скандал с агент „Талев”

 

 

Безумно Гарелов размаха в. Шок, свързвайки го с Кулезич и започна да чете дописки от жълтия вестник. Той каза, че не само братя Диневи давали пари да бъдат провъзгласени най-добрите журналисти, а имало и още куп мастити радетели на телевизионната журналистика. А мястото било във Свети Влас, защото било най-хубавото по морето.

„Големият въпрос е всички ние имаме ли право на обществени изяви, докато, вие г-н Гарелов имате такива изяви”, контрира Люба Кулезич като уточни, че години наред отляво, отдясно, отгоре и отдолу такива като Гарелов раздават вето в българската журналистика.

Кулезич няколко пъти постави въпроса може ли да е невинна такава авантюрата между бизнеса, журналистиката и наградите и попита защо сред номинираните липсват журналисти, които правят истински разследвания като Диляна Гайтанджиева и Васил Иванов и дали това не е свързано с факта, че работят в Нова телевизия. Както е известно Гарелов е в разпра от години с Нова телевизия. Кулезич уточни, че сямата тя се е отказала да бъде номирина в подобен конкурс като този на братя Диневи.

„Ужасно приятно ми беше с вас, толкова приятно, че не мога да си позвол да остана повече”, прочете си рецитацията Гарелов и напусна студиото.

Гарелов отбягваше всички въпроси, свързани с агентурното му минало, както и това, че непрекъснато участва в някакви комитети и пиар-кампании. Последната е свързана с Меглена Кунева.

 

Afera.bg

 

«