« Върни се назад Публикувано на 31.12.2014 / 13:28

Гамизов спешно трябва да пише до екзорсистите от ЦРУ!

Сетаф ГамизовСтефан Гамизов във ФБ: „Нещата в обичната ми България достигнаха до състояние, което наричам „Българският Холокост“. Затова, както ви обещах отивам до Йерусалим за да се опитам да положа началото на възраждането на едно забравено и унищожено от комунистите дело. От вчера ми се случи какво ли не! Сякаш злите сили правеха всичко по силите си да не стигна до целта си – бури, турболенции, отменени полети… Накрая тръгвам в свирепа снежна буря и никога не съм бил толкова спокоен. Някъде в сърцето си знам, че злото в България агонизира, макар, че изглежда толкова силно! Следващата година ще поставим началото на свършекът на мрака в България!
Такааа….
Първо, Гамизов, съвсем спокойно ти разрешавам да не си удържаш обещанието и да ходиш в Йерусалим, а да заминеш за Полски тръмбеж…веднага!
Второ, Гамизов, ако „злите сили“ те преследват, то тогава веднага престани да си контактуваш с Кулезич и Цветанов. Ти не знаеш, но сред посветените те са известни като „Вещиците от източна Банкя“!
Трето, Гамизов, догодина, малко преди да „поставиш свършването на мрака в България“ провери следното:
– има ли ток в стаята ти в Йерусалим
– жена ти действително ли ти е сложила аспирин, а не нещо друго в багажа
и
– ако наяве те преследва Баскервилското куче, то веднага звънни на Сириус Блек, кръстник на Хари Потър, да ти премери кръвното!!! С тези неща шега не бива!!!
Весела Нова година, пич!

Васил ПетевВасил Петев

«