Публикувано на 30.07.2020 / 8:30

ГАЛИН КОСТОВ ОСЪДИ ХУНТАТА НА ПРОКУРАТУРАТА, КОЯТО СЕ ГАВРИ 10 ГОДИНИ С НЕГО, МЕРЗАВСКИ ПРОИЗВЕЛА ГО В „ПОРЪЧИТЕЛ НА УБИЙСТВО“

Доста публикации имаше в сайта АФЕРА  относно делото „Гранити“, което повече от 10 години се мотае между инстанциите, един от подсъдимите е бившият съдия, после ЧСИ Галин Костов – вече двукратно оправдаван от две инстанции.

Вън от вниманието на хората остана обаче, че някъде 2015-2016 година Варненската окръжна прокуратура се включи в гонката срещу Костов и внесе в съда обвинителен акт за извършено от него данъчно престъпление. Понеже обвинението беше пълна измислица, Костов беше оправдан и присъдата влезе в законна сила.

След това Костов е подал иск срещу прокуратурата по ЗОДОВ и на първа инстанция му е присъдено обезщетение в размер на 120 000 лева, както и заплащане на разноските му в размер на 14 000 лева.

Понеже прокуратурата не плаща, нашият /данъкоплатски/ масраф за този експеримент на Окръжна прокуратура гр. Варна възлиза на 120 000 лева + 14 000 лева. Засега – защото Апелативен съд София може да намали сумата, но може и да я увеличи до искания размер – от 120 000 до 180 000 лева.

NON BIS IN IDEM

Бележка на АФЕРА: 10 ГОДИНИ /!!!/ водим битка с МРЪСНАТА „ПРАВОСЪДНА“ ХУНТА И С ХУНТАТА НА БОЙКО БОРИСОВ, КОЯТО САТАНИЗИРА ЕДИН НАПЪЛНО НЕВИНЕН БИВШ БЛЕСТЯЩ СЪДИЯ И ГО ПРОИЗВЕДЕ КАТО „ПОРЪЧИТЕЛ НА УБИЙСТВОТО“ на бургаския бизнесмен Стоян Стоянов.

Десет години медиите мълчаха като насрани и възвеличаваха „успеха“ на Борисов, Цветанов, Флоров и цялата им мерзка компания.

Галин Костов бе оневинен на два пъти и още чака окончателното последно съдебно решение.

А МРЪСНИЦИТЕ ОТ ВАРНЕНСКА ОКРЪЖНА ПРОКУРАТУРА, които и те, барабар петко с останалите мерзавци, погнаха Галин Костов и в резултат той осъди прокуратурата, тепърва ще ги обозначим и разкостим поименно.

Ето и цялото решение на съда: Решение

Afera.bg

 

Коментари 10 за
“ГАЛИН КОСТОВ ОСЪДИ ХУНТАТА НА ПРОКУРАТУРАТА, КОЯТО СЕ ГАВРИ 10 ГОДИНИ С НЕГО, МЕРЗАВСКИ ПРОИЗВЕЛА ГО В „ПОРЪЧИТЕЛ НА УБИЙСТВО“”

 1. Владимир хасковски ли е героят в тая скалъпена прокурорска дрисня? Един кмет или зам.кмет не е арестувал.Само кокошкари,които биват оправдавани.

 2. Ангел Георгиев , зам. Окръжен прокурор и един от прокурорите по това дело, беше върнат редови прокурор след като беше арестуван с подкуп. Арестуват те с подкуп и после те връщат на работа.
  Ангел Георгиев манипулираше това и още много други дела. Примерно от жертвите правеше обвиняеми, а от престъпниците защитени свидетели.

  Милен Димитров-Подлогата, уволнен началник на ОДМВР, Бургас и съучастник в обвинението, бе върнат на работа в отдел жандармерия Бургас. Подлогата лично наблюдаваше това и други дела , където престъпници си бяха платили на прокурори като Ангел Георгиев и Емил Христов.

  Емил Христов, уволнен за търговия с влияние, мисля че е върнат да работи като прокурор.
  Изнудваше жените на арестувани обвиняеми да спят с него за да се намеси.

  Ако някой се чуди какъв е проблема? Точно това.

 3. Българи, това може да се случи на ВСЕКИ един от вас! За това оставка на гЕШЕВ и промяна на законите за персонална отговорност на съдии, прокурори и следователи…..Когато нещо сбъркам или счупя в работата, аз си плащам за щетата…От къде на къде ние, като данъкоплатци ще плащаме за безобразията на прокурори, съдии и следователи? Щото видите ли били „магистрати“…….Нали по конституция всички са равни……Или някои са по-равни? Да си плащат от заплатите и бонусите, затов в КС взимат по 10 000лева заплати и 8 000лева пенсии…….Без бонусите…

 4. Относно здравните аспекти на подобен тормоз от държавата: психологическите и психическите поражения няма да ги споменавам. От такъв сериозен и дългогодишен стрес много лесно се получава диабет, 2-ри вид. Някакъв вид рак също. Импотентност при мъжете. Отблъснати близки и приятели, които гледат да стоят по надалечко от държавно тормозеният индивид. За повечето от тях той става престъпник. После и да го оправдаят, пак всеки си има вече едно наум за него. Ефектът е подобен на този да ви ампутират крайници. Всичко се променя и нещата повече не могат да бъдат както преди. Благодарение на глупостта, безхаберието и безчовечността на държавни служители.

 5. Човекът е имал късмет, че е професионалист – бивш съдия. Вероятно това му е помогнало. Иначе Гешев не е първия, който не се съобразява с нищо. Всичко е прогнило. Вадиш доказателства и съдийката вика „аз какво да направя“. Искаш експертиза да отговори на няколко въпроса – няколко вещи лица се отказват. Минава близо година и когато накрая се намира вещо лице да отговори, съдът не харесва отговорите и казва, че тази експертиза няма да се вземе под внимание, щото не била важна за делото, сьдът не казва защо е допуснал такава експертиза. Въобще е изненада някой да получи правосъдие. То май всичко е изненада в тази страна.

 6. Иване, Гешеф ли си Каскетоф ли си… ще ти игря едно сомбреро в тъпата мутра каскетска.
  Айде самонабивай се с 200 в г@за на тиквата!!!

 7. Все пак се проглеждат Весе,има всякакви откачалки.НУЖНА СИ НИ, НА НАС НА ВЪЛГАРИЯ.

  1. Ей, „Иван“ ли си, драган ли си, ако още веднъж си позволиш да ме заплашваш, ще се видиш в чудо.

   1. Кой е този ИДИОТ. А бе ,червей,косъм да падне от главата на Томова, считай се за умрял. Лично ще те открия,няма да имам жал ,нито към възрастни,нито към деца. Мамето ти ще разкатая,знай го.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *