« Върни се назад Публикувано на 17.07.2017 / 12:09

ГАЛИН КОСТОВ, ЖЕРТВА НА БЕЗУМИЕТО НА ЦВЕТАНОВ & ГДБОП „ЦОНОВСКИ“, ОТНОВО ОПРАВДАН ПО ДЕЛОТО „ГРАНИТИ“!

галин костовЩо е рекла АФЕРА, все е вярно!

Помните ли МРАКОБЕСНИЯ БИВШ ВЪТРЕШЕН МИНИСТЪР ЦВЕТАН ЦВЕТАНОВ, който през октомври 2009 година, като новоизлюпен министър на МВР помпозно обяви, че хванал „поръчителят“ на поръчковото убийство на бургаския бизнесмен Стоян Стоянов? И този „поръчител“ се оказал … бившият брилянтен варненски съдия Галин Костов?!

След като повече от ЧЕТИРИ ГОДИНИ ДЪРЖАХА Галин Костов по арести и в затвора, и след като веднъж бе вече оправдан, а делото бе върнато отначало, заради безумен обвинителен акт, граничещ с литературни мистификации, днес Бургаският окръжен съд ОТНОВО ОПРАВДА Галин Костов. Адвокат на Галин Костов е Бранимир Балачев и перфектният юрист Димитър Димитров.

От първия ден на ареста на бившия блестящ варненски съдия Галин Костов, направен при поредната поръчкова акция на Цветанов и кохорта, АФЕРА НАПИСА КАТЕГОРИЧНО, ЧЕ ГАЛИН КОСТОВ Е НЕВИНЕН И Е ЖЕРТВА НА СМАЗВАЩАТА ПОРЪЧКОВА МАШИНА НА ЧЕНГЕТА И ПРОКУРОРИ.

ГОДИНИ НАРЕД САЙТА „АФЕРА“ ПУБЛИКУВА КУПИЩА РАЗСЛЕДВНИЯ за безобразното дело „Гранити”. ЧЕТИРИ ГОДИНИ ГАЛИН КОСТОВ ЛЕЖА В ЗАТВОРА, ЗАРАДИ БЕЗУМИЕТО НА ЦВЕТАНОВ, ФЛОРОВ, ЦОНОВСКИ И ПРОКУРОР АНГЕЛ ГЕОРГИЕВ!

Днес след повторното връщане отначало на делото „Гранити“ Галин Костов получи оправдателна присъда.

Този път Бургаския окръжен съд даде осъдителни присъди за поръчителство на Станислав Михайлов от 20 години, на Стоян Петров от 20 години, 18 години за Стоян Колев и 17 години за Нено Стоянов.

Който се е докоснал до това ТАКА НАРЕЧЕНО „ДЕЛО“, с очите си е видял що за БЕЗУМИЕ Е ТО. Години наред продължава да се влачи и го чакат още години – след обжалване и протести, които очевадно ще последват.

И всички това, заради кретенизма на МВР и ГДБОП на Цветанов в сие с поръчковите им прокурори.

Afera.bg

 

 

«