« Върни се назад Публикувано на 09.07.2021 / 19:40

ГАЗЯТ ЗАКОНА, ЗА ДА ИЗЧЕГЪРТАТ ШЕФА НА МБАЛ „СВЕТА АННА“ – ВАРНА! РАДЕВИЯТ КАЦАРОВ БЕЗОБРАЗНО ВРЪЩА КОСТОВО-ДОБРИНМИТЕВАТА КОХОРТА! РАДЕВ, ЗА ТРЕТИ ПЪТ СЕ ИЗХРАЧИ ВЪРХУ ВАРНА И ЩЕ СИ ГО ПОЛУЧИШ!

На снимката: Стойчо Кацаров и Иван Костов

Отвратително безобразен „маньовър“ набутва служебното правителство на Румен Радев, в лицето на здравния му министър Стойчо Кацаров, за да харижат Окръжна болница във Варна – МБАЛ „Света Анна“ в ръчичките на Иванкостово – Добринмитевата кохорта, която Варна помни с омерзение и отвращение, и която преди години свали от власт.

И това Радевият здравен министър Стойчо Кацаров и Радевото служебно правителство прави ГАЗЕЙКИ ЗАКОНА, за да изчегъртат шефа на МБАЛ „Света Анна“ – д-р Красимир Петров.

Д-р Красимир Петров, чийто екип успя да промени до неузнаваемост най-старата варненска болница – бившата Окръжна болница, сега МБАЛ „Света Анна – Варна“, е превърнат в мишена за изчегъртване от „Демократична България“, която КОНСУМИРА ВЛАСТ ЧРЕЗ СЛУЖЕБНИЯ КАБИНЕТ НА РУМЕН РАДЕВ И ПРЕЗ МИНИСТЕРСТВОТО НА ЗДРАВЕОПАЗВАНЕТО.

Първият директорски мандат на д-р Красимир Петров изтече в началото на тази година.

Министерството на здравеопазването обяви конкурс, който блестящият хирург спечели на 25 март т.г.

Бордът на директорите и държавата, като най-голям собственик в болницата обаче, НЕ ФИНАЛИЗИРА процедурата по преизбирането на д-р Красимир Петров, въпреки че е спечелил конкурса, по простата българска традиционно позорна причина – че междувременно започнаха трусовете по смяна на властта.

И ГАЗЕЙКИ ЗАКОНА, същата тая „нова власт“, в лицето на Радевото служебно правителство, понеже реши да си набута „десносектантските“ проксита, обяви … нов конкурс за избор на директор.

„Връщане на държавността“, „но морал“, „прозрачност“, а, Радев?!!!

Цялото това МЕРЗКО УПРАЖНЕНИЕ, ПОТЪПКВАЩО ЗАКОНА, е заради това, да се набута за шеф на МБАЛ „Света Анна – Варна“ човекът на Иван Костов от ДСБ – ортопедът Николай Коларов, лансиран от друг човек на Иван Костов и известен от времето на Добрин Митевата кохорта във Варна – д-р Ивайло Митковски.

На снимката: Николай Недков, ексдиректор на Златни пясъци, през който мина цялата мръсна приватизация на Златни Пясъци АД по времето на Костов и Добрин Митев, Васко Василев, наричан по времето на Добрин Митев и Иван Костов – Васко „Касичката“ и Ивайло Митковски – съратник на Добрин Митев по времето на Иван Костов

На снимката: Схемата на кръга Добрин Митев от мракобесното време на Иван Костов във Варна.

Като се има предвид и, че Варненската Терапия – Универститетската болница „Света Марина“ пък се управлява също от човекът на Костов – проф. Красимир Иванов, Варна „успешно“ ще се върне в най-мракобесния си костово – добринмитевски период, благодарение на Румен Радев и служебното му правителство.

АФЕРА публикува писмото на лекарите от МБАЛ „Света Анна“ до здравният министър Стойчо Кацаров по -долу, но лично аз няма да спестя острите си думи към ментора на това служебно правителство Румен Радев:

Радев, това е третото ти /официално/ изхрачване срещу Варна!

Първото – с позорното назначение на „нов“ областен управител в лицето на едно изумително нефелно лице, с чието назначение угоди на мръсни задкулисни кръгове, проводници на които са кадровиците ти Пламен Узунов и Николай Копринков.

Второто – с потресаващото назначение на „нов“ шеф на ОД на МВР – Варна, в лицето на един измислен „пингвин“ – „профи“ в сто и една кавички, с чието назначение угоди на мръсни задкулисни кръгове, проводници на които са кадровиците ти Пламен Узунов и Николай Копринков. Неслучайно във Варна напоследък няма никаква активност на МВР, а единствено на ДАНС, просто защото, твоето правителство, Радев, сложи един „чесън“ да управлява МВР – Варна.

Третото – е мерзостта, с която „изчегъртвате“ д-р Красимир Петров!

Всичко свързано с Варна ми е лично, Радев!

Познавам д-р Красимир Петров от години. За разлика от твоите мишки, които са те наобиколили, налазили и обсебили, д-р Красимир Петров е пич, мъжкар и не само изключителен специалист и професионалист, но и великолепен мениджър!

Д-р Красимир Петров направи и невъзможното, за да превърне МБАЛ „Света Анна“ в бижу! Без да краде, без да присвоява, без далавери и мушенгии / и това личи от всички проверки направени на болницата!!!/, а единствено с всеотдайност, сърце, управленски умения и мъжкарство!

Да „изчегърташ“ такъв кадър, за да удовлетвориш властническите щения на лица, които Варна помни с мракобесните думи и действия на Иван Костов & Добрин Митев, значи е единствено – че нито те интересува „връщане на държавността“, нито те интересуват „професионалните качества“ на някого, нито те интересуват резултатите, които е постигнал и какво може, а те водят единствено користните ти лични интереси – властови, комплексарски и угоднически.

Да реанимираш Иванкостово-добринмитеви кадри във Варна, в същата Варна, която живя под зловещия ботуш на Иван Костов & Добрин Митев и добре помни това!!!, е не само храчка върху Варна, но и чиста подигравка с варненци!

Искам да ти го кажа просто, ясно и категорично, и в прав текст, Радев, защото ти носиш отговорност за ТВОЕТО СЛУЖЕБНО ПРАВИТЕЛСТВО И ДЕЙСТВИЯТА МУ – вече водя война с теб! Защото ми е лично!

Защото ми е лично, когато се мачка ЧИТАВ ЧОВЕК, САМО ЗА ДА НАБУТАТЕ „СВОЙ ЧОВЕК“ НА НЕГОВО МЯСТО! Защото ми е лично, когато газейки закона изхвърляте доказан професионалист и честен човек, за да ни набутате „свое послушно и вярно“ пуделче, само и само заради користните ти ангажименти с „десносектантите“, които уж /ще/ те подкрепят за втори мандат.

Защото ми е лично, когато войнстващото бездарие мачка някого абсолютно незаслужено, подло и мръснишки.

Дълго време преглъщах зависимостта ти, само защото години наред водя битки с Боко Тиквата, но след като нагло, открито и демонстративно се изплю върху Варна, Радев, ти сам си пожела войната! И ще я имаш!

Може и да ти е смешно, може и да подценяваш такива „шматки“, като мен и сайта АФЕРА, твоя работа. Но добре е да знаеш, че нито аз, нито АФЕРА имаме загубена война досега.

Без бой няма да се дадем.

Може да изчегърташ д-р Краси Петров, Радев & служебния ти министър, може да ме сложиш пак на външно и вътрешно, може и на странично да ме сложиш, ако щеш, цялата власт е в ръцете ви, но ще дойде ден, както някога – при „гуруто“ ти Костов, когато всичко ще започне да ви се връща с обратен знак.

От Варна! Пак от Варна!

Ето и писмото на лекарите от МБАЛ „Света Анна“ по повод отвратителното „изчегъртване“ на д-р Красимир Петров:

Веселина Томова

«