Публикувано на 09.07.2021 / 19:40

ГАЗЯТ ЗАКОНА, ЗА ДА ИЗЧЕГЪРТАТ ШЕФА НА МБАЛ „СВЕТА АННА“ – ВАРНА! РАДЕВИЯТ КАЦАРОВ БЕЗОБРАЗНО ВРЪЩА КОСТОВО-ДОБРИНМИТЕВАТА КОХОРТА! РАДЕВ, ЗА ТРЕТИ ПЪТ СЕ ИЗХРАЧИ ВЪРХУ ВАРНА И ЩЕ СИ ГО ПОЛУЧИШ!

На снимката: Стойчо Кацаров и Иван Костов

Отвратително безобразен „маньовър“ набутва служебното правителство на Румен Радев, в лицето на здравния му министър Стойчо Кацаров, за да харижат Окръжна болница във Варна – МБАЛ „Света Анна“ в ръчичките на Иванкостово – Добринмитевата кохорта, която Варна помни с омерзение и отвращение, и която преди години свали от власт.

И това Радевият здравен министър Стойчо Кацаров и Радевото служебно правителство прави ГАЗЕЙКИ ЗАКОНА, за да изчегъртат шефа на МБАЛ „Света Анна“ – д-р Красимир Петров.

Д-р Красимир Петров, чийто екип успя да промени до неузнаваемост най-старата варненска болница – бившата Окръжна болница, сега МБАЛ „Света Анна – Варна“, е превърнат в мишена за изчегъртване от „Демократична България“, която КОНСУМИРА ВЛАСТ ЧРЕЗ СЛУЖЕБНИЯ КАБИНЕТ НА РУМЕН РАДЕВ И ПРЕЗ МИНИСТЕРСТВОТО НА ЗДРАВЕОПАЗВАНЕТО.

Първият директорски мандат на д-р Красимир Петров изтече в началото на тази година.

Министерството на здравеопазването обяви конкурс, който блестящият хирург спечели на 25 март т.г.

Бордът на директорите и държавата, като най-голям собственик в болницата обаче, НЕ ФИНАЛИЗИРА процедурата по преизбирането на д-р Красимир Петров, въпреки че е спечелил конкурса, по простата българска традиционно позорна причина – че междувременно започнаха трусовете по смяна на властта.

И ГАЗЕЙКИ ЗАКОНА, същата тая „нова власт“, в лицето на Радевото служебно правителство, понеже реши да си набута „десносектантските“ проксита, обяви … нов конкурс за избор на директор.

„Връщане на държавността“, „но морал“, „прозрачност“, а, Радев?!!!

Цялото това МЕРЗКО УПРАЖНЕНИЕ, ПОТЪПКВАЩО ЗАКОНА, е заради това, да се набута за шеф на МБАЛ „Света Анна – Варна“ човекът на Иван Костов от ДСБ – ортопедът Николай Коларов, лансиран от друг човек на Иван Костов и известен от времето на Добрин Митевата кохорта във Варна – д-р Ивайло Митковски.

На снимката: Николай Недков, ексдиректор на Златни пясъци, през който мина цялата мръсна приватизация на Златни Пясъци АД по времето на Костов и Добрин Митев, Васко Василев, наричан по времето на Добрин Митев и Иван Костов – Васко „Касичката“ и Ивайло Митковски – съратник на Добрин Митев по времето на Иван Костов

На снимката: Схемата на кръга Добрин Митев от мракобесното време на Иван Костов във Варна.

Като се има предвид и, че Варненската Терапия – Универститетската болница „Света Марина“ пък се управлява също от човекът на Костов – проф. Красимир Иванов, Варна „успешно“ ще се върне в най-мракобесния си костово – добринмитевски период, благодарение на Румен Радев и служебното му правителство.

АФЕРА публикува писмото на лекарите от МБАЛ „Света Анна“ до здравният министър Стойчо Кацаров по -долу, но лично аз няма да спестя острите си думи към ментора на това служебно правителство Румен Радев:

Радев, това е третото ти /официално/ изхрачване срещу Варна!

Първото – с позорното назначение на „нов“ областен управител в лицето на едно изумително нефелно лице, с чието назначение угоди на мръсни задкулисни кръгове, проводници на които са кадровиците ти Пламен Узунов и Николай Копринков.

Второто – с потресаващото назначение на „нов“ шеф на ОД на МВР – Варна, в лицето на един измислен „пингвин“ – „профи“ в сто и една кавички, с чието назначение угоди на мръсни задкулисни кръгове, проводници на които са кадровиците ти Пламен Узунов и Николай Копринков. Неслучайно във Варна напоследък няма никаква активност на МВР, а единствено на ДАНС, просто защото, твоето правителство, Радев, сложи един „чесън“ да управлява МВР – Варна.

Третото – е мерзостта, с която „изчегъртвате“ д-р Красимир Петров!

Всичко свързано с Варна ми е лично, Радев!

Познавам д-р Красимир Петров от години. За разлика от твоите мишки, които са те наобиколили, налазили и обсебили, д-р Красимир Петров е пич, мъжкар и не само изключителен специалист и професионалист, но и великолепен мениджър!

Д-р Красимир Петров направи и невъзможното, за да превърне МБАЛ „Света Анна“ в бижу! Без да краде, без да присвоява, без далавери и мушенгии / и това личи от всички проверки направени на болницата!!!/, а единствено с всеотдайност, сърце, управленски умения и мъжкарство!

Да „изчегърташ“ такъв кадър, за да удовлетвориш властническите щения на лица, които Варна помни с мракобесните думи и действия на Иван Костов & Добрин Митев, значи е единствено – че нито те интересува „връщане на държавността“, нито те интересуват „професионалните качества“ на някого, нито те интересуват резултатите, които е постигнал и какво може, а те водят единствено користните ти лични интереси – властови, комплексарски и угоднически.

Да реанимираш Иванкостово-добринмитеви кадри във Варна, в същата Варна, която живя под зловещия ботуш на Иван Костов & Добрин Митев и добре помни това!!!, е не само храчка върху Варна, но и чиста подигравка с варненци!

Искам да ти го кажа просто, ясно и категорично, и в прав текст, Радев, защото ти носиш отговорност за ТВОЕТО СЛУЖЕБНО ПРАВИТЕЛСТВО И ДЕЙСТВИЯТА МУ – вече водя война с теб! Защото ми е лично!

Защото ми е лично, когато се мачка ЧИТАВ ЧОВЕК, САМО ЗА ДА НАБУТАТЕ „СВОЙ ЧОВЕК“ НА НЕГОВО МЯСТО! Защото ми е лично, когато газейки закона изхвърляте доказан професионалист и честен човек, за да ни набутате „свое послушно и вярно“ пуделче, само и само заради користните ти ангажименти с „десносектантите“, които уж /ще/ те подкрепят за втори мандат.

Защото ми е лично, когато войнстващото бездарие мачка някого абсолютно незаслужено, подло и мръснишки.

Дълго време преглъщах зависимостта ти, само защото години наред водя битки с Боко Тиквата, но след като нагло, открито и демонстративно се изплю върху Варна, Радев, ти сам си пожела войната! И ще я имаш!

Може и да ти е смешно, може и да подценяваш такива „шматки“, като мен и сайта АФЕРА, твоя работа. Но добре е да знаеш, че нито аз, нито АФЕРА имаме загубена война досега.

Без бой няма да се дадем.

Може да изчегърташ д-р Краси Петров, Радев & служебния ти министър, може да ме сложиш пак на външно и вътрешно, може и на странично да ме сложиш, ако щеш, цялата власт е в ръцете ви, но ще дойде ден, както някога – при „гуруто“ ти Костов, когато всичко ще започне да ви се връща с обратен знак.

От Варна! Пак от Варна!

Ето и писмото на лекарите от МБАЛ „Света Анна“ по повод отвратителното „изчегъртване“ на д-р Красимир Петров:

Веселина Томова

Коментари 19 за
“ГАЗЯТ ЗАКОНА, ЗА ДА ИЗЧЕГЪРТАТ ШЕФА НА МБАЛ „СВЕТА АННА“ – ВАРНА! РАДЕВИЯТ КАЦАРОВ БЕЗОБРАЗНО ВРЪЩА КОСТОВО-ДОБРИНМИТЕВАТА КОХОРТА! РАДЕВ, ЗА ТРЕТИ ПЪТ СЕ ИЗХРАЧИ ВЪРХУ ВАРНА И ЩЕ СИ ГО ПОЛУЧИШ!”

 1. Веси по добре не може да бъде казано,и аз гласувах за Радев но той ме разочарова, още повече той ме амбицира да гласувам против него,за това те моля направи партия,платформа каквото решиш обедини хората с това мислене за да видиш плодовете на своята работа.Аз от много години чета АФЕРА време е да се направи нещо.

 2. Най вдясно долу на снимката има един мишок Любчо Роев.Има да плаща едни парички от едни избори.Само да си знае че не сме го забравили.Да се оглежда

 3. Виждам подписите на няколко мои приятели – медици! Значи – с тях съм! Безрезервно! Вярвам на д-р Демиров, на д-р Цолов с когото съм пораснал и на още един медик – който скоро ме върна от там от където връщане няма ( затаявам името по мои си причини) ! Без масов протест, тази работа няма да стане. От понеделник нататък – това е възможно! Да не чакаме повече! На площада! Да спасим болницата – тя е наша!

 4. Тъжната рекапитулация на 30 годишната демокрация финализирана с един куп идиотски екстри от един тъп еднокнижник, който опозори България, и най-страшното доведе народа до такова духовно сриване, което едва ли може да се възстанови, особено на фона на Радевите мераци, че и насилстването ни да прегърнем еврото и джендърските ценности. „България при управлението на ГЕРБ и Бойко Борисов“ в. Поглед Мисля си що не създадем комитет с предложение за друг президент, например Велизар Енчев, дипломат, доказан морал, езикова култура и националист. Давайте предложения..

 5. Нелегалните спящи клетки не спят !
  Правят се на умрели лисици,рипат от нафталина и нападат мандрите отново и отново…
  Ядат кашкавал от години и са свикнали,не щат да минават на друго…

 6. Вижте картинката на Божков във фейсбук , ДПС заедно с ДБ отдясно , а от ляво са Бойко и Мая, Слави е в средата , а също Божков каза, че ДПС и ДБ са партията на Слави! А Слави е от атлантическия клуб.

 7. Тази война срещу Льотчика, въплъщение на низост и подлост, се подкрепя от стотици хиляди хора, които са отвратени от тая мутра.Те желаят победа срещу масона, зеления чорап, тримореца и натовеца.
  Не гласувайте за Радев, освен ако не сте жалки като него!

 8. Въпреки че моят пост няма връзка с публикацията, да кажа, че се опитах да постна едно изречение в дир-а , и въпреки че познах няколко светофара и различни Ппс-та, не ми допуснаха мнението. И докато се чудех за коя мутра да гласувам, принудиха ме да взема категорично решение.

 9. Моля да изгледате видеото с Джон Пъркинс,изповедта на един икономически килър,как лицето предател румен радев зобива последния пирон в изтощеното тяло на България;
  https://youtu.be/Hd6M-oePMFs
  Горещо препоръчвам на читателите на сайта „Афера“,това видео,за да им стане ясно,какво прави един еничер румен радев,този се оказа по-ЗЪЛ от бойко измамника!!!

 10. Варна е като мокър барут-не се пали само намирисва на сяра и на трупове от гардероба.
  Нафталин.
  И смирени хорица,дето се разхождат по алеите на Морската градина…
  Византия.
  Варненци от време оно обичат да се хвалят като им дойдат гости от София.
  Гагаузландия.
  Докторе ,да беше открил едно отделение в Окръжна болница за изчегъртване на варненската овча кроткост и тъпота…
  Св. Анна “ едва ли ще осиротее след изчегъртването на д-р Кр. Петров,но Варна гарантирано ще продължи да блее…
  Офца.

  Венсеремос.

 11. 31 години капитализъм – 31 годин демодернизация, деградация, грабеж и геноцид.

 12. Герб масово, чрез бедност държеше в зависимост всички българи! Герб упражняваше геноцид и извратеност срещу народа! Време е народа да си го върне!

 13. Радев е помияр още преди 5 години ви писах, но ще разберете, уж имате инстинкт за хората, не сте на 20 години да кълвете като рибките. Тогава в миналото Радев е голяма работа велик човек Йосиф Джугашвили Радеффф бащата на нацията, партизански вожд . Сега му яжте чепа на вмирисания зелен чорап, умствено изостанал дебил, под фуражка мозък няма!

 14. Пак сме в добре познатата Стара обстановка- Когато л?йната изплуваха!!!

 15. Ако се върна във Варна да поработя малко за костовистите и костовизма, т.е. да покрада малко, дали има опасност пак да ме тикнат в затвора. Че с оная прокуратура не можах да се оправя. Да ме заточат у далечна Нова зеландия, зарад къщичката на радиото на входа на морската градина. Тъз къща Фердинанд я подарил на льобовницата си, а аз да не мога да я подаря на едни мои хора. Ша тикна прокурорите у затворо и пак ще се върнем ние КОСТОВИСТИТЕ.

 16. Веселина, познавам лично д-р Красимир Петров от години. Един отличен специалист в своята област и много достоен човек!
  Познавам лично и повечето варненски костовистки „кадри“, вкл. Добрин Митев, най-отвратителните от които след него са Янко Станев и Ивайло Митковски.
  И като гледам сегашната обстановка по казуса, отново си спомням определението на Марио Пузо, че „всеки иска да натопи човката“! Гадовете никога не свършват…

 17. Пълна глупост и проява на задкулисни игри е да сменяш човек професионалист, който е спечелил конкурс /м. март/ и е доказал силната си ангажираност и професионални умения, преобразявайки болницата.
  Освен това е много трудно да си ръководител и да продължаваш да прилагаш хирургията, /предполагам че не е спрял да оперира, докато се е занимавал и с управлението/. Доказал се в тези трудности човек, може да бъде сменян само поради някакви котерийни игри. Това е безотговорно, да се отнасяш така към добрите си кадри.
  Не съм лекар но подкрепям протеста на колектива.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *