« Върни се назад Публикувано на 08.07.2022 / 10:20

ГАДЖЕТО НА АСЕН ВАСИЛЕВ – КЛАСИЧЕСКИ СЛУЧАЙ НА НЕЙМДРОПЪР. „АКО НЯКОЙ Е В ДОБРИ ОТНОШЕНИЯ С КИРИЛ ПЕТКОВ И АСЕН ВАСИЛЕВ, ЩЕ ЖИВЕЕ 200 ГОДИНИ“

Задържаният любовник на Асен Василев работил като жиголо, снимал възрастни жени и ги изнудвал.

Още разкрития за романтичната половинка до кандидат-премиера.

Скандалният любовник на Асен Василев – Тони Иванов, който в момента е задържан в 6-то РПУ с мярка задържане под стража за 24 часа, е снимал компрометиращи видеоклипове с по-възрастни мъже и жени, с които е имал връзка.

Както BIG5 вчера пръв съобщи, Тони Иванов се ползва с доста скандална слава и по информация от негови близки, дължал пари на стотици хора. По наша, но непотвърдена информация, срещу Иванов в прокуратурата има подадени серия сигнали за измами.

Новото гадже на Асен Василев обича да се представя като информирана и безкомпромисна мутра, но всъщност се издържал като най-обикновено жиголо. Негови познати го определят като зъл и отмъстителен човек, който през последните месеци не спирал да тръби за близките си отношения с Кирил Петков и Асен Василев. Нещо повече: Тони Иванов неколкократно бил взимал пари от различни лица с обещанието, че ще им уреди лични срещи с Петков и Василев.

Варненското жиголо обожавало да се снима с известни хора, като бил невъобразим самохвалко. Това ясно личи от негови статуси във Фейсбук, според които, ако някой бил в добри отношения с Папа Франциск, Кирил Петков и Асен Василев, щял да живее 200 години.

Тони Иванов живее в къща под наем в квартал „Бояна“, близо до известен политически лидер, като лъжел, че бил „негов човек“.

„Той е класически случай на неймдропър, или човек, който използва имената на известни лица за някакъв тип лична изгода“, разказва пред BIG5 негов познат. По думите му, Иванов бил изключително нахален, а през последните месеци дори се занимавал и плашел различни хора, използвайки имената на Даниел Лорер, Кирил Петков и Асен Василев.

Иванов обичал също така да използва за свои шофьори момчетата от НСО, като свидетели твърдят, че дори им мятал по 100 лева бакшиш.

Пред някои свои познати той се представял като „събирач на вземания“, а пред други – като финансов консултант, експерт и строител чрез „Мултибилдинг инженеринг“ ЕООД.

От фейсбук профила на Тони Иванов пък си личи, че той е един изключително неграмотен човек (вижте скрийншотовете по-долу), който допуска по няколко грешки само в едно изречение. Ниската му култура, обаче, явно не е проблем за романтичната връзка, която той от месеци поддържа с Асен Василев. По информация на BIG5, двамата са имали поне две любовни гнезда за срещи – едното в София, а другото – в луксозен апартмент хаус в курорт в близост до София.

Очаквайте в BIG5 още подробности за скандалната връзка на Асен Василев – Тони Иванов.

www.big5.bg

Бележка на АФЕРА: Продължаваме с въпросите: Имал ли е емоционална афера Тони Фешъна с Митко Събев? Имал ли е афера с жената на енергийния бос Бл. Манчев?

 

 

«