« Върни се назад Публикувано на 10.10.2014 / 10:22

В. 168 ЧАСА, КАТО КРАДЕТЕ ОТ „АФЕРА”, ПОЗОВАВАЙТЕ СЕ!

В. 168 часа крадеНа 17 септември т.г. ЕДИНСТВЕНА „АФЕРА” публикува материал със заглавие:
ЕКСКЛУЗИВЕН ДОКУМЕНТ! С КАКВО СЕ ЗАНИМАВАТ БЪЛГАРСКИТЕ МАСОНИ – „ДОМ ЯВОРОВ” – МАСОНСКИ ДОМ”. В него публикувахме едно към едно автентичен документ на Великата ложа на старите и свободни приети зидари в България, Ложа „Морски сговор”, в който остро се реагира на финансовите гимнастики и афери на „великия майстор” Валери Митков, в чиято фабрика в Горни Лом по-късно избухна взрив.

На 10 октомври т.г. в. 168 часа излиза с тлъсто уводно заглавие: „Прооклятието на Яворов застигна с 15 мъртви масона от Горни Лом”.
В него се разказва за сагата с Дома на Яворов в столицата, чийто етаж е Дом на масона, като „разследващите” журналисти на „168 часа” буквално са ОТКРАДНАЛИ И ПРЕПИСАЛИ МАТЕРИАЛА НА „АФЕРА” БЕЗ ДА ПРОЯВЯТ ЕЛЕМЕНТАРНАТА ЕТИКА ДА СЕ ПОЗОВАТ НА САЙТА „АФЕРА“.
В. 168 часа са илюстрирали „разследването” си и с факсимиле от документа, който притежава АФЕРА, отново без да си направят труда да се позоват откъде са го откраднали.
Наглото високомерие демонстрирано от „топ” „журналистите” на „168 часа”, за каквито се имат, да неглижират АФЕРА, нито ни изненадва, нито е прецедент – свикнали сме да ни крадат материалите и да ги бутат с едри шрифтове по медии със „САМО В …”. В.168 часа обаче не се имат за жълта медия. Не се имат, пък се държат като долнопробна такава.
Afera.bg

 

«