« Върни се назад Публикувано на 16.04.2022 / 16:20

В ТАЗИ ТЕРИТОРИЯ НЯМА НИЩО ДРУГО ОСВЕН ПОДЛИЗУРКОВЦИ, ОБЛИЗВАЧИ И НЕДЪГАВИ КАРИЕРИСТИ. ОВЛАСТЕНИ СМОТАНЯЦИ, КОИТО И ЗА ЧЕП ЗА ЗЕЛЕ НЕ СТАВАТ

Потънал бил крайцерът „Москва“?

Ами да потъва, точно сега му е времето. Радуйте ся и веселите ся, преди да го платите в троен размер. Чак тогава ще видите звезди посред бял ден и ще разберете, че войната е бизнес. Старото трябва да се подновява, а новото трябва да има кой да плати. Откак свят светува все си е така, но руските македонци /украинците/ не го разбират. Нищо, ще го разберат все някога.

Явно Тагарев не е бил особено ценен съветник на Зеленски!

Аз и сега не зная дали Москва потъна, но зная, че София потъна на дъното на Океана. Русия е лесна и ще се оправи, защото за нея работи машина от светли световни умове, а за България работи машина от световно известни глупаци.

Разбирам символиката с потъването на Москва, но изчакайте отговора, де! Каква ли приятна изненада ще ви направи баба меца като сте я събудили и разгневили? В крайна сметка сами сте пожелали това. Да се надяваме, че сте си направили и много добре сметката.

И да не чувам вече плач и скърцане на политически биберони.

===

Някой спомни ли си за Пърл Харбър?

В природата има закони – вечни и неотменими. Западният свят не ги познава, Изтока живее и диша с тях. Това са два свята от които единия е излишен, защото той е зло. Кой от двата свята има бъдеще и кой е обречен, предстои да разберем. Основната грешка на западната цивилизация е отказа й да се развива след Просвещението. Оттогава до днес нищо съществено не се случва там и вероятно няма да се случи. Нещо повече, Западът деградира еволюционно, социално и културно.

Слушам днес онова говорящо нещо тагарев, който в комунизма беше запленен от пролетарските тези, а днес е запленен от демокрацията. Велик военен експерт, знанията на който са от Втората световна война и не са мръднали с йота от онези времена. Говори си човека по всички медии за корабно базирани командни пунктове сякаш не знае, че такива се правеха и бяха ефективни преди цял век. Съвременните командни пуктове имат съвсем друго базиране и функционират по този начин вече четвърт век. Но, натовско-комунистическия експерт няма откъде да знае тези неща, защото той и лобито му се занимават с голям бизнес /тип олигархичен/, а не с военно дело. И такива като тях не са един или двама, които служат вярно на всяка власт. Ако дойдат руснаците, тези биологични видове ще бъдат първите техни поклоници. Бъдете убедени, че и Соломон ще пристане на мига.

С такива бедни духове не се живее в една къща. А като зная колко наши държавници и политици, псевдоексперти и журналисти, политолози и учени са точно такива екземпляри, свят ми се завива.

В тази територия няма нищо друго освен подлизурковци, облизвачи и недъгави кариеристи. Все отбор овластени смотаняци, които и за чеп за зеле не стават. Резултатите за страната и за самите нас ги виждате – пълна разруха, беззаконие и трайно установена политпрестъпност.

Някой спомни ли си за Пърл Харбър? Не, нали. А трябваше! Каквото се случи след това, предстои да се повтори. В природата си има закони, които западния свят не познава. Всичко се повтаря и ще продължи да се повтаря докато не научим правилата на природните закони, а не на нашите човешки измислени глупости, наречени от самите нас закони. Човекът е твърде малък, за да създава закони и е гост на тази планета, не собственик. Ако не го разбира, ще му се наложи да разбере по трудния начин.

Москва отиде при Аризона! Апокалипсисът предстои, защото вече се е случил. Послание само за просветените…

Николай Марков

«