Публикувано на 16.09.2021 / 11:27

В СТРАНАТА НА ТЕЛЕФОННИТЕ ИЗМАМНИЦИ, ПОЛИТИЧЕСКИТЕ ТАРИКАТИ ПЛУВАТ В СВОИ ВОДИ. РАДЕВ НОСИ ОТГОВОРНОСТ, ИЗВАДИ ГИ ОТ РЪКАВА НА АМЕРИКАНСКОТО ПОСОЛСТВО И ГИ ПУСНА ДА ДОРАЗБИЯТ АНТИГЕРБАДЖИЙСКИЯ ФРОНТ

Кирил Петков: Влизам в политиката с Асен Василев. Повярвайте ни!

https://glasove.com/categories/novini/news/kiril-petkov-vlizam-v-politikata-zaedno-s-asen-vasilev-vyarvayte-ni?fbclid=IwAR38BBUj1RNB4irlPk3h3k8dm94Jc-L1fw9BlkqU_tIyyoqL2NFwfNWlAwg

Речта на Кирил Петков, която всеки може да види тук, показва най-добре за каква политическа измама става дума. Няколко общи приказки за почтеност, вервайте ни и хоп – в парламента.

В страната на телефонните измамници, политическите тарикати плуват в свои води.

Румен Радев носи голяма отговорност за това. Вместо за четири години да изгради солидна алтернатива на ГЕРБ, извади от ръкава на американското посолство тези симпатяги и ги пусна да доразбият антигербаджийския фронт.

Сега Борисов ще може да избира с кого да управлява и да постига леви цели с десни методи или обратното, както дойде:)

Явор Дачков

Коментари 13 за
“В СТРАНАТА НА ТЕЛЕФОННИТЕ ИЗМАМНИЦИ, ПОЛИТИЧЕСКИТЕ ТАРИКАТИ ПЛУВАТ В СВОИ ВОДИ. РАДЕВ НОСИ ОТГОВОРНОСТ, ИЗВАДИ ГИ ОТ РЪКАВА НА АМЕРИКАНСКОТО ПОСОЛСТВО И ГИ ПУСНА ДА ДОРАЗБИЯТ АНТИГЕРБАДЖИЙСКИЯ ФРОНТ”

 1. Питате се от къде се финансират кокорчо и отворко? еми няколко месеца крадяха безумно! Цяла банка си вземаха назначиха където им падне всичките си приятели кръсници и роднини! Парите от магистрали и проекти ги пребраха не платиха на работниците и ги писаха излишак и ги хвана липсата ето финансиране на проваления проект на тези измамници! Иначе зад тях са прокопиеви но прокопиев докато не открадне пари не дава пари правило от времето на костов Костов ги е учил само да пребират при изваждане са бягали от час! Хубавото е че ще си видят бруталния провал трябва да имаш акъл на мравка за да вярваш на тези! на две магарета сламата трябва да неможеш да разделиш за да вярваш на това което говорят и пишат! това са брутални крадци! и то много нагли брутални клептомани каквато е цялата долнопрпобна прокопиева секта! Тези като говорят лъжат като пишат лъжат като мълчат мислят какво да излъжат дали някой заблуден слаботоков малоумник ще им се вържи както прокопиевата секта викаше на гласувалите за да България че били умни и красиви нито са умни нито красиви!

 2. Решенията на ЕС не са глупави, а съвсем преднамерени, планомерни и злонамерени. С умишленото надуване цените на високоефективните енергоносители целят да пробутат „зелената сделка“, т.е. ликвидирането им за сметка на някакви измишльотини като дигитална икономика, енергия от слънцето и вятъра, от там унищжаването на икономиката и в крайна сметка създаване на друг фронт за ликвидиране на човечството. Останалите фронтове са медицинския сатанизъм в лицето на Ковид пландемията, античовешкия джендъризъм и мулти-култи проектите, целящи разрушаване на социалните и обществени връзки и превръщане на хората в непознаващи себе си и света зомбита, изкуствената миграция, целяща внасяне на конфликти и същото разделение в обществата и други по-дребни проекти, насочени към една и съща цел – депопулация, унищожаване на огромната част от земното население и превръщането на „златния милиард“ в роботизирани роби с импланиран изкуствен интелект, подчиняващ се на единен команден център – МАТРИЦАТА. Който не е гледал филма, задължително да го направи, за да види сбъднатия проект в целия му блясък.

  1. явно в Духът на Времето излиза четвърта част на бившата Трилогия, ако, ама в Началото бяха Братята уашовски, след това къмто Втора серия май станаха Брата и Сестрата Уашовски, напоследък са Сестра Едно и Сестра Две Уашовски, некои големи кейпиталисти май ни нашепват вече Тоталното Светло Бъдеще, в което нас ни няма – Премира 22/12/2021г. Да видим кво са ни измислили, ама когато и да увиснат по дърветата ще е късно – почвам и да се чудя на множеството сай-фай филмчета.сериалчета в които мат’ряла се гъне и от немай къде става революционерче на някакъв кораб на другият край на Вселената, след като разбира се две-три поколения са копали в мината на астероид за Корпорациите, пък които не са слушали – знаете… Да видим т.нар. Предиктор чрез устите и виденията на сестрите кво ни готвят – не, че не знаеме за кво иде рез – дупе да ни е яко още преди 22/12, вероятно ще бъде Филм-Вазелин… За матр’яла разбира се Босовет – знаете…

 3. Поредната порция от внесени Юпита – с правилния произход, с правилната ориентация, с правилното поведение, въобще с всичко правилно, което е угодно на правилните властници, надупени да им го завират правилните господари и ближещи техните правилно посочени задници!…
  А мога ли и аз така правилно да се изсера в устите им?!…

 4. д-ре, не подценявайте активите на Новият Голям Многоцветен Брат – Боко е актив и ще бъде използван, сега даже ще слушка повечко и без възражения и намеци за комисионни, ще си наляга парцалките пред Генерал-губернаторката и новият и проджект, иначе льошо.

 5. За мен са антипатяги,поредния фалшив политически проект,инженеринг на американското посолство.Всичко им излезе на ачик,профилът им е крайно-десен,про-олигархичен,евро-атлантически,соросоиден и всичко лошо ,което се каже за тях ,все ще е вярно.Правят прозрачни маймунджулуци,всичките им действия ги разобличават в аванс и е абсолютно сигурно ,че имат лоши намерения за българския народ.В смисъл,задълбочаване на колониалната зависимост,окупирането от сериозни военни бази и превръщането ни в тренировъчен полигон и плацдарм за нападение срещу Русия.

 6. Киро, американската проститутка си развява свободно байряка под чадъра на Мустафата и с подкрепата на американския агент – Лакея !

 7. Защо Румен Радев нарича галопиращата инфлация „рекорден икономически ръст“, а празните търговски площи из всеки български град – „исторически ниска безработица“?

  Защо нарича постоянните грозни скандали между партиите „демократично единодействие“, а 100-те лева – „извеждане на пенсионерите от бедност“?

  Как действията на пародийния здравен министър и колегите му, които си направиха партия, докато бяха министри – „възстановяване на държавността“?

  Защо вместо президент имаме един професионален мошеник, който лъже, докато си прави президентската република?

 8. Не вярвам, че българския народ може да бъде толкова лесно измамен! На този харвардски мошеник от километри му личи, че страда от тежко би-полярно разстройство на личността и е на тежки медикаменти! Задължително е да се въведе тест и за наркотици за всички желаещи да влязат във властта – още тук такива като Киро, Асена и Спецов ще отпаднат

  1. Само да напомня, че същият този български народ, който не може да бъде измамен гласува за ИТН, което от своя страна казва много за него.

 9. Интересно ми е да видя дали това ще са изборите с най-ниската избирателна активност до сега. С такива същества – от кол и въже събрани, без ярки характери и авторитети, не знам кой ще се помръдне да гласува.

 10. Аз отдавна казвам, че по-добър от българския електорат няма. Само хляб, зрелища и сладки приказки им дай и са готови. Справка – Боко Тиквата.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *