« Върни се назад Публикувано на 24.05.2017 / 9:16

В СТЕНОГРАМАТА “КТБ” ЩЕ ЧУЕТЕ ЗА ДРУГА БАНКА “НА ЕДИН КАМИОН” РАЗСТОЯНИЕ ОТ ФАЛИТА. И НИЩО ЗА КТБ. ТРИ ГОДИНИ МЪЛЧАХА КАТО БИТИ ЗАДНИЦИ. ЗАЩО СЕГА?!

СТЕНОГРАМА КТБАбе тая стенограма за КТБ защо ли я разсекретяват ни в клин, ни в ръкав точно сега? Цели три години мълчаха като бити задници. Като свидетел, но не ням, ви казвам, че доста нелицеприятни неща ще чуете за банковата ни система. И за държавата България.

Според мен отварянето на тази стенограма ще предизвика сериозен трус във финансите на държавата. И няма да чуете нищо конкретно за фалита на КТБ, освен истерията на някои хора – участници в сбирката при президента, които се възползваха максимално от ситуацията.

Ще чуете, че и други банки бяха на една ръка или на един камион разстояние от фалита. Оставам с усещането, че скоро цялата схема с КТБ ще бъде затворена, но това е друга тема.

Дано президента Радев знае с каква отговорност на държавник се нагърбва. Дано не е част от схемата. Други осраха пейзажа, пък той ще чисти Авгиевите обори от лайната.

И една препоръка за финал, без да е цензура. Скрийте поне имената на другите коментирани от нас и ръководството на БНБ банки, господин президент, за да не дърпаме дявола за опашката.

НИКОЛАЙ БАРЕКОВНиколай Бареков

 

«