Публикувано на 29.06.2022 / 8:07

„В СИНЕРГИЯ С ДНЕВНИЯ РЕД НА САЩ“ В ИМЕТО НА КОЛОНИЯ БЪЛГАРИЯ СТАНАЛА ЗА ПОСМЕШИЩЕ И ПОЗОР, БЛАГОДАРЕНИЕ НА УПРАВНИЦИ ПРОДАЖНИЦИ И ПРЕДАТЕЛИ

Eдиният гони руски дипломати, Другият, който го създаде Единия, се здрависва с Оня, дето не знае кой е и на кой свят се намира на среща на НАТО, където громят Русия.

Що е то?

„Синергия с дневния ред на САЩ“ на продажници предатели, управляващи колонията България, станала за позор и посмешище.

Afera.bg

Коментари 17 за
“„В СИНЕРГИЯ С ДНЕВНИЯ РЕД НА САЩ“ В ИМЕТО НА КОЛОНИЯ БЪЛГАРИЯ СТАНАЛА ЗА ПОСМЕШИЩЕ И ПОЗОР, БЛАГОДАРЕНИЕ НА УПРАВНИЦИ ПРОДАЖНИЦИ И ПРЕДАТЕЛИ”

 1. Със сигурност Байдън не знае кой е политическия педераст(какво ли имат Цру за него, когато беше в Сащ)), който стои срещу него!

 2. Българин значи Богоизбарн човек. Този на снимката не е от тях. А Орбане най-готин на нея с този злобно излъчваща физиономия….

 3. ех,,афера.бг,,колко правилно го скенирахте този михлюзин още първите минути на пръкването си в политиката,,тоз е толкова кух,ако си мисли че байдан ще запомни кой е,име,на кой бантустан президент е!,пълен потрес.

 4. Наѝ – после дедото се запозна с „брадев“ когото споменаваше (барабар с простото) лани по това време по време на телемоста с триморските ястреби.

 5. Прекрасна снимка.
  Моля, обърнете нимание на четири неща, които ясно се виждат!
  1. Угодническият израз на лицето на българския президент.
  2. Презрението, което излъчва лицето на Виктор Орбан.
  3. Сервилността на Мицотакис.
  4. Подчертаната снизходителна усмивка на дедо Жо.

 6. Закъсняхте, тези които ни управлявате вчера и днес!
  Но все още имате време да попитате народа български дали иска България да е в НАТО!
  Това е то Демокрация!
  Другото е жажда за власт и пари!

 7. Тази среща на НАТО е много важна за бъдещето на света. Явно ще се приемат съдбоносни решения. Все повече става актуален израза „Започва се!“.
  Дано този път да греша, но….

  1. Бъдещето на света е неясно, но за ЕС няма бъдеще – първо без африканските и азиатските колонии, сега постепенно без руските ресурси… ЛГБТ културата няма как да храни, топли, развлича и украсява европейците.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *