« Върни се назад Публикувано на 06.06.2017 / 8:32

В РЪКОВОДНОТО ТЯЛО НА „ИСЛЯМСКА ДЪРЖАВА“ СА ИНТЕГРИРАНИ ЛИЦА С ПРИНАДЛЕЖНОСТ КЪМ РАЗУЗНАВАТЕЛНИ ЦЕНТРАЛИ. ЛОНДОН, ПАРИЖ, МОСКВА И ВАШИНГТОН НЕ СА ЖЕРТВИ, А ПРЕКИ УЧАСТНИЦИ В ИСТИНСКА ВОЙНА

НИКОЛАЙ МАРКОВМоята теза:
1. Европейските лидери, включително и Тереза Мей, предлагат решения в зоната на несвободата. Това е агресия срещу гражданските права, а не срещу „терористите“.
2.Неолибералният модел в икономическия, политически и обществен живот беше наложен насилствено, против личните интереси на европейските граждани и напълно необосновано. Моделът не съдържа формулите за защита на гражданските права в новите реалности, а това създава предпоставки за лишаване на гражданите от основни техни демократични права.
3.В ръководното тяло на „Ислямска държава“ са интегрирани лица с принадлежност към разузнавателни централи. Там вече няма нито един радикален ислямист. Невъзможно е главата да не знае какво прави ръката. Конфликтът е между държави, не между религии.
4.Крайно време е да се признае, че мултикултурният модел във вида, в който беше наложен в Европа, бе провален. България е идеален пример за такъв модел – той е устойчив, добър и може да бъде пример за Европа. Нямаме какво да учим от европейците в тази посока.
5.Лондон, Берлин, Париж, Москва и Вашингтон не са жертви, а преки участници в истинска война. Всички последствия от тази сложна военна хватка са логични и естествени.
…………………………………………………………………………..
Така стоят нещата според информация, с която разполагам. Според грант мотивираните и други хибридно платени анализатори ситуацията е: “ Тра-ла-ла-ла-ли.“ И от време на време:“ Та-ри-ри-рам.“ Срещу много, много пари, давани за приспиване на европейските и български граждани…
Цялото интервю можете да гледате тук:

http://www.bitelevision.com/nesvoboda-sreshtu-sigurnost-v-evropa-imame-li-izbor/

Николай Марков

«