« Върни се назад Публикувано на 11.05.2022 / 21:03

В РЕЗУЛТАТ ОТ ПРОДАЖНИТЕ НИ УПРАВЛЕНЦИ НАБУТАЛИ НИ КАТО „НЕПРИЯТЕЛСКА СТРАНА“, ЕТО НИ В СПИСЪКА НА ЗАБРАНЕНИ ДРУЖЕСТВА НА ГАЗПРОМ!

В РЕЗУЛТАТ ОТ ПРОДАЖНИТЕ НИ УПРАВЛЕНЦИ НАБУТАЛИ НИ КАТО „НЕПРИЯТЕЛСКА СТРАНА“ НА РУСИЯ, ЕТО НИ В СПИСЪКА НА ЗАБРАНЕНИ ДРУЖЕСТВА НА ГАЗПРОМ!

Това го дължим на предателите продажници, управляващи България, начело с измамниците, които пробута и легитимира Румен Радев!

Руското правителство одобри списък с 31 компании, които са настоящи или бивши дъщерни дружества на Газпром, които са обект на специални икономически мерки, включително Gazprom Germania GmbH и Gazprom Marketing & Trading Ltd., както и операторът на полската част от Газопровод Ямал. Европа, следва от решението на кабинета.

„В изпълнение на Указ на президента на Руската федерация от 3 май 2022 г. № 252 „За прилагането на ответни специални икономически мерки във връзка с недружествени действия на някои чужди държави и международни организации“, правителството на Руската федерация решава… да утвърди приложения списък на юридическите лица, по отношение на които се предприемат специални икономически мерки“, се казва в документа.

Списъкът се състои от 31 компании. Всички те, с изключение на полския EUROPOL GAZ S.A., са бивши дъщерни дружества на Газпром, свързани с Gazprom Germania GmbH и Gazprom Marketing & Trading Ltd. В същото време EUROPOL GAZ S.A. – съвместно предприятие между Газпром и полската PGNiG, която е оператор на полската част от газопровода Ямал-Европа.

Пояснява се, че е забранено извършването на сделки с фирмите, включени в списъка, включително сделки, включващи влизане в руски пристанища на кораби, притежавани и (или) наети от лица под санкции, в техен интерес или от тяхно име, както и сделки, включващи извършване на плащания, сделки с ценни книжа с участие и (или) в полза на лица, подложени на санкции.

Afera.bg

«